Θα έχουμε Κουίζ φέτος μαμά;

  • Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ok και από εμένα...
 
Πρόθεση υπάρχει και από μέρους μου, όπως υπήρχε και την προηγούμενη χρονιά που όμως δεν τα κατάφερα...
(πρόθυμος μεν αμφίβολος δε)
Θα προτιμούσα κάτι σαν το προπέρσινο, με εναν απλό διαχωρισμό εύκολο-δύσκολο.
Δε βοηθάει και πολύ αυτό που θα γράψω τώρα, αλλά δε θυμάμι ακριβώς, κάτι "περίεργο" είχε το περσινό στη βαθμολόγηση και το είδος των ερωτήσεων. Καθώς δε θυμάμαι δε μπορώ και να βοηθήσω περισσότερο στον εντοπισμό του, θυμάμαι πάντως μια πολυπλοκότητα που σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο με απέτρεψε από την προσπάθεια τελικά.
Όπως και να έχει, το ετήσιο κουίζ έχει πολύ ενδιαφέρον (είχα λάβει μέρος σε ένα) και ευχαριστώ όλους τους διοργανωτές (gonso + χορηγούς) για το χρόνο τους.
 
Η πρόθεση για φέτος (αν και εφόσον), είναι να διαχωριστούν πλήρως τα δυό κουίζ και το εύκολο να είναι αρκετά (αλλά όχι εξευτελιστικά) εύκολο.

Επίσης, δε θα έχουμε "χορηγούς". Ευχαριστώ παρ´όλα αυτά για τις προσφορές που ήδη υπάρχουν.

Οι ερωτήσεις υπάρχουν ήδη. Όταν οι προθέσεις φτάσουν τον αριθμό που έχω στο μυαλό μου, βλέπουμε.....
 
Αν και πολύ σφιχτά χρονικά φέτος θα κάνω ότι μπορώ για την τιμή των όπλων, οπότε count me in!
Εμείς ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώνετε στη όλη διαδικασία.
 
Και εγώ θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο, οπότε μέτρα και εμένα!
 
Χρόνος δεν υπάρχει πολύς αλλά ίσως βρω περισσότερο μετά την Πρωτοχρονιά, αν μπορέσει το κουΐζ να πάει μέχρι τα Φώτα ή εκεί γύρω. Θα προσπαθήσω πάντως να συμμετέχω.
 
Αγαπητοί φίλοι χρόνια πολλά και καλά κατά το δυνατόν.

Δυστυχώς το ενδιαφέρον ήταν αναιμικό για το κουίζ φέτος. Πλήν των λίγων γνωστών Φενταγίν, τους οποίους ευχαριστω πολύ, υπήρχαν αρκετά "θα δούμε" και "ίσως", τα οποία δεκτά μεν, λίγα δε.

Το κουίζ ήταν και είναι έτοιμο με αρκετές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, αλλά το άφησα με βαριά καρδιά στην άκρη. Σκέφτηκα μήπως αν το άφηνα γιά λίγο αργότερα, πχ να το "τρέχαμε" από πρωτοχρονιά και γιά όλο τον Γενάρη, αν είχε περισσότερη συμμετοχή. Δεν ξέρω. Πίστευα πάντα ότι αν περιείχε όλες τις μέρες των γιορτών θα υπήρχε περισσότερος χρόνος. Ίσως αυτό είναι λάθος.

Ίσως το μυστικό κρύβεται στο να είναι το εύκολο κουίζ "του κερατά εύκολο" πχ: "τί τύπο αεροσκάφους χρησιμοποιεί η Ryanair?"

Ίσως αυτο χρειάζεται και εγώ απλώς δεν το έβλεπα και κανένας δεν το είπε!

Αυτό που με χαλάει ειναι να σπάνε οι παραδόσεις, και το κουίζ ήταν παράδοση.
 
Προσωπικά το να βρω ένα ευκολότατο κουίζ, με αφήνει αδιάφορο. Η πρόκληση είναι να πρέπει να σαρώσω το διαδίκτυο για την απάντηση. Το περσινό επίπεδο για μένα ήταν το ιδανικό, ούτε άλυτο, ούτε σιγουράκι. Δε ξέρω φυσικά πόσοι συμφωνούν με εμένα, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

Ας πάει του χρόνου τότε να χει πέσει στέρηση και πείνα :)
 
Top