Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

οχι ηρω,συνηθως ειναι περισσοτερες. περυσι για αθηνα ξερω σιγουρα οτι ηταν αρκετες.αλλα και για θεσσαλονικη.
 
Παιδιά καλησπέρα. Όντως είναι πολύ χρήσιμες οι αναρτήσεις που ανεβάζετε. Ευχαριστούμε πολύ :D Θέλω και γω να κάνω με τη σειρά μου μια ερώτηση- ίσως σε κάποιους φανεί χαζή- να με συγχωράτε. Γενικά γνωρίζω ότι μια αεροσυνοδος πρέπει να είναι ευπαρουσίαστη, μια γνωστή μου όμως που είχε πάει πέρυσι στις συνεντεύξεις και μίλησε αργότερα και με άλλες υποψήφιες μου είπε πως πήραν κοπέλες με χαρακτηριστικά μοντέλου και ότι δίνουν έμφαση κυρίως- αν όχι αποκλειστικά- στην εμφάνιση. Ισχύει όντως;
 
και εγω θα ηθελα να παρω απαντηση στο ερωτημα της molly, παιζει ρολο μονο η εμφανιση? και κατι ακομη.. εχω καποια κιλα περιττα, ειμαι ηδη σε διαιτα αλλα δε ξερω εαν οταν και αν με φωναξουν θα εχω φτασει στο επιθυμητο αποτελεσμα.. παιζουν μεγαλο ρολο? υπαρχει συγκεκριμενο νουμερο στα ρουχα? τι παιζει?
 
για να ζυγιζουνε και να μετρανε το υψος, φυσικα και παιζουν ρολο.
επισης αφου ζητουν ορισμενα ρουχα και μαλλια,καί αυτο θα παιζει ρολο.
σε καθε περιπτωση,δηλωνουμε και αν μας παρουνε,μας πηρανε.
τελος γνωριζω απο αλλους οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ηλικια και η προυπηρεσια.περισσοτερες πληροφοριες και περιορισμους ομως δεν ξερω πανω σε αυτα τα 2
 
Γεια σας κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες!! Τα κιλά παίζουν ρόλο φυσικά όπως και το ύψος.οχι κατι τραγικό μοντελα ας πούμε απλα να ταιριαζεις στο απαιτούμενο ύψος και φυσιολογικό βάρος. Η εμφανηση επίσης μετράει αλλά και αυτό πιστεύω σε φυσιολογικό επίπεδο.το βασικότερο ειναι η θετική ενέργεια,το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση.εχει ξεπεραστεί το στερεότυπο ψηλη ξανθιά γαλανομάτα.μετρανε περισσότερο οι γνώσεις και τα τελευταία χρόνια τα ρωσικά.
 
Μετράει κ η ηλικία επίσης για τη συγκεκριμένη εταιρία η οποία δείχνει προτίμηση στις κοπέλες μεταξύ 18-25 ετών.
 
Χμμ μάλιστα. κάπως αγχώθηκα..όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια και ξανα-μανα-ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
 
Η Συνοδευτική Επιστολή που ζητανε να επισυναψουμε τι ειναι ακριβως?επισης καποια κοπελα που εχει δουλεψει η δουλευει aegean ,πως γινεται η μετακινηση π.χ.απο την πολη των χανιων στο αεροδρόμειο των χανιων??
 
γεια σε ολους..ειμαι νεα στο φορουμ και εχω και εγω καποιες αποριες..οντως αυτη η επιστολη που ζητανε τι ειναι..και επισης διαβασα σε διαφορα σαιτ οτι την εκπαιδευση την πληρωνουμε..τελικα ισχυει κατι τετοιο?γτ δεν εβγαλα ακρη..
 
οχι απο οσο γνωριζω στην aegean δεν πληρωνουμε εμεις εκπαιδευση... οσο για την επιστολη κ εγω την ιδια απορια εχω....
 
Top