LGSA/CHQ Chania "Ioannis Daskalogiannis"

Στην συνέντευξη τύπου της Ryanair αναφέρθηκε η αντίθεση της εταιρίας στην ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων.Εδώ βρίσκει σύμφωνους και όλους τους φορείς των Χανίων που ομόφωνα απορρίπτουν αυτή την προοπτική.Βασικοί λόγοι είναι η ενδεχόμενη αύξηση των τελών και η ανταγωνιστικότητα του Δασκαλογιάννης σε σχέση με το Ν.Καζαντζάκης το οποίο δεν είναι σε κανένα γκρούπ αεροδρομίων προς ιδιωτικοποίηση.Επίσης ο ιδιώτης επενδυτής δεν θα επιβαρυνθεί με αναπτυξιακά έργα καθώς η επέκταση του αεροδρομίου έχει πλέον δρομολογηθεί.
Είναι πάντως από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω σε μη ιδιωτικοποίηση.
 
Εχει ξαναγίνει το ίδιο πρίν λίγα χρόνια με ένα 767.
 
Ηλεκτρονικές υπογραφές μαζεύουν για να μην ιδιωτικοποιηθεί το αεροδρόμιο στα Χανιά http://goo.gl/6ZNxh7
 
Eκτος από το...σκανδιναβικό Σάββατο,ξερει κανεις ποια άλλη μέρα το αεροδρόμιο έχει πολύ κίνηση;
 
Αctual κινήσεις (arr or dep) S14:

ΔΕ: 84
ΤΡ: 80
ΤΕ: 96
ΠΕ: 124
ΠΑ: 144
ΣΑ: 140
ΚΥ: 102
 
Μια από τις πιο καλτ πτήσεις διαθέσιμες αυτή την στιγμή στην Ευρώπη (καλύτερο και από άγονο) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποιοι τυχεροί, σύμφωνα με το Greek Air News που διάβασα στο facebook :cool:

Atlantic Airways : Πτήση Χανιά - Νησιά Φερόες.
Κάθε χρόνο η αεροπορική εταιρεία διεξάγει ένα διαγωνισμό στο Facebook όπου οι πελάτες της καλούνται να ψηφίσουν τον επόμενο καλοκαιρινό προορισμό για την εταιρεία. Για το 2016 τα Χανιά κέρδισαν σε αυτό το διαγωνισμό με ποσοστό 70%. Έτσι, από 27 Ιουνίου και για ένα μήνα η Atlantic Airways θα συνδέει τα Χανιά με τα νησιά Φερόες με μια εβδομαδιαία πτήση.
Η πτήση διάρκειας πέντε ωρών (περίπου) θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A319 χωρητικότητας 144 επιβατών. ...
 
Σήμερα 10:44 π/γ το Boeing E-4B s/n 73-1677.

Πατήστε στη πηγή για να το δείτε σε Video.

Πηγή: cretaline.gr. Ευχαριστώ τον ah64d για την ενημέρωση και τον Phantom Phixer για το url του video.
 
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Όπως φαίνεται, η επέκταση του αεροδρομίου θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Νοέμβριο καθώς το τελευταίο πρόβλημα χρηματοδότησης που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα ξεπεράστηκε. Στους συνδέσμους παρακάτω υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από τα έργα.
http://flashnews.gr/post/270476/etsi-ei ... aniwn-fwto
http://www.zarpanews.gr/%CF%87%CE%B1%CE ... %8E%CE%BD/
 
Καλησπέρα σε όλους,

Το έργο "Επέκταση κτιρίου αεροσταθµού, λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις και διαµόρφωση περιβάλλοντα χώρου στον Κρατικό Αερολιµένα Χανίων ∆ασκαλογιάννης" ξέρουμε αν έχει ολοκληρωθεί;

Μπορούμε κάπου να δούμε φωτογραφίες, γιατί όσο κι αν έψαξα δε βρήκα κάτι στο διαδίκτυο. Τελευταία ενημέρωση από το ypodomes.gr που είδα έλεγε για ολοκλήρωση τέλη Μαρτίου. Λογικά ολοκληρώθηκε;

http://www.ypodomes.com/index.php/alles ... eno-dimino
 
Top