germanwings / eurowings

  • Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Germanwings

Κατά τη γνώμη μου το Βερολίνο θα έπρεπε να παραμείνει τουλάχιστον στο όνομα Lufthansa.
Η πόλη αναπτύσσεται ταχύτατα και με δεδομένο ότι ένα ολοκαίνουριο αεροδρόμιο θα τελειώσει (κάποια στιγμή :p ), πιστεύω ότι θα χτυπούσε πολύ πιο ωραία στον ταξιδιώτη να βλέπει καμια 10ρια παρκαρισμένα αεροπλάνα της DLH όταν περνάει αντί για καμια δεκαριά Germanwings.

Αν θέλουν να μειώσουν το κόστος θα μπορούσαν να πετούν υπό καθεστώς Germanwings (δηλαδή ο σχεδιασμός των πτήσεων να γίνεται από τη διοίκηση της Germanwings και το προσωπικό να είναι της Germanwings) αλλά τα αεροπλάνα και γενικότερα το brand-name να είναι Lufthansa.
 
Re: Germanwings

το θέμα ειναι οτι η LH έχει ήδη τις βάσεις της σε Μόναχο και Φρανκφούρτη και θα ήταν ακόμη ενα μεγαλύτερο κόστος να κάνει και στο Βερολίνο. Αλλωστε σαν βάση θα εχει και την ΑΒ που φαντάζομαι ότι για να τον ανταγωνισμό τους είναι πιο εύκολο να έχουν την 4U.
 
Re: Germanwings

Νομίζω ότι αν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, τότε απλά δεν θα υπήρχε η 4U...
 
Re: Germanwings

lewton":14inkpa4 said:
Αν θέλουν να μειώσουν το κόστος θα μπορούσαν να πετούν υπό καθεστώς Germanwings (δηλαδή ο σχεδιασμός των πτήσεων να γίνεται από τη διοίκηση της Germanwings και το προσωπικό να είναι της Germanwings) αλλά τα αεροπλάνα και γενικότερα το brand-name να είναι Lufthansa.
Η Lufthansa το προσπάθησε, μέσω του εγχειρήματος «Aviation Power», αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τα σωματεία (η Γερμανία δεν είναι Ελλάδα) και έτσι η Lufthansa απέσυρε το σχέδιο. Ούτως η άλλως, το Βερολίνο είναι πρωτεύουσα χαριστικά και σε καμία περίπτωση δεν έχει επιχειρηματική κίνηση ικανή να στηρίξει το προϊόν της Lufthansa. Έτσι, οι εταιρείες χαμηλού κόστους που έχουν βάσεις στα αεροδρόμια του Βερολίνου (airberlin, germanwings και easyJet) ταιριάζουν περισσότερο στο προφίλ της πόλης.
 
Re: Germanwings

Η Germanwings θα αναχωρεί και από το Ντίσελντορφ το καλοκαίρι του 2014. Σταδιακά, αναλαμβάνει όλα τα εσωτερικά και ευρωπαϊκά δρομολόγια που πραγματοποιούσε μέχρι πρότινος η Lufthansa, εξαιρουμένων όσων εκτελούνται μέσω των κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Έτσι, τους ερχόμενους μήνες ο στόλος της εταιρίας θα αυξηθεί από 38 σε 87 αεροσκάφη.
Όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, κατά το θερινό πρόγραμμα 2014 θα εξυπηρετεί τους εξής προορισμούς (εντός παρενθέσεως η συχνότητα των δρομολογίων ανά εβδομάδα):

Βαρκελώνη/ Ισπανία (12 πτήσεις την εβδομάδα), Μπάρι/ Ιταλία (1), Κάρντιφ/ Ουαλία (1), Κατάνια/ Σικελία (4), Δουβλίνο/ Ιρλανδία (4), Ντουμπρόβνικ/ Κροατία (1), Γενεύη/ Ελβετία (17), Ηράκλειο/ Ελλάδα (2), Ίμπιζα/ Ισπανία (2), Σμύρνη/ Τουρκία (1), Κατοβίτσε/ Πολωνία (5), Λαμέτζια/ Ιταλία (2), Μαδρίτη/ Ισπανία (12), Μιλάνο/ Ιταλία (23), Κορνουάλη/ Αγγλία (1), Όλβια/ Σαρδηνία (2), Πάλμα ντε Μαγιόρκα/ Ισπανία (21), Πράγα/ Τσεχία (1:cool:, Σπλιτ/ Κροατία (3), Στοκχόλμη/ Σουηδία (12), Θεσσαλονίκη/ Ελλάδα (4), Βενετία/ Ιταλία (7), Βαρσοβία/ Πολωνία (17) και Ζαντάρ/ Κροατία (1).

Επίσης προσφέρει τις επιλογές τριών κατηγοριών ναύλου Economy Class: Η κατηγορία "Best" αποτελεί την κατηγορία ανώτερης ποιότητας, για τις ανάγκες των Business travelers αλλά και ελκυστική στους "απαιτητικούς" ταξιδιώτες αναψυχής. Η κατηγορία "Smart" προσφέρει πρόσθετες ή εξατομικευμένες συμπληρωματικές παροχές και η κατηγορία "Basic" αφορά στον καθαρά οικονομικό, χαμηλού κόστους ναύλο.
 
Re: Germanwings

Γνωρίζει κανείς αν ζυγίζουν τις χειραποσκευές στο αεροδρόμιο της Κολωνίας (CGN); Είμαι μέσα στις προβλεπόμενες διαστάσεις αλλά υπάρχει πιθανότητα να είμαι 1-1,5 kg παραπάνω από τα επιτρεπόμενα 8 kg. Αν κάνω web check-in και πάω κατευθείαν στο gate υπάρχει περίπτωση να μου ζυγίσουν τη χειραποσκευή εκεί;
 
Re: Germanwings

Η Germanwings επεκτείνει το δίκτυο δρομολογίων της και προσφέρει επιπλέον πτήσεις σε ελκυστικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος 2015, που θα ισχύσει από 29 Μαρτίου έως 25 Οκτωβρίου της επόμενης χρονιάς. Οι νέες πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση στο www.germanwings.com .
Η γερμανική αεροπορική εταιρία προσθέτει από το Ντίσελντορφ μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς το Ζαντάρ της Κροατίας και μια προς το αεροδρόμιο του Μπάρι της ιταλικής περιφέρειας της Απουλίας. Επίσης από το Ντύσελντορφ, προστίθεται μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση προς Λαμέτζια Τέρμε στην Καλαβρία.
Δύο επιπλέον συνδέσεις προστίθενται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 από Στουτγκάρδη προς Βρυξέλλες και έτσι στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα πραγματοποιούνται συνολικά 16 πτήσεις την εβδομάδα.
Αλλά και το δίκτυο δρομολογίων από το Βερολίνο / Τεγκέλ εμπλουτίζεται κατά τη διάρκεια των καλοκαρινών μηνών του επόμενου έτους: οι επιβάτες μπορούν να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στο Κροατικό νησί Κρκ με μεγαλύτερη ευελιξία καθώς προστίθεται ένα επιπλέον δρομολόγιο προς το αεροδρόμιο της Ριέκα.
Η Germanwings επίσης επεκτείνει το δίκτυο των δρομολογίων της με την πρωτεύουσα του Κοσόβου. Κάθε Σάββατο θα φτάνουν στο αεροδρόμιο της Πρίστινας περισσότερες πτήσεις από το Ντύσελντορφ, το Αμβούργο, την Κολωνία/Βόννη, το Ανόβερο και το Βερολίνο/Τεγκέλ. Αλλά και από τη Στουτγκάρδη αυξάνονται οι πτήσεις κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
 
Re: Germanwings

Στο θερινό της πρόγραμμα πτήσεων, η Germanwings προσφέρει συνολικά 132 προορισμούς σε 31 χώρες από Βερολίνο-Τεγκέλ, Ντόρτμουντ, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Ανόβερο, Κολονία/Βόννη και Στουτγκάρδη. Οι πτήσεις από Ντίσελντορφ προς Αθήνα (Ελλάδα), Jerez de la Frontera (Ισπανία), Τζέρσεϋ και Ρέικιαβικ (Ισλανδία) είναι όλες καινούριες. Η αεροπορική εταιρεία προσθέτει επίσης δύο νέα δρομολόγια τον Απρίλιο από το Ντίσελντορφ προς τους Πορτογαλικούς προορισμούς Πόρτο και Φάρο. Και τα δρομολόγια προς Γαλλία θα επεκταθούν προσθέτοντας πτήσεις προς το λιμάνι της Μασσαλίας.
Μελλοντικά, θα υπάρχει απευθείας πτήση από το Βερολίνο προς το Παλέρμο (Σικελία/Ιταλία). Το καλοκαίρι θα υπάρχουν και πτήσεις από το Βερολίνο και το Αμβούργο προς τη Σμύρνη (Τουρκία). Το Αμβούργο θα έχει επίσης απευθείας σύνδεση με το Μπάρι, την πρωτεύουσα της Απουλίας. Οι νέες πτήσεις από τη Στουτγκάρδη προς τη Νίκαια, το Άμστερνταμ, και τη Βαλένθια θα ενισχύσουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας ενώ θα προστεθούν και δρομολόγια από Κολονία/Βόννη προς Πρίστινα (Κόσσοβο) και από Στουτγκάρδη προς Τυνησία και Τίρανα (Αλβανία).
 
Re: Germanwings

Η εταιρεία μετονομάζεται σε EUROWINGS.Σχετικό διαφημιστικό μαγνητοσκοπείται στην Αθήνα,στο ΔΑΑ.
 
Re: Germanwings

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η germanwings δεν μετονομάστηκε. Το όλο concept είναι μακράν πιο περίπλοκο. Βλέποντας την εικόνα θα καταλάβεις...
 

Attachments

  • 4u_ew.jpg
    4u_ew.jpg
    45,2 KB · Προβολές: 4.288
Top