FAS RPA AO

...το οποίο, βέβαια, SX-BDZ είναι εδω και τουλάχιστον 3 χρόνια σε ανοιχτό storage στο LGAV... Πόσο τεφαρικι μπορει να είναι;
 
Το αεροποριλικι κοστιζει και γενικως οταν πουλας πραγμα τελευταιας σοδιας το πουλας ακριβα. Οταν ρωτησα μια σχολη υπερελαφρων ποσο νοικιαζει τα αεροπλανα της μου ειπε 180 την ωρα :? :? :? :? :? :? :? :? και οταν τους ειπα οτι μπορω να βρω Cessna με 120-130 ευρω την ωρα μου απαντησαν οτι το υπερελαφρο τους το αγορασαν 80.000 ευρω του κουτιου και πρεπει να κανουν αποσβεση ενω τα Cessna που κοστιζουν 120 την ωρα ειναι του 1970. Εγω παντως με βαση την τσεπη μου προτιμαω ενα ηλιοκαμενο αεροπλανακι του 70 με 120 ευρω παρα ενα ολοκαινουργιο με 180. Οτι πληρωσεις παιρνεις...
 
Τα καλά να λέγονται. Αντιγράφω απ' τη Ροδιακή
Δέκα μεταφορές ασθενών από νησιά της Δωδεκανήσου που χρήζουν επείγουσας νοσηλείας είτε στο νοσοκομείο της Ρόδου είτε σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα εντός Ελλάδας, προσφέρει η αεροπορική εταιρία FAS Rhodos air.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της εταιρίας και μέλος της λέσχης Στέλιος Φανουράκης ενημέρωσε και εγγράφως τη διοίκησή της η οποία με τη σειρά της και διαβίβασε την επιστολή στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ.

Το κέντρο άμεσης βοήθειας είναι αυτό που θα αποφασίσει πότε θα αξιοποιήσει την προσφορά της αεροπορικής εταιρίας λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που θα προκύψουν.
Μπράβο τους :cool:
 
Γράφτηκε σήμερα σε τοπική εφημερίδα ότι δυσαρεστημένοι απ' την Α3 τοπικοί παράγοντες-επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να στήσουν αεροπορική για να χτυπήσουν το μονοπώλιο του Βασιλάκη. Σε αυτή τη διαδικασία φέρεται να θέλουν κ τη FAS.
:arrow: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=263780&catid=5&maincatid=1

Aμαρτία τα λεφτά σας ωρέεεεεεεεεεε, συνέλθετε και τρίξτε λίγο τα δόντια στο μονοπώλιο, πιό φτηνά θα σας έρθει...
 
Η δημοσιευση γραφει οτι οι πρωινες πτησεις ειχαν μεχρι κ 100% πληροτητα...με ποιο αεροσκαφος εννοουν;το A320 της Α3;δεν το νομιζω,μηπως υπερβαλλουν;Οσο για νεα αεροπορικη εταιρεια λιγο δυσκολο το βλεπω!!!
 
Kαλά, εσύ μην το νομίζεις...

Για όσους δεν το νομίζουν αλλά το ζούνε, αύριο κ για την Κυριακή 20/10 ας πούμε οι Α3201&205 δίνουν μόνο bussines, μεθαύριο Σάββατο 19/10 η 201 δίνει μόνο business κ η 205 είναι full. Πρόβλημα υπάρχει κυρίως στο σκέλος RHO-ATH, να δούμε αν θα βάλουν 321 όπως είπαν.

Για τη νέα αεροπορική, όπως προείπα, αμαρτία τα λεφτά...
 
Γνωρίζει κανείς αν η σχολή έγινε επίσημα TRTO και τι εκπαιδεύσεις/τιμές (επι τύπου) προσφέρει?
 
Με την επωνυμία “Αεροπορικές Επιχειρήσεις Ρόδου Ανώνυμη Εταιρεία” και με διακριτικούς τίτλους: RHODIAN AIR για το σύνολο της εταιρείας και για τις αερομεταφορές, RHODIAN AIR AVIATION COLLEGE για την εκπαίδευση αεροπορικών ειδικοτήτων, RHODIAN AIR AVIATOURS για την αντιπροσώπευση και εξυπηρέτηση αεροπορικών εταιρειών και RHODIAN AIR MAINTENACE για την συντήρηση αεροσκαφών, περνά στην επόμενη φάση εξέλιξής της η αεροπορική εταιρεία της Ρόδου.

Ήδη, έχει προβεί στη δέσμευση των παραπάνω διακριτικών τίτλων στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, για τη νέα της παρουσίαση στο χώρο όπως και με τη δημιουργία νέας εταιρικής ταυτότητας, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει διαδικασίες ανασύστασης στο εσωτερικό της εταιρείας.
Η εταιρεία έχει εκπονήσει μετά από μελέτη, επιχειρηματικό σχέδιο έργο σπουδαίων οικονομολόγων, νομικών, και αεροπορικών συμβούλων, που εργάστηκαν τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες για την εκπόνησή του.

Το συγκεκριμένο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2016 – 2020, έχει υποβληθεί και είναι διαθέσιμο για ενημέρωση των ενδιαφερομένων στους αρμόδιους για επενδύσεις και ανάπτυξη της περιοχής φορείς, όπως στον κύριο Ιωάννη Πάππου Πρόεδρο Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κύριο Αντώνιο Καμπουράκη Πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, Κύριο Κωνσταντίνο Κατσίβα Πρόεδρο Τουριστικών Γραφείων Ρόδου και κοινοποίηση για ενημέρωση και δράση στον κύριο Γεώργιο Χατζημάρκο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

Το παραπάνω επιχειρηματικό σχέδιο βασίζεται στην εκμετάλλευση των άγονων αεροπορικών γραμμών και κυρίως αυτών που συνδέουν τη Ρόδο με τα υπόλοιπα νησιά, για τις οποίες διαγωνισμός θα διεξαχθεί τους επόμενους μήνες, εφόσον δεν υπάρξουν δραματικές εξελίξεις στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας και δεν διαταραχθεί περισσότερο η σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιγραμματικά στην επιστολή του προς τους φορείς, ο εκπρόσωπος της εταιρείας κύριος Στυλιανός Φανουράκης αναφέρει:
“Αξιότιμοι κύριοι, Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έχουν παγώσει πολλά από τα σχέδιά μας για ανάπτυξη, επενδύσεις ή εκσυγχρονισμό του επιχειρηματικού περιβάλλοντος που βρισκόμαστε. Ωστόσο με την δύναμη και ελπίδα που μας απομένει αλλά και με την ευθύνη που απορρέει από την μακρόχρονη ενασχόλησή μας με τα αεροπορικά στην περιοχή μας σας καταθέτω σήμερα Επιχειρηματικό Σχέδιο για την ανάπτυξη της “Αεροπορία Ρόδου Α.Ε.”.
Παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών των οργανισμών που εκπροσωπείτε και εφόσον δημιουργηθεί ανάγκη, είμαι στη διάθεσή σας για αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση όλων όσων αναφέρονται σε αυτό “.



Πηγή : Σε νέα φάση εξέλιξης περνά η αεροπορική εταιρεία της Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/320807/se ... z3mUTzjTKz
 
Χθές διάβασα πώς η FAS μετακομίζει Αθήνα λόγω των 6πλάσιων χρεώσεων της Fraport. Θα επιστρέψει αν είτε πέσουν οι χρεώσεις είτε αξιοποιηθεί το α/δ Μαριτσών - δλδ ποτές...
 
Top