Planespotting στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης

Tolis A340

Economy-Class-Member
Εγγραφή
09/05/2011
Μηνύματα
152
Likes
0
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Σκοπευω να παω διακοπες σε ενα μηνα στη Λεσβο και θελω να μου πει καποιος αν γνωριζει πληροφοριες σχετικα με το planespotting στο αεροδρομιο Οδυσσεας Ελυτης.
Καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.
 
Αν είσαι αρχαριος, το panning είναι εξαιρετικο! :cool:
 
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είμαι σχετικά αρχάριος στην φωτογραφία, και ειδικά στο spotting. Το panning το έκανα αναγκαστικά γιατί λόγω έλλειψης φωτισμού (1/30, f/5.6, 300mm, ISO 1600, πρακτικά είχε σχεδόν βραδιάσει) το αεροπλάνο θα μου έβγαινε εντελώς κουνημένο. Παρόλα αυτά το Q400 βγήκε sharp μόλις σε 3-4 στα 10 καρέ της ριπής που τράβηξα. Ψάχνω πάντως για καλύτερο σημείο ώστε να είμαι πιο κοντά στον διάδρομο.
 
Πατριώτη, καλή συνέχεια. Εννοείται ότι στη θέση που ήσουν, απογευματινές θα βγάλεις. Αλλά, και από την παραλιακή θα βγάλεις καλά face-on, ανάλογα με τον άνεμο...
 
θα σου προτεινα την βεραντα του 2ου οροφου του 98 ΛΑΤΕΘ οπου υπηρετησα ενα φεγγαρι αλλα λιγο δυσκολο να σε αφησουνε... :twisted:

Εβλεπα τα 757 της Monarch στο final για τον 32 κοντα και προσωπικα..
 
Αγαπητέ cartmanidis, εμένα προσωπικά μου άρεσε υπερβολικά η φωτό σου. Χώρια το επιτυχημένο πάνινγκ που έγραψε υπέροχα, ακόμη και το κάδρο της φωτό ήταν ιδιαίτερο. Με δεδομένη την άρνησή μου να δέχομαι σε φωτό το αεροπλάνο μόνο στο κέντρο του κάδρου, θα πω ότι με ενθουσίασε. Τόσο η απόσταση, η γωνία όσο και το περιβάλλον έδωσαν κατ' εμέ μία ωραία διάσταση στην αεροπορική στιγμή που ξεφεύγει από τις κλασικές και πολλές φορές βαρετές καταφραφές. :mrgreen:

δικός σου
 
Ωραιος!! Ο συνδυασμος τοπιου και συνθηκων φωτισμου τα εσπασε! Ευγε και εις ανωτερα!! ;)
 
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια :)
Ερώτηση άσχετου: πώς μπορώ να ξέρω από ποια κατεύθυνση θα προσγειωθεί ένα αεροπλάνο στον διάδρομο του αεροδρομίου της Μυτιλήνης; παρομοίως και για την απογείωση.
ΥΓ. Έβγαλε κάποιος το hotlink από την εικόνα; Είναι κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς; πάντως δεν υπάρχει θέμα bandwidth, ο server που τη φιλοξενεί είναι δικός μου.
 
Χρησιμοποίησε τον κανόνα με το βρεγμένο δάκτυλο. Λειτουργεί από αρχαίων χρόνων. Έτσι, αν φυσάει βοριάς, οι κινήσεις γίνονται προς τη Μυτιλήνη, αν φυσάει νοτιάς από την πόλη προς το αεροδρόμιο...
 
Top