Δρομολόγια Olympic Air

Γι αυτό και την προηγούμενη εβδομάδα αυτούς τους προορισμούς τους είχε με τιμές ταβάνι. Όχι ότι και τους άλλους δεν θα τους έχει
 
Όπως πάει η Ολυμπιακή θα έχει μόνο ένα δρομολόγιο, θα κρατήσει ένα αεροπλάνο για να το τσουλάει από το ένα άκρο του Ελ. Βενιζέλος στο άλλο.
 
Εμένα μου φαίνεται ως μια πολύ καλή κίνηση στρατηγικής εν όψη της απόφασης για την συγχώνευση.Από την μία πιέζουμε στο εσωτερικό της χώρας (η κυβέρνηση δεν αντέχει να αμαυρωθεί το succes story της Ελλάδας με πιθανό κλείσιμο και απολύσεις στην ΟΑ ) και συνάμα δείχνουμε στην Ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού ότι το μονοπώλιο στο εσωτερικό είναι αναπόφευκτο καθώς η εσωτερική επιβατική κίνηση δεν δικαιολογεί δύο ανταγωνιστικές μεταξύ τους αεροπορικές εταιρίες.
 
Με συγχωρειτε αλλα αρκετοι ανθρωποι ανησυχουν
για τη δουλεια τους και το μελλον τους.
Γιατι μια τετοια κινηση εχει σιγουρα πολυ βαθυτερες αιτιες, οπως και το κοψιμο της αλεξ/πολης και πιθανον και αλλων εσωτερικων απο την Α3.
Κοσμος θα χαθει και απο τις 2 εταιρειες και αυτο ειναι το πιο ανησυχητικο απ ολα.
Ευχαριστω για το χρονο σας.
 
Ρε παιδιά, αν δεν κάνω λάθος, αυτοί όταν αγόρασαν την πΟΑ, στην συμφωνία που υπέγραψαν δεν ήταν να διατηρήσουν τουλάχιστον το 80% των δρομολογίων της????
 
Το 60%, άλλα δεν αφορούσε την εξασφάλιση της διατήρησης της δραστηριότητας της πΟΑ, αντιθέτως αφορούσε την μέγιστη δυνατή δραστηριότητα της νΟΑ. Δηλαδή περιόριζε εκ των πραγμάτων το μερίδιο αγοράς αφήνοντας θεωρητικά χώρο για ανταγωνισμό.

Φυσικά λίγη σημασία έχει μιας και δεν νομίζω να έφτασε καν το ποσοστό αυτό η νΟΑ, και εάν θυμάμαι καλά το όριο ήταν για τα δύο πρώτα χρόνια.
 
Tο τι ανοησίες έχω ακουσει και διαβάσει σήμερα στα τοπικά μμε δεν περιγράφεται. Το κακό είναι ότι και άνθρωποι που θα έπρεπε να γνωρίζουν το κατιτίς παραπάνω εμφανίζονται να λένε αρλούμπες. Διαβάστε τα 2 παραδείγματα που δίνω να καταλάβετε ότι η απόσυρση της ΟΑ έφερε τη συντέλεια του κόσμου...
:arrow: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=258066&catid=5&maincatid=1
:arrow: http://www.rodosalarm.gr/index.php?...-ola-ta-nisia-mas&catid=38:reportaz&Itemid=50
 
Επειδή από ότι καταλαβαίνω ΟΑ701 ανήκεις στην χαζοχαρούμενη χαζοδεξιά παρέα της ΝΔ που τα βλέπει όλα ρόδινα θα σου πω πως όχι μόνο δεν υπερβάλουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και λίγα λένε.
Να σου θυμίσω πως τα νησιά είνα απομονωμένα από την ηπειρωτική Ελλάδα και τα αεροπλάνα είναι πολύ σημαντικά για τα νησιά μας,είναι ένα μέσο που προσφέρει ταχύτητα και άνεση.
Να σου θυμίσω επίσης πως τα νησιά μας συνορεύουν με την Τουρκία μία εχθρική χώρα που θέλει το μισό Αιγαίο δικό της,εκτός και αν είσαι της σχολής του να μοιράσουμε το Αιγαίο με την Τουρκία για να μοιράσουμε τα πετρέλαια.
Δεν μου λες πως θα ζούνε οι κάτοικοι των απομονωμενων νησιών όταν δεν θα υπάρχει ούτε αεροπορική σύνδεση αλλά ούτε ακτοπλοϊκή;Μήπως θέλουν όντως να μετατρέψουν το ανατολικό αιγαίο σε μία νεκρή ζώνη ;
Συνωμοσιολογία ;δεν νομίζω γιατί τελικά οι τρελοί συνωμοσιολόγοι συνέχεια δικαιώνονται.
 
Top