Το ανανεωμένο airliners.gr

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
To φόρουμ καλώς ή κακώς έχει πολλά ''τμήματα'' (καλώς για εμένα) και είναι φυσιολογικό να μην μας αρέσουν όλα. Από τα τόπικ καριέρας, μέχρι τα corporate news, τα φωτογραφικά και τις ''αεροπορικές απορίες'' μπορούμε να βρούμε διάφορα ποστς που απευθύνονται σε γενικότερο ή ειδικότερο κοινό αναγνωστών. Οι φωτογραφίες στο διαδίκτυο είναι ένα τόπικ που κατα την άποψη μου άλλαξε με την πάροδο του καιρού και από ποστς με λινκς περιέργων/όμορφων/αξιοσημείωτων φωτογραφιών διεθνών sites, την τελευταία περίοδο περιείχε αποκλειστικά λινκς φωτογραφιών των μελών (που αρκετές από αυτές είναι επίσης περίεργες/όμορφες/αξιοσημείωτες κλπ).

Ο λόγος που εγώ προσωπικά σταμάτισα να διαβάζω όσο τακτικά όσο πριν το συγκεκριμμένο τόπικ, είναι αυτός ακριβώς που αναφέρει ο συμφουρίτης solro

... έχω παρατηρήσει ότι τα μεγάλα link με πολλές φωτό κουράζουν. Καλύτερα λίγες λίγες να τις βλέπουμε και να τις χαιρόμαστε (όσες απ' αυτές αξίζουν) παρά να χανόμαστε σε τεράστια ποστ και στο τέλος να μην αντιλαμβανόμαστε τις καλές.

Εξαίρεση αποτελούν για μένα οι παλιές φωτογραφίες που είναι de facto ενδιαφέρουσες.

Από την άλλη, θα ήθελα επίσης να σχολιάσω τις αποχωρήσεις μελών : είναι κρίμα άνθρωποι που όλο τον ελεύθερο τους (και μη) χρόνο τον περνάν για την αεροπορία - από οποιοδήποτε σκοπιά- να απέχουν από το φόρουμ, επειδή νιώθουν θιγμένοι ή παροδικά θυμωμένοι ή πιστεύουν ότι το φόρουμ δεν ανταποκρίνεται στο esprit de corps του παρελθόντος. Ιδιαίτερα δε, που η ελληνόφωνη αεροπορική κοινότητα δεν είναι δα και τόσο μεγάλη. Και είναι κρίμα και για τα υπόλοιπα μέλη αλλά πιστεύω κυρίως για τους ίδιους, μιας που ναι μεν με την παρέα/φίλους μας μπορούμε να συζητήσουμε τα των αεροπορικών, το φόρουμ όμως παρέχει αναντίρρητα τον καλύτερο δίαυλο, δικτύωση και επικοινωνία για το θέμα στην χώρα μας: η μη συμμετοχή λοιπόν, προσωπικά θεωρώ ότι ''τιμωρεί'' πρώτα το μέλος που απέχει.
 
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοση μανουρα. Ο flying Doc, o gepap, o ah64d, o seven4seven και αλλοι, ποσταρουν συχνα links με φωτο τους. Το κανουν ΚΑΙ για να μοιραστουν την φωτο με τον κοσμο του φορουμ, ΚΑΙ για ανεβασουν την επισκεψιμοτητα των φωτο τους. Δεν βρισκω τιποτα μεμπτο στο δευτερο (για το πρωτο δεν το συζηταμε καν), και απλα οποιος κουραζεται να βλεπει σκετα Links (που ποτε δεν ειναι σκετα, ΒTW, παντα εχουν και μια συντομη περιγραφη), ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΟΙΞΕΙ. Τοσο απλο! Αμα παλι τα ανοιξει και δεν θεωρησει τις φωτο ενδιαφερουσες, δεν εχει καμμια σημασια. Γουστα ειναι αυτα. Σημασια εχει το οτι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ, για καποιο λογο τις θεωρει αξιολογες, και αυτο ειναι που μετραει.
Ο andreasl μιλησε για "εκνευριστικα" links. Αποψη του, και σεβαστη. Να αρχισω να απαριθμω τα - κατ'εμε, παντα- εκνευριστικα topics; Δεν εχει νοημα, αλλα δεν ειπα ποτε "μας εχετε κουρασει με το ταδε η το δεινα topic". Απλα δεν τα διαβαζω ποτε (πλεον). Και παλι, τοσο απλο! Χαλαρωστε, λοιπον. Το Hobby μας παραειναι ωραιο για να χωραει μικροτητες.
 
seven4seven έχεις απόλυτο δίκιο. Όποιος δεν γουστάρει ένα τόπικ ή να βλέπει τις φωτογραφίες μπορεί πολύ απλά να μην το κάνει.
Αν δεν γουστάρω τις υποψήφιες αεροσυνοδούς δεν βλέπω καθόλου το σχετικό τόπικ ούτε απαντάω στις ερωτήσεις τους.
Δεν γουστάρω τα λινκ με τις πολλές φωτογραφίες και δεν θέλω να δίνω κλικ; Δεν τις ανοίγω και τελείωσε.
 
Δεν μπορώ να καταλάβω πως μια απλή προτροπή οδηγεί σε τέτοιου ύφους μηνύματα. Βρε Flying Doc, δεν γίνεται να αντιδράς πάντα με τον ίδιο τρόπο όταν μία προτροπή ή ένα μήνυμα αφορά και εσένα. Μόνος σου λες ότι πολύ λίγα views έρχονται από το airliners.gr. Άρα ουσιαστικά επιβεβαιώνεις την αρχική προτροπή που λέει ότι τα συνεχόμενα posts με φωτογραφίες έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Μα είναι δυνατόν να λέμε το ίδιο και να μανουριάζεις!!! Μπορεί, όπως ειπώθηκε, μερικούς να τους απωθούν τα posts με τα πολλά links, αλλά από την άλλη απωθούνται το ίδιο και με 6 συνεχόμενα posts με λίγα links το καθένα. Το αρνητικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Επίσης, κανένας εδώ δε μιλάει εξ ονόματος άλλων. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του, οπότε τα "Θέλω να πιστευω πως μιλώ εξ'ονόματος ΟΛΩΝ των φωτογράφων", "αυτό συζητάμε με τον gepap (το άλλο κακό παιδι) και τον Bari" κλπ είναι περιτά. Ο καθένας έχει λογαριασμό εδώ και μπορεί να γράψει για τον εαυτό του (όπως είδες ότι έγινε με τον Bari).

Εμένα προσωπικά, ο στόχος του να βγει μια φωτογραφία στο top 5 των 24 ωρών μου φαίνεται λίγο άνευ ουσίας, αλλά και πάλι αυτό είναι προσωπική μου γνώμη. Εγώ θεωρώ ότι αν κάτι μετράει είναι το να μοιράζεσαι με τους υπόλοιπους την αεροπορική στιγμή που αποτύπωσες και μετά η ανταμοιβή των views που δείχνει το ενδιαφέρον των υπολοίπων. Το αν θα είναι τα views σε 1 μέρα ή σε 1 μήνα, για μένα, δεν παίζει ρόλο.

Καλώς ή κακώς το συγκεκριμένο φόρουμ είναι το μεγαλύτερο αεροπορικό στην Ελλάδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να συγκριθεί με τα του εξωτερικού και ούτε και είναι αυτός ο σκοπός του. Έχουμε βαρεθεί πραγματικά να διαβάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι ειρωνείες για το a.gr. Μα τόσο πολύ το μισείτε μερικοί;;;; Δε γίνεται να μένεις σε ένα φόρουμ και να ρίχνεις μπηχτές με την πρώτη ευκαιρία. Όπως είπε και ο Άκης "Ήμαρτον πια με αυτή την υπερβολή". Έλεος πια!!! Ξέρετε πόσες φορές έχει προταθεί να κλείσει το a.gr να ησυχάσουμε κι εμείς ο Συντονιστές και όλοι εσείς που κάθε τόσο νοιώθετε θιγμένοι με το παραμικρό;;; Μερικοί νομίζετε ότι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε και ασχολούμαστε προσωπικά μαζί σας!!! Ότι να 'ναι!!!!!! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Όσο για τον Aakunz, γράφει μια χαρά ακόμα, απλά ποτέ δεν έγραφε σε συχνή βάση. Και ο Computerise πάντα έγραφε αραιά και που. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ίσα- ίσα που γράφουν όταν υπάρχει λόγος και όταν έχουν να δώσουν κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση. Ούτε και οι Συντονιστές γράφουν συχνά. Πολύ αραιά θα έλεγα. Δε σημαίνει ότι έχουν αποχωρήσει ή σνομπάρουν. Σχετικά με τον Hastaroth, που αναφέρθηκε, αν νομίζετε ότι αποβλήθηκε οριστικά για μερικές φωτογραφίες με αστεία νηολόγια κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Η οριστική αποβολή μέλους είναι συνέπεια αλλεπάλληλων προειδοποιήσεων και επανειλημμένη μη τήρηση των όρων του φόρουμ. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος όχι μόνο αγνοούσε τους όρους αλλά μας την έλεγε κι από πάνω ότι θα κάνει ότι γουστάρει. Γι αυτό λοιπόν αφήστε τα ατυχή παραδείγματα. Το 95% και βάλε, των σωστών μελών, είναι ακόμα εδώ. Και δε φταίει κανένα ανανεωμένο a.gr και κανένας παράλογος όρος του φόρουμ και καμία προτροπή/ παρατήρηση από τους κακούς Συντονιστές.

Τέλος θα συμφωνήσω και με flesland
η μη συμμετοχή λοιπόν, προσωπικά θεωρώ ότι ''τιμωρεί'' πρώτα το μέλος που απέχει.
αλλά και κυρίως με seven4seven
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι τοση μανουρα.
Και παλι, τοσο απλο! Χαλαρωστε, λοιπον. Το Hobby μας παραειναι ωραιο για να χωραει μικροτητες.
 
Σχετικά με τον Hastaroth, που αναφέρθηκε, αν νομίζετε ότι αποβλήθηκε οριστικά για μερικές φωτογραφίες με αστεία νηολόγια κάνετε πολύ μεγάλο λάθος.
Mάλλον παρεξηγήθηκα...Γνωρίζω ότι το γεγονός με τα αστεία νηολόγια έγινε πολύ πιο πριν την οριστική αποβολή του μέλους απλά μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά.
Απλά ήθελα να τονίσω πόσο πολύ άλλαξε το site από τότε. Και ειδικότερα πόσο υποβαθμίστηκε το συγκεκριμένο θέμα.
Ξέρετε πόσες φορές έχει προταθεί να κλείσει το a.gr να ησυχάσουμε κι εμείς ο Συντονιστές και όλοι εσείς που κάθε τόσο νοιώθετε θιγμένοι με το παραμικρό;;;
Και μετά κύριοι Συντονιστές κοιτάξατε δεξιά στην οθόνη σας και αλλάξατε γνώμη.
 
Γιατί τι έχει δεξιά; :|
 
Φαντάζομαι αστειεύεστε και οι δύο, ε; :stupid:
 
Δυστυχώς δεν αστειεύονται....
Θα στα πω απο κοντά στα Virgin Islands το επόμενο ΣΚ στο ταξίδι που θα κάνουμε με τα χρήματα που βγάζουμε απο τις διαφημίσεις :banana:
 
Όχι,δεν αστειεύομαι,διαφημίσεις έχει στη δεξιά πλευρά.Αυτό δε ρώτησε ο έτερος συντονιστής;
 
Top