Easyjet

Επίσημα και η ανακοίνωση για δημιουργία βάσης στο Αμβούργο με 3 Α319 το Summer2014, 15 νέους προορισμούς αλλά και ενίσχυση της SXF βάσης με το 8ο Α319 και ενίσχυση συχνοτήτων..Ακομα δεν έχουν ανακοινώσει τους προορισμούς από HAM,αλλά σίγουρα θα πάρουν παραμάσχαλα την Ισπανία, Κάτω Χώρες..Ας ελπίσουμε ότι θα έχει ΑΤΗ,SKG εκτός από νησιά--ειδικά στο HAM-ATH υπάρχει τεράστιο κενό και πολλές δυνατότητες,όπως γραφουν και στο route shop.

http://www.therouteshop.com/hamburg-airport/

http://corporate.easyjet.com/media/late ... sc_lang=en
 
Μια διόρθωση για το Βερολίνο. Η βάση έχει ήδη οκτώ αεροσκάφη και το Α319 που θα προστεθεί την άνοιξη του 2014 θα είναι το 9ο. Επίσης, αυτήν τη στιγμή τα μισά αεροσκάφη του Βερολίνου είναι Α320 και το καμάρι της βάσης είναι αυτό.
 
yeap!sorry, δικό μου το λάθος.. :oops:
 
Ακόμη ένα οικονομικό έτος έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου 2013. Τα επίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 19 Νοεμβρίου 2013, προς το παρόν όμως η εταιρεία αναθεώρησε τα προγνωστικά για άλλη μια φορά προς τα επάνω.
 
H Easy κάνει γκάλοπ τόσο στην κεντρική σελίδα για το ποιες νέες γραμμές θα θέλαμε το 2014 (στο ποστ της 30 Σεπτ με τη φώτο του χάρτη) όσο και στην σελίδα easyjet deutschland για το ποιους προορισμούς θέλουμε από Αμβούργο όταν ανοίξει τη νέα βαση(το ποστ της 2ης Οκτωβρίου)..Μπείτε και στα 2 και ενισχύστε τις πτήσεις προς Ελλάδα με νέες συνδέσεις. Για το Αμβούργο πιστεύω θα βάλει κάποιο νησί για εποχικό δρομολόγιο αλλά δεν ξέρω για Αθήνα κ Θεσ/νικη (ειδικά με 4U και AB). Για το άλλο γκάλοπ της κεντρικής σελιδας είναι τόσα τα κενά από Ελλάδα...(ειδικά απο Θεσσαλονίκη έχει τις λιγότερες πτήσεις αν συγκριθεί με ATH,HER,CFU,JMK,RHO)

https://www.facebook.com/easyJet?fref=ts

https://www.facebook.com/easyJet.Deutschland
 
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Θεσσαλονίκη εξυπηρετείται σε δωδεκάμηνη βάση, οπότε δεν μπορεί να συγκριθεί με τα νησιά που είναι εποχικοί προορισμοί.
 
Mόνο το Λονδίνο και το Βερολίνο είναι σε 12μηνη,οι άλλοι..2 είναι εποχικοί..Όπως και τα δρομολόγια των περισσότερων εταιρειών πια..Δεν πειράζει ας μας συνδέσει και με άλλους προορισμούς και ας είναι και εποχιακά,από ολότελα..Επιλογές να υπάρχουν..Επίσης στα μεγάλα νησιά πετάει πολύ μεγαλύτερος αριθμών εταιρειων που εξυπηρετεί ένα προορισμό και με περισσότερες συχνότητες πολλές φορές και φυσικά συνδέονται και με περισσότερους προορισμούς..Ας ψηφίσουμε από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ό,τι κάτσει,δεν χάνουμε τίποτα.. :)
 
Βγαίνουμε εκτός θέματος διότι αυτά θα έπρεπε να τα γράφουμε στο «easyJet στην Ελλάδα», αλλά αν δεν γεμίζουν τα αεροπλάνα δεν πρόκειται να ξεκινήσει καινούριες γραμμές. Ούτως ή άλλως η easyJet είναι πολύ συντηρητική στις επιλογές της και δύσκολα παίρνει ρίσκο.
 
Top