Flightsim

Σε πιο διάδρομο θα προσγειωθείς / από ποιον θα απογειωθείς εξαρτάται σχεδόν εξ' ολοκλήρου από τον καιρό. Στην πραγματικότητα, πριν φτάσεις στο αεροδρόμιο ακούς το ATIS (Automatic Terminal Information Service), συμβουλεύεσαι το control / approach και σου λένε που θα πας.

Στο FS, αν έχεις πρόγραμμα καιρού, παίρνεις το METAR πριν φτάσεις και αποφασίζεις.
 
και που το βρισκω το πρόγραμμα καιρου??
 
Καλησπέρα.

Πετάω εδώ και 5 χρόνια με το FS9 και φέτος πήρα το Fly Tampa Athens για το FS9. Έχω επίσης εγκατεστημένο το ΑTTICA PHOTOREAL και AUTOGEN. Όμως τις τελευταίες 2 μέρες ενώ δούλευε κανονικά τα κτήρια διοίκησης και τα εμπορικά καταστήματα δεν εμφανίζονται αλλά εμφανίζονται όλα τα άλλα κανονικά. Δοκίμασα να το κάνω uninstall αλλά μόλις ξαναμπαίνω στο fs μου λέει ότι δεν βρίσκει το αεροδρόμιο στο scenery.cfg και το ξαναβρίσκω πάλι στο add-on library. Όταν ξαναεγκαθιστώ το scenery δεν εμφανίζονται πάλι τα ίδια κτήρια. Τι να κάνω;
 
το ιδιο ειχα παθει και εγω στο FSX.... ολα αυτα αντικαθιστουν καποια αρχεια στους αρχικους φακελους του παιχνιδιου. το add-on εφαγε καποιο φλας και δεν σου δουλεψε καλα και μολις το απεγκατεστησες εμειναν κενα τα αρχικα αρχεια. Βγαλε ολα τα add-on που εχεις και βαλε παλι το cd του FS9 και κανε re-install η' repair (δεν ξερω πως ακριβως το γραφει....). Και μετα κανε install τα add-on. Ειναι χρονοβορο αλλα σε εμενα δουλεψε......
 
OK θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.
 
mrk, σε ευχαριστω πολυ (ειχα την εντυπωση οτι το ειχα ειδη ποσταρει).

Τωρα, κατι αλλο για οποιον γνωριζει............ εχω προβλημα με τα πανελς...... και συγκεκριμενα με του Β777. Μηπως ξερει κανεις κανενα δωρεαν καλο πανελ?? Εχω κατεβασει διαφορα αλλα δεν ειμαι ευχαριστημενος.
 
τι προβλημα εχεις δηλαδη? και με ποιο panel? κανονικο η' vc ?

πες επιγραμματικα και απο που κατεβασες (σελιδες)........
 
gorilas,

καλημερα!! Το βασικο προβλημα με τα πανελ που ερχονται με τα Β777 ειναι με το EICAS.

Τωρα, για τα αλλα που εχω κατεβασει απο τα πολυ γνωστα σαιτς που εχουν add-ons για το ΦΣ. Το προβλημα ειναι παλι με τα οργανα... τα οποια ειναι μαυρα και δεν δειχνουν τιποτα, λειπουν κουμπια κτλ κτλ. Εχω βρει καποια "καλα" αλλα εχω θεμα με τα νουμερα/γραμματα τα οποια ειναι πολυ μικροσκοπικα.

Γενικα εχω καταλαβει οτι παιζει θεμα με τα πανελς των "μεγαλων" αεροσκαφων, εκτος βεβαια του Β747.
 
Εχεις βάλει το gauge file στον φάκελλο Gauges του FS ; Στον FS2004 τουλάχιστον έτσι χρειάζεται για να φαίνονται τα όργανα. Κάνε κατά γράμμα ό,τι λέει το readme.
 
Top