Hellenic Imperial Airways

Αν δεν απατώμαι, στην εταιρία έχει απαγορευθεί η εκτέλεση εμπορικών πτήσεων εδώ και κάποιες μέρες. Θα μπορούσα να πω μέχρι και ότι "οι φταίχτες" διαβάζουν την εξαιρετικά αντικειμενική και παραγωγική κριτική των παραπάνω σχολίων, αν δεν άκουγα ότι η απαγόρευση εκδόθηκε πριν γραφτούν τα παραπάνω.


Υ.Γ. Είναι εντυπωσιακό το πόσα απωθημένα βγαίνουν, κρυμμένα πίσω από την ανωνυμία ενός username. Κάποια μπορεί και να είναι δικαιολογημένα, αλλά το δίκιο χάνεται στην τακτική του καλού μύλου που όλα τα αλέθει... Και τα ξερά και τα χλωρά μαζί... Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί έχει πέσει το επίπεδο του φόρουμ.
 
Και η αιωνια κοντρα καλα κρατει........... :rant:

Εδω το καραβι βουλιαζει και οι 2 μουτσοι τσακωνονται για το ποιος θα ειναι καπετανιος στον "ελληνικο" (η τιτανικο αν θελετε). :wall:

η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια....... :oops:

Εκτος απο την αδεια εμπορικης εκμεταλευσης που εχασαν προ ημερων την τριτη εχασαν και το AOC. Και η ΥΠΑ απειλει να τους παρει και το CAMO.

Κριμα παντως να ερχομαι διακοπες 2 βδομαδες απο την αραπια, και να μαθαινω νεα που κανονικα θα επρεπε να ειχα διαβασει στο φορουμ.......
σοβαρευτειτε! :cool:
 
Έξι μήνες απλήρωτο το προσωπικό!!!!!!Που είναι όλοι αυτοί που μας κατηγορούσαν για τον πόλεμο που υποτίθεται ότι κάναμε στην εταιρεία;Πάλι όσοι είχαμε αντιρήσεις για τα τρελά όνειρα του Ταλάλ πέσαμε μέσα!!!
Αναρωτιέμαι τι παριστάνει πλέον η εταιρεία αυτη ;Μήπως υπάρχει για διακοσμητικούς λόγους στην Βουλιαγμένης στον δήμο Ελληνικού; :party:
 
Επανέρχομαι με το θέμα της ελένικ.Οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι !!!πολλοί έχουν πρόβλημα επιβίωσης.Απο ότι φαίνεται τα λεφτά τους δύσκολα θα τα πάρουν,μάλιστα μερικοί λένε(δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό) ότι κάτι στήνουν στην Αμερική αφήνωντας στα κρύα του λουτρού τους Έλληνες.Υπάρχουν προϊστάμενοι καμπίνας που τους χρωστάνε σχεδόν 20.000 ευρώ!!!!!!Όπως καταλαβαίνετε η ανάπτυξη του Σαμαρά και του mega channel έρχεται αλλά σε κάποια άλλη διάσταση.
 
Προβλέπω ερώτηση στο ερχόμενο κουίζ :

easy
α)-Ποιους τύπους αεροσκαφών διακρίνετε;
β)-Ποιο είναι το νηολόγιο του αεροσκάφους με ελληνικό ενδιαφέρον;

:cool:
 
Αγαπητή ΗΙΑ, πάλι άφησες απλήρωτο κόσμο; Σου ζήτησε το πακιστάν πίσω το χρήμα και δεν μπόρεσες να ανταπικροθείς; Απίστευτο όμως.. :cool:

ε όχι και δικός σου
 
Το 747, ειναι απο προπερσι (Δεκ. 2011) στο Καρατσι, για κινητηρα.....Οπως ειναι φυσικο, λογω ελειψης μπεκεκε, το εργαλειο προβλεπεται να παει για
κατσαρολες πακιστανικης κατασκευης...
Οσο για την εταιρια, ο μαγκας, χρωσταει στο ΙΚΑ, κατι παλιοεκατομυρια.....
Αληθεια, δεν διαβασα ακομη πουθενα, την συλληψη του για τα φεσια που εχουν πεσει στον κρατικο κορβανα....
Στον ΑΙΑ, αληθεια, ριχνει κανενα ψιλο, η θα κατασχεθουν και αυτα τα δυο.....που παραμενουν παρκαρισμενα?
Η FESIAIR (ετσι πρεπει να μετ῏ονομαστει η εταιρια), χρωσταει σε οσους μιλανε ελληνικα.....
 
Δέκα μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι συν κάποιες χιλιάδες ευρώ από τα εκτός έδρας ταξίδια.
Οι υπάλληλοι έκαναν επίσχεση εργασίας εδώ και μήνες.Το πιο γελοίο από όλα είναι πως οι συμβάσεις των υπαλλήλων ισχύουν ακόμα!!!!Δεν έχουν γίνει δηλαδή απολύσεις !!!!
Ο τραγέλαφος της όλης υπόθεσης είναι πως ψάχνει ο Ταλάλ καινούργια γραφεία να νοικιάσει επειδή ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κάνει έξωση λόγω μη καταβολής των μισθωμάτων,όλα αυτά προκαλούν στον χώρα της αεροπορίας έναν κλαυσίγελο,μία ξεφτίλα που ρίχνει ακόμη πιο κάτω την ανύπαρκτη Ελληνική αεροπορία.
Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερος ο Ταλάλ χρωστώντας εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους εργαζόμενους.
Τα αεροπλάνα είναι σε μαύρο χάλι χωρίς συντήρηση ενώ υπό αμφισβήτηση είναι η πτητική τους ικανότητα.
Ακούγεται ότι θέλει να ξαναπετάξει!!! :wall: :wall: :wall: Το ερώτημα με τι αεροπλάνα; με τις ιπτάμενες μαούνες που έχει;
Που είναι τώρα όλοι αυτοί οι γλείφτες της CCM και του Ταλάλ;Τι κατάλαβαν πολλοί μέσα από το προσωπικό που κοιτούσαν το "τομάρι" τους;Που πήγε όλη αυτή η ψευτοϋπερηφάνεια πολλών που νόμιζαν ότι ήταν επαγγελματίες επειδή πετούσαν δύο μήνες στην Τζέντα;
Να σας πω εγώ ,τίποτα, έγιναν σκόνη όλα, διασκορπίστηκαν όλοι, οι κολλητοί της κυρά Χριστίνας τα παιδιά και τα αποπαίδια των στελεχών που είχαν δημιουργήσει μία κλίκα με όρους "Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει"
Για τους μόνο που πραγματικά λυπάμαι είναι για κάποια άτομα που έχουν οικογένεις και τώρα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα όπως βέβαι και για κάποια λίγα αξιόλογα άτομα που βρισκόντουσαν στα γραφεία της εταιρείας και βέβαια κάποιοι ελάχιστοι από τους ιπταμένους καμπίνας.(Ναι είχε και άξια άτομα)
Για τους υπόλοιπους δεν με νοιάζει δεν γούσταρα ποτέ αυτούς που κοιτούσαν το τομάρι τους.
 
Ετσι οπως τα λες ειναι!!!!!Σωστος οσο δεν παιρνει!!!
 
Top