British Airways

Η ΒΑ187 θα γίνεται με το 787 από 1η Οκτωβρίου.
Το Heathrow είναι συχνά ταλαιπωρία, συμφωνώ. Αν δεν χρειάζεται να αλλάξεις τέρμιναλ όμως (και μείνεις μόνο στο Τ5) δεν είναι κι άσχημα: έχει ωραίο σχεδιασμό, καλά μαγαζιά, και η Galleries Lounge της ΒΑ είναι μια χαρά.

Captain911":1dcgkdi6 said:
KEWR ε??? Δεν με χαλαει........ απο ποτε ξεκινανε??? Προλαβαινω για Οκτωβρη ή οχι?
EDIT: Εβαλα 17 Οκτ και μου βγαζει την πτηση ΒΑ0187 με 787. Ενδιαφερον αλλα μισο το Χιθροου. :rolleyes:
SK":1dcgkdi6 said:
Ίσως. Προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνον οι δύο πρώτοι προορισμοί για το 787 (Toronto YYZ και Newark EWR) και οι τρεις πρώτοι για το Α380 (Los Angeles LAX, Hong Kong HKG, και Johannesburg JNB).
 
συμφωνω, το Τ5 ειναι πολυ ομορφο τερμιναλ!!! Το θεμα ειναι πως φτανεις μεχρι εκει....... αν εχεις την ατυχια να εισαι σε αλλο Τερμιναλ. Αν και κατι ακουσα οτι οι εταιρειες της One World θα εχουν το δικο τους τερμιναλ συντομα.

ΥΓ. Δηλ η πρωτη πτηση του 787 στο Νιουαρκ θα γινει 1η Οκτωβριου σωστα? Λογικα θα το βαφτισουν κιολας μολις προσγειωθει στο Νιου Τζερσευ ετσι??? Παντα ηθελα να το ζησω αυτο........
 
Μην ξεχνας οτι επειδη ειναι η πρωτη πτηση και μαλλον θα φτανανε νωριτερα επρεπε να ειναι on time λογω media που θα περιμενουν την μεγαλη στιγμη.
 
Καλημέρα παιδιά!
Πριν λίγο είδα στο flightradar ότι στην πτήση Λονδίνο-Φρανκφούρτη η ΒΑ χρησιμοποιεί το 380. Όχι κάθε μέρα. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα και μέχρι πότε; Γιατί νομίζω αξίζει να πεταχτεί κανεί για το σκέλος αυτό. Η τιμή είναι 75 λίρες το κάθε σκέλος. Απλά άλλες φορές την έχει με 319 και άλλες με 767 που έψαξα τυχαία.
 
Μέχρι 18 Οκτ. το Α380 Θα πηγαίνει Φρα.
Καλή τύχη με φτηνά εισιτήρια όταν τον Αύγουστο το έψαξα τις πτήσεις του Α380 τις είχε ακριβές στις άλλες είχε τις φτηνές.
Συνήθως είναι στις 250 λίρες οι πτήσεις του Α380.

http://airlineroute.net/2013/08/21/ba-380fra-sep13/
 
Με τις νέες παραλαβές των Α380 (τώρα έχει 3) θα προστεθεί και 2ο καθημερινό δρομολόγιο για LAX. Kαθώς και δρομολόγιο για JNB, καλό νέο αυτό για τον ανταγωνισμό και το κόστος εισιτηρίου > αν κάποτε πάμε εκεί. Τώρα πετούν οι LH, AF με A380 στο JNB.
Λέτε να βγάλει προσφορά με €400, όπως είχε βγάλει η LH όταν πρωτάρχισε το δρομολόγιο; :thx:
 
Re: British Airways στην Αθήνα

Οι legacy μας μεταχειρίζονται σαν πρόβατα. :rant:
Δεν φτάνει που οι ΒΑ & LH άρχισαν να χρεώνουν για να κάνεις κράτηση θέσης μέσα στο α/φ πριν το web check in, τώρα αφού η LH άλλαξε τις θέσεις της σε απαισιότατες Recaro, νάτα μας και η ΒΑ με Slimeline Pinnade. Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά στα Α320 βάζει και άλλη μία σειρά οπότε τώρα θα μεταφέρουν 172 επιβάτες στο εσωτερικό του Η.Β. και 166 επιβάτες στην Ευρώπη κοντά στο 168 επιβάτες της Α3.
 
Top