Λάθος posts ...

Re: Δρομολόγια Olympic Air

Σπιρτα εγω ειμαι τρολ? η εσεις που ειστε κενοι, κ δν βλεπετε περα απ την μυτη σας, κ οτι παει να κλεισει η εταιρια, ειναι σε καθεστος εκκαθαρισης μυστικο, το τι εχουν στο μυαλο τους δν ξερω, μονο υποθεσεις κανω ελα κοψτε το με το τρολ κ αφηστε το δεντρο κ δειτε κ το δασος Q400 το αεροπλανο για τα τελευταια της olympic air χαχαχα οσο μου την λετε τοσο κ εγω θα σας την μπαινω, νεο δρομολογιο Σπατα σουνιο δοκιμαστε το μιλαμε απιστευτη ταχυτητα διαγαλαξιακη δοκιμαστε το χαχαχα :deadthread:
 
Re: Δρομολόγια Olympic Air

Καλημερα φιλε eagle21 προσεχε τα λογια σου δεν ειναι τροπος συμπεριφορας προς αλλα μελη του forum τα ξερεις απο χτες για να μιλας και να γραφεις ετσι εισαι απαραδεκτος

συγνωμη για το off topic συντονιστες...
 
Re: Δρομολόγια Olympic Air

Φιλε μου εγω δν προκαλεσα κανεναν αυτοι με λενε τρολ επειδη δν τους αρεσει η αληθεια να μαθουν να εχουν σεβας!!!!! για να εχου το ιδιο απο εμενα!!!!!
 
Re: Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

AIRONE ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΤΗΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ http://flyairone.com/
KAI ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΩΡΕΣ
 
Re: Διπλωμα, αεροσκαφος και ταξιδι

Δύο ερωτήσεις αγαπητέ:

1)Τι είναι τα "εικονομετρικά μοντέλα";
2)Πήρες απολυτήριο λυκείου χωρίς τόνους;
 
Re: Olympic B747-200

http://Www.airliners.net/photo/Boeing74 ... e3089f3910
You think so,my friend! And what about all the washing I have done with my very own hands, you think it just happened all of its own? Ya look twice before you speak and don't sell me so cheap,will ya,I says.
Kyr-Mitch.
 
Re: Διπλωμα, αεροσκαφος και ταξιδι

Αντιπαθητικε, ενα ορθογραφικο λαθος και η ελλειψη τονισμου ειναι ο,τι αποκομισες απο το κειμενο;! Βλεπεις καποιον νεο να ζηταει κατευθυνση απο τους γνωστες του αντικειμενου και η προσφορα σου ειναι... Ενα "τιποτα" με λιγη ειρωνια.

Δημοσιε υπαλληλε...
 
Re: Διπλωμα, αεροσκαφος και ταξιδι

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...
Από πότε το "Δημόσιος Υπάλληλος" είναι βρισιά;

Για να σου απαντήσει κάποιος πρέπει να μπορέσει να διαβάσει το ερώτημά σου.Αν δεν μπορεί να το διαβάσει πώς θα απαντήσει;Οι τόνοι έχουν μια χρησιμότητα στην Ελληνική γλώσσα,όπως και η ορθογραφία.Η μη ύπαρξη των κανόνων αυτών καθιστά την ανάγνωση δυσχερή και κουραστική.Πάντως αν θέλεις να πάρεις πτυχίο α/φους πρέπει να μάθεις να τηρείς τους κανόνες.Ξεκίνα από τους γλωσσικούς,και μετά τους κανόνες του φόρουμ που σε φιλοξενεί.Θα έχεις κάνει μια πρόοδο.
 
Re: Διπλωμα, αεροσκαφος και ταξιδι

Κάτσε ρε φίλε από πότε είσαι διαχειριστής εδώ μέσα??? Και έχεις και ύφος... λες και είναι δική σου η σελίδα!
Αν δε σου αρέσει μια δημοσίευση υπάρχει το αντίστοιχο κουμπάκι ( ! ) με το οποίο μπορείς να ειδοποιήσεις κάποιον απο τους διαχειριστές (κάτι που εσύ δεν εισαι και δε θα γίνεις) και να κρίνουν εκείνοι τι είναι λάθος.

Οπότε μάθε πρώτα εσύ τους κανόνες που είσαι και μέλος τους φόρουμ τόσο καιρό, και άσε τι κάνουν οι άλλοι...

Γεμίσαμε ξερόλες με ύφος 1000 καρδιναλίων!

ΥΓ: Α, ξέχασα 2 τόνους. Γράψε και για εμένα κάτι ειρωνικό!! Μη το ξεχάσεις!! :wall:
 
Top