Δρομολόγια Olympic Air

Δυστυχώς πλέον δεν μπόρουμε να εμπιστευθούμε σχεδόν τίποτα στο internet ενώ είναι τραγικό ότι το άρθρο του ντιφένς έχει 80 σχόλια κι ούτε ένας δεν έκατσε να το ψάξει να δεί οτι είναι αυτό που γράφει παραπανω ο aakunz, ένα πρωταπριλιάτικο αστείο... :(
 
Δεν θα μου έκανε έκπληξη τελικά η είδηση να βγει αληθινή, οι Τούρκοι έχουν αγοράσει σχεδόν όλες τις μαρίνες ελλιμενισμού σκαφών, Αλίμου, Μυτιλήνης, Ιόνιων νήσων, Τουρκική Τράπεζα στην Θράκη κατασχέτει σπίτια και αγρούς φαλιρισμένων αγροτών, και θα είχαν πρόβλημα να αγοράσουν μια περιφερειακή εταιρεία 5 νησιών και 5 αεροσκαφών;
Προσωπικά ελπίζω ότι δεν θα ασχοληθούν με κάτι τόσο μικρό, αλλά υπάρχουν και άλλα σχέδια εκτός των επιχειρησιακών. Μπράβο στην Ελλάδα ψηλά.
Εμείς όμως να συνεχίζουμε να προβληματιζόμαστε για ποιο δρομολόγιο θα κρατήσει και εάν πετά τα islandhoppers (τα θαύματα της αεροναυπηγικής που διάβαζα σε άλλα topics) από την περιφέρεια προς το κέντρο του κόσμου.
 
Σε επιστολή-απάντηση της ΟΑ στον δήμαρχο Λέρου που δικαιολογημένα με τις ανοησίες που ακούστηκαν κ γράφτηκαν ότι το κόψιμο της Ρόδου ήταν γενικά κόψιμο των Δωδ/σων απευθήνθηκε στην αεροπορική, νομίζω ότι βγαίνει μια σημαντική είδηση
...
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για όλες τις κινήσεις και αποφάσεις της Olympic Air αναφορικά με αλλαγές και τροποποιήσεις σε δρομολόγια είναι ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
...
Οπότε όλοι οι φωστήρες-σωτήρες-ξερόλες που απείλησαν ΟΑ και Α3 με προσφυγή στην ΕΕ τι θα κάνουν τώρα; Θα πάνε στον Ομπάμα; :with:

Μου φαίνεται ότι αυτή τη φορά η συγχώνευση ΟΑ3 θα περάσει απ' την ΕΕ... :cool:
 
Χθες από τον πίνακα ανακοινώσεων των πτήσεων στο Βενιζέλο, όλες οι πτήσεις της Olympic Air που ήταν δηλωμένες με τους κωδικούς τους, γινόταν και πτήσεις της Aegean και το αντίστροφο. Για παράδειγμα η πτήση μου Α3 144 γινόταν ΟΑ 6144 και το αντίστοιχο της ΟΑ 068 γινόταν Α3 7068. Τελικά είναι γραφτό να γίνει η συνένωση.
 
Η 068 είναι άγονη γραμμή για Σκιάθο.Οι άγονες γραμμές γίνονται σε συνεργασία με την Aegean; Γιατί νόμιζα πως όχι.
 
Οχι βέβαια!! Δεν υπάρχει, και όπως είναι σχεδιασμένος ο διαγωνισμός δε μπορεί να υπάρξει συμφωνία κοινού κωδικού, ανταλλαγές wet lease αεροσκαφών κλπ μεταξύ των εταιριών σε καμία περίπτωση!! Μη γράφουμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι!

Η συμφωνία κοινού κωδικού αυτή υπάρχει εδώ και 2 χρόνια.
 
ΑΘΗΝΑ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΘΗΝΑ απο 14 Οκτωβριου ΤΕΛΟΣ!!!
Η συνεργασια καλα κρατει... :wall:
 
Η σημερινη πτηση 14/10, OA030 Αθήνα-Λέρο των 08:45 ακυρωθηκε & οι επιβάτες πρωοθήθηκαν στην OA1020 η οποία θα κανει το δρομολογιο Αθήνα-Αστυπάλαια-Λέρο στις 11:25 με προγραμματισμενη ωρα αφιξης 13:00.
Μολις ενημερωθηκα με SMS απο την ΟΑ και ελπιζω να ειμαι τυχερος να προλαβω το ferry-boat στις 13:30 μιας και ο τελικός μου προρισμός ειναι η Πάτμος... :thx:
Παρεπιπτοντως ο πινακας αναχωρήσεων του ΑΙΑ δεν εμφανιζει ουτε την μεσημεριανη πτηση OA030 13:50 Αθήνα-Λέρο!!!
 
Top