Blue Bird Airways

Η αλήθεια τέτοιες λεπτομέρειες δεν ξέρω για το πρόγραμμα της εταιρίας,ξέρω όμως την στεναχώρια των παιδιών.Θα πετάνε από Ρόδο με Ρουμάνικα MD .Πιθανόν να είναι πιο φτηνά εργατικά χέρια από τους Έλληνες.Άλλο είναι να δίνεις 700 ευρώ συν πτητικά και άλλο 200 ευρώ που είναι οι Ρουμάνικοι μισθοί.
 
To HER-RHO-SAW που τόσο διαφημίστηκε και τόσο αναμέναμε πολλοί πάει στις καλένδες λόγω γραφειοκρατικών εμποδίων όπως διατείνονται στη BBG :(

Kαταραμένη γραμμή, αμαρτία απ' το Θεό να μην μπορούμε να ανοίξουμε αεροπορική συγκοινωνία με τους γείτονες... :wall:
 
Καλά μιλάμε για αξιοκρατία στην blue bird,με απλά λόγια εκπαίδευσαν 40 άτομα ,τους υποσχέθηκαν δουλειά αλλά βέβαια δεν είχαν σκοπό να τους δώσουν ποτέ δουλειά, τους κοροϊδευαν μέσα στα μούτρα τους,τελικά πήραν τρεις κοπέλες από την πρώην ολυμπιακή επειδή υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πρώην Ολυμιακάριος στην εταιρεία.
Δυστυχώς η νοοτροπία του κρατικοδίαιτου υπαλλήλου που λειτουργεί σαν μαφιόζος και βολέυει τα διάφορα τσιράκια του μετά το κλείσιμο της Ολυμπιακής έχει επεκταθεί σε όλες τις ιδιωτικές εταιρείες σαν καλπάζον καρκίνος.Προφανώς οι κοπέλες και αυτός ο πρώην ολυμπιακάριος να ανήκαν σε καμία κλαδική του ΠΑΣΟΚ (όλοι μαζί στην μάσα του δημοσίου χρήματος).
Όσο για τον cabin crew manager ούτε ροχάλα δεν αξίζει,μάλιστα μου είπαν καποιες κοπέλες ότι είναι πρώτος στα κροκοδείλια δάκρυα και καλά στεναχωρήθηκε που δεν τους έγινε πρόσληψη.
Τέλος πρέπει να ντρέπεται γιατί άφησε πολλά παιδιά ανενημέρωτα δηλαδή ενώ είχαν σκοπό να μην πάρουν κανέναν στην εταιρεία (πήραν βέβαια τα πρώην πράσινα κομματόσκυλα) ο απίστευτος αυτός τύπος δεν τηλεφώνησε σε πολλά παιδιά που νόμιζαν ότι θα πετάξουν τελικά.
Πάνω από όλα ήθος και Κρητική λεβεντιά :wall: :wall:
 
Και για να ασχοληθουμε και λιγο επι του θεματος, χωρις να φτυσουμε χολη, τα ακολουθα αεροσκαφη ειναι νοικιασμενα απο την Bluebird γι'αυτη τη σαιζον..

MD82 *YR-MDK (cn 49139/1091) - 160Y
MD82 YR-OTN (cn 49119/1070) - 160Y
MD83 *YR-HBH (cn 49620/1484) - 170Y

Απ'ο,τι φαινεται τα αεροσκαφη με το (*) ειναι της ρουμανικης ΤendAir, ενω το αλλο της Jetran Air..

Eλπιζω να βοηθησα..

Φιλικα,
Α.
 
To YR-HBH εδω με στικερ και το νεο logo της εταιρειας... Μαλλον φαγανε ενα γραμμα ή το.. χασανε... χαχαχα
 
To YR-HBY (MD-83, Medallion Air) εθεάθη το Σάββατο το απόγευμα στο Διαγόρα να ξεφορτώνει κόσμο.
Μήπως νοικιάσανε και 4ο ή ήρθε για κάποιον άλλο;
 
Bρε καλώς τα παιδιά! Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού για το "άνοιγμα της τουρκικής αγοράς", αλλάζουν απλά λίγο τα συνηθισμένα και ζητάνε βοήθεια, μην τυχόν και την πάρει ο Βασιλάκης, αλλά και να ανταγωνιστούν την φλάιπιτζιες...
:arrow: Ενδιαφέρον της «Blue Bird» για τη «γραμμή» Ρόδου-Τουρκίας
 
Ξεκίνησαν την τουριστική σεζόν με την ΒΖ 751/752 HER-TEL.
Ξέρει κάποιος για τις πτήσεις τους προς Ρωσία;
Η Τουρκία θα παίξει φέτος;
 
Έχει τουρισμό για Ηράκλειο απο το Telupid της Μαλαισιας; Με πόσες στάσεις αραγες το βγάζει το δρομολόγιο το 734; :mrgreen:
 
Μήπως εννοεί Tel-Aviv? Λίγο δύσκολο για Telupid..
 
Top