Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!
Το επάγγελμα γενικώς έχει πεθάνει. Κάποτε κάναμε 1,5 μήνα εκπαίδευση και δίναμε εξετάσεις γραπτά και προφορικά στην ΥΠΑ για το πτυχίο. Τώρα σε τρεις μέρες είσαι έτοιμος, άρα και αναλώσιμος.
Αν είστε μικρές-οι φύγετε για το εξωτερικό, μην πέσετε θύματα εκμετάλλεσης των εδώ αεροπορικών εταιρειών. Άντε το πολύ πολύ για να πάρετε το πτυχίο, μετά με την πρώτη ευκαιρία αναζητήστε δουλειά σε ξένη αεροπορική της προκοπής. Εκεί που δε τους νοιάζει να είσαι μικρή για να παίρνουν επιδότηση από τον ΟΑΕΔ.
 
Οι αιτησεις αεροσυνοδων στην Αστρα

Καλησπέρα σας!Εχω κανει αίτηση για την Αστρα , μήπως γνωρίζει καποιος ποτε θα μας ειδοποιησουν καθότι εχει περασει αρκετος καιρος απο τοτε που στειλαμε τα βιογραφικά! Ευχαριστώ πολύ!
 
Καλημέρα οι συνεντεύξεις έχουν ήδη γίνει και απ' ότι γνωρίζω έχουν ξεκινήσει την εκπαίδευση
 
Καλημερα σε ολους :) Ειμαι καινουρια στο blog και επειδη εχω μια απορια αποφασισα να την γραψω (χιλια συγνωμη αν εχει ξαναερωτηθει). Χθες μου τηλεφωνησαν πως την Δευτερα περναω συνεντευξη για την Αιγαιου (με βαση τη Ροδο) και ζητησαν να παρω μαζι φωτοτυπια διαβατηριου. Υπαρχει καποιο προβλημα αν δεν εχω φωτοτυπια διαβατηριου αλλα ταυτοτητας?
 
StarFlyer καλή σου μέρα. Αφού από την Aegean σου ζήτησαν ακριβώς τι πρέπει να έχεις θα ήταν άστοχο να παρουσιαστείς με ταυτότητα. Μην ξεχνάς ότι μεταξύ των άλλων (πτυχία, medical κλπ) κάθε μέλος πληρώματος υποχρεούται να έχει μαζί του σε κάθε πτήση και το διαβατήριο του.
Καλή επιτυχία
 
Εχουμε καμια πληροφορια απο τη συνεντευξη προσληψεων ιπταμενων συνοδων που εγινε στην καλαματα;;;
εχω ανχος και περιμενω καθημερινα για τηλεφωνο.Η συνεντευξη εγεινε ακριβως πριν απο 2βδομαδες.... παρακαλω οποιος γνωριζει κατι ας μ απαντησει.
 
καλησπερα,θα ηθελα να μου πει καποια κοπελα που εχει περασει συνεντευξη τι γινεται με τα τατουαζ...εχω ενα στο χερι και μου ειπανε οτι θα με κοψουν για αυτον τον λογο
 
εινα αναλογα την εταιρια.. συνηθως υπαρχει προβλημα οταν το ταττου ειναι σε εμφανες μερος του σωματος. αν καλυπτεται με τα ρουχα δεν υπαρχει προβλημα! τωρα αν φαινεται υπαρχει ενα ιδικο make up το οποιο καλυπτει τα παντα αλλα θα πρεπει να το τοποθετεις συνεχεια στο ταττου εν ωρα εργασιας... εγω αυτα γνωριζω! ελπιζω να βοηθησα! σχετικα με προσληψεις για την καλαματα εχουμε κανα νεω!; ποσες θελουν να προσλαβουν?
 
σε ευχαριστω...θα δειξει την τριτη ειναι η συνεντευξη αν και παω γνωριζοντας οτι θα κοπω για αυτον τον λογο
 
Αφροδιτη για που σε εχουν καλεσει σε συνεντευξη? παντως θα ηταν καλο να προμηθευοσουν το make up και να το καληψεις ωστε να μην φαινεται. αν σε ρωτησουν πες τους το οτι εχεις! θα καταλαβουν οτι θελεις πολυ τη δουλεια και θα δειξεις σεβασμο και μονο που ασχοληθηκες να το καλυψεις! μπορεις ακομα να πεις οτι εισαι διατεθυμενη να το καλυπτεις παντα εν ωρα εργασιας... σκεψου το!μονο κερδισμενη μπορεις να βγεις! καλη επιτυχεια
 
Top