Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Υπερβολική ανάλυση χωρίς λόγο νομίζω!

Η Ryanair έχει κάνει δεκάδες συνεντεύξεις σε πόλεις που άνοιξε και βάσεις...

επίσης έχει κάνει και κάποιες σε πόλεις (όπως αυτές που αναφέρεις) που δεν άνοιξε βάση.

Ας ελπίσουμε η Θεσσαλονίκη να ανήκει στην πρώτη περίπτωση...
 
Ε τοτε να ζητησω ταπεινα συγγνωμη για την υπερβολικη μου αναλυση teris3. Απλα βλεπεις υπαρχουν και καποιοι σαν τον teris3 που δεν τα παιρνουν με την πρωτη οταν τους απαντας και να που μετα αναγκαζεσαι οχι μονο να τους απαντησεις υπερβολικα αναλυτικα, αλλα και να καταστρατηγησεις ακομα και τους κανονες του φορουμ.
 
Γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και επειδη προκεται να ταξιδεψω τελος του μηνα προς μοναχο απο χανια εχω κατι αποριες! το αεροπλανο φτανει 7 και 10 το απογευμα και το τελευταιο λεωφορειο απο το αεροδρομιο του μεμινγκεν για μοναχο φευγει στις 7μιση! εχω ομως και μια αποσκευη και δεν νομιζω να προλαβω να την παρω και να προλαβω και το λεωφορειο! μηπως ξερει καποιος εναλλακτικους τροπους για να παω μοναχο? ευχαριστω εκ των προτερων
 
Αν το αεροπλάνο φύγει στην ώρα του συνήθως φτάνει κανένα τέταρτο πιο νωρίς απ' ότι ανακοινώνει η ryanair επομένως πολύ πιθανό να προλάβεις.

Αν χάσεις το λεοφορείο μπορείς να πας στον κεντρικό σταθμό του Μέμινγκεν να πάρεις τρένο για το Μόναχο.
Λογικά θα έχει τρένα μέχρι αργά, μπες στο bahn.de να τα δεις.
 
Προφανώς θα ταξιδέψεις με το Allgäu express από το αεροδρόμιο του Memmingen στο Μόναχο. Αν κοιτάξεις στην σελίδα τους, γράφουν το παρακάτω, οπότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα.

The bus waits until all RYANAIR and WIZZAIR passengers checked out
 
ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! θα ηθελα επισης να ρωτησω μηπως ξερει καποιος για το κουτι που βαζουν τις βαλιτσες αν ειναι στα χανια σιδερενιο η χαρτινο, διοτι διαβασα οτι το χαρτινο ειναι μικροτερο! καθως και επισης στην ημερομηνια ληξης ταυτοτητας τι βαζουμε!
 
doraki26... Αν και το έχουμε πει 10άδες φορές. Για τις ταυτότητες βάζουμε τελευταία μέρα του ταξιδιού αλλά πίστεψε με ότι και να βάλεις δεν έχει σημασία. Βέβαια πριν 2 βδομάδες που έκανα τσεκ ιν δεν το ζητούσε πια όταν έβαζες national ID.

Παιδιά, ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να βρούμε τα δρομολόγια της FR σε πίνακα ή κάτι τέτοιο. Με ενδιαφέρει από Θεσσαλονίκη.

3. Τι απαράδεκτα που είναι τον χειμώνα τα ωράρια; Τα έχετε δει; Για Θεσσαλονίκη μιλάω. Μόνο για τους προορισμούς που μας δίνει μπορεί να πάει κάποιος. Για μετεπιβίβαση-τράνζιτ ούτε για αστείο. Ρώμη; Άστα να πάνε. Λονδίνο; Γελάμε... Δοκίμασα BVA, DUB και ΒΤS που με ενδιαφέρουν αλλά τίποτα... Πρέπει να κάνω νάνι σε κάποιο αεροδρόμιο ή κοντινό ξενοδοχείο! Κατά τα άλλα έχουμε σύνδεση χάρη στη BRYAN AIR με τας Ευρώπας σε λέω αφού... :wall:
 
Για το Beauvais συγκεκριμένα είχα βρει πριν λίγο καιρό για χειμώνα, στο πήγαινε μέσω Bergamo και επιστροφή μέσω Ρώμης ή το αντίστροφο, αν όντως σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά σ' αυτό που σου λέω..!
 
παιδια να ρωτησω και κατι τελευταιο εχω κλεισει εισητηριο μαζι με μια 15κιλη αποσκευη ποση ωρα πριν πρεπει να μαι στο αεροδρομιο αφου βεβαια εχω κανει on line check in? :shock:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top