προβλημα με FSX

Καλησπέρα . Κύριοι captain911 και antonio320 αν έχετε την καλοσύνη πείτε μας πιο αναλυτικά τι hardware χρησιμοποιείτε για το fsx.
 
INTEL Core i7 3770 3,4 GHz
Nvidia GTX 650Ti. 1GB
8GB RAM
Windows 8 64bit
 
To προβλημα δεν ειναι τα γραφικα ή το λαπτοπ... γιατι στο πολυ παλιο μου λαπτοπ (5+ χρονων περιπου) δουλευε ρολοι. Κατι γινεται με το Win 7..... Mετα απο μια ερευνα που εκανα, βρηκα στο avsim την λυση (φαινεται να εφτιαξε)... οπως ειπε πολυ σωστα ο Stergianos κατεβαζουμε το συγκεκριμενο dll και το ριχνουμε στον φακελο του FSX και φαινεται να λειτουργει.

http://www.search-dll.com/dll-files/dow ... e.dll.html
 
Τρελίτσες του FSX...

Επιλέγω αεροπλάνο, βάζω καιρό clear skies δηλ καθόλου άνεμο, βάζω τη διαδρομή στο flight planner πχ LGAV-LGRP, μου την δίνει με την ταχύτητα που πετάει το αερ/νο πχ το DC 3 με 95 kts (από τις προδιαγραφές του). Εάν βάλω στο flight plan και σημεία απ όπου θα περάσει η πτήση πχ KEA, LURUS, KOPAR τότε αλλάζει την ταχύτητα πχ μέχρι το ΚΟPAR με 95 kts και μετά με 86. Τι να κάνω?
 
Τα ύψη της πτήσης σου;Δες πότε γίνεται η αλλαγή σε σχέση με το ύψος.
 
Παιδιά σχεδόν σε κάθε take off κυρίως με μεγάλα αεροπλάνα και ενω ακόμα "σκαρφαλωνω" σταδιακα ανεβαίνει η ταχύτητα και εν τέλει γίνεται overspeed. Τι φταίει γιαυτό? Η απογείωση δεν πρέπει να γίνει με full throttle? Μονο αν βάλω απο την αρχη auto throttle το σώζω.
Ευχαριστώ
 
Φλαπς κατεβάζεις? Τώρα για το full throttle... από όσο ξέρω δεν πρέπει να ξεπερνάς το 90% - 95% και αυτό το βλέπεις από το Ν1
 
ναι τα έχω κατω τα flaps. To N1 τι είναι?
 
Top