AF-KLM

O κύριος στόχος είναι να γίνουν optimised οι 3 διαφορετικές regional εταιρείες της AF στην Γαλλία. Αυτό αφορά τον στόλο, προσωπικό κτλ. Μια χαρά είναι τα E-jets και τα CRJ ειδικά τα 1000αρια :)
 
Η «νεωτερισμοί» των AF και KLM συνεχίζονται...

Η KLM θα χρεώνει τις αποσκευές σε όλες τις πτήσεις εντός ευρώπης για την οικονομική θέση.

http://www.flydeals.gr/νέα-πολιτική-τιμών-klm-χρέωση-αποσκευών/

Άντε να δούμε τι έχει σειρά τώρα. Εγώ ποντάρω ότι θα καταργήσουν τις αριθμημένες θέσεις και θα μπαίνουν όλοι σαν τα πρόβατα στο α/φος :D
 
Αν βγει πραγματικά από το συνολικό κόστος, τότε είναι μια ενδιαφέρουσα κίνηση. Πέρα από αυτό τα Flying Blue Ivory μέλη (που είναι το χαμηλότερο επίπεδο, αν δεν κάνω λάθος χρειάζεται μόλις μια πτήση) θα δικαιούνται μια αποσκευή δωρεάν - όπως και όλα τα άλλα επίπεδα.
 
woohoo, πάλι καλά, με κάποιον τρόπο την έχω αποκτήσει την Ivory :D
 
Παιδια, ξερουμε τιποτα για την πτηση ΑF008 απο CDG για JFK (16.03.13) το οποιο πεταξε μεχρι Αγγλια και γυρισε πισω. squawk'd 7700. Εκανε καποιους κυκλους πανω απο Αγγλια και μετα επιστροφη στο CDG. To αεροσκαφος Β777 με registration F-GSPV. Συμφωνα παντα με το planefinder.net

http://planefinder.net/flight/AFR008/ti ... 5:00%20UTC
 
Η Air France κατάφερε να με πάει 10 χρόνια πίσω, στην εποχή των απαίσιων non-user-friendly ιστοσελίδων!
Πώς στο δ...λο μπορεί να σου λέει ότι έκανες check-in και από κάτω να λέει ότι δεν έχεις κάνει check-in; :evil:
Και να μη μπορείς να πατήσεις το κουμπί για το boarding pass, αλλά να μην υπάρχει και κανένα άλλο κουμπί να πατήσεις στη σελίδα; :wall: :wall: :wall:
Για να μη σχολιάσω τα απαίσια scripts που τρέχουν στη σελίδα και της δίνουν μια εντελώς αφύσικη εμπειρία πλοήγησης... Κάποιος πανέξυπνος (δεν το λέω ειρωνικά) έπεισε τους άσχετους διευθυντές της ότι η HTML δεν είναι ασφαλής και ότι είναι καλύτερο (=ακριβότερο αλλά δεν πειράζει) να τρέχουν αυτά τα scripts. Να ψοφήσουν! :rant:

AF.jpg
 
Δεν είναι δυνατό να τρέξει σελίδα αεροπορικής εταιρείας χωρίς μπόλικα σκριπτς. Η html είναι ασφαλής με το δεδομένο ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτε παραπάνω από το να απεικονίσεις κείμενο ή άλλο υλικό.

Μια που έχεις screenshot στείλε ένα bug report μαζί με μερικά καντήλια (βοήθειά μας)
 
Που να το στείλω; Δε βγάζω καμία άκρη στη σελίδα τους. Από τις χειρότερες που έχει τύχει να ασχοληθώ ποτέ (και προσοχή, μου αρέσει να βρίσκω προβλήματα και να τα στέλνω, αλλά εδώ δε βρίσκω τον τρόπο!).

Οπότε έκανα κάτι καλύτερο: social media!
Και απάντησαν. :banana:
https://www.facebook.com/airfrance/post ... ed_comment
Ίδια λογική με τα ΚΕΠ: το δημόσιο είναι τραγικό αλλά βάζουμε ως βιτρίνα τα ΚΕΠ για να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
Έτσι και η Air France, αφού δε μπορεί να απολύσει τους άχρηστους μόνιμους υπαλλήλους, βάζει παιδάκια να τρέχουν τα social media sites της και να βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
 
Top