Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

Κορίτσια η συνέντευξη γίνετε και στα αγγλικά και σε όποιες άλλες γλώσσες έχετε δηλώσει ότι ξέρετε. Να ξέρετε ότι η γλώσσα της αεροπορίας παγκοσμίως είναι τα αγγλικά και η ορολογία είναι επίσης στα αγγλικά. Πολλές φορές θα πρέπει να συνενοείστε σε αυτή τη γλώσσα επειδή μπορεί κάποια μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών ή διακυβέρνησης να μην είναι έλληνες. Γι αυτό πρέπει να τα ξέρετε. Εφόσον όμως πληρείτε τις προυποθέσεις δε θα έπρεπε να σας απασχολεί αυτό.
 
γνωρίζει κανείς εάν η παρακάτω διεύθυνση είναι έγκυρη για αποστολές βιογραφικών?
ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.
Διεύθυνση Πτητικής Εκμετάλλευσης(τμήμα εκπαίδευσης)
2ο χλμ Παιανίας-Μαρκόπουλου,
19002,Αττική Ρ.Ο ΒΟΧ 55
Με την ένδειξη: 'ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΔΟΙ'
 
οι συνεντεύξεις θα συνεχιστούν μου είπε η υπεύθυνη εάν σε παρηγορεί αυτό..
σου εύχομαι να σε πάρουν τηλ! επίσης μου ειπε για οσες κοπελες θελουν να μαθουν, επειδη ρωτησα, πως
η εκπαίδευση διαρκει 2 βδομαδες περιπου και 2 μερες στο εξωτερικό!
 
life is life, στο κινητο καλουνε.
θα ηθελα να ζητησω μια χαρη απο οσες κοπελες θελουνε,να μου στειλουνε ενα προσωπικο μηνυμα για να μην γεμιζουμε το θρεντ,να μου πουνε τί ηλικια εχουνε,αν εχουνε προυπηρεσια ως ιπταμενες και αν τις καλεσανε για συνεντευξη.
θα μου κανετε τεραστια χαρη πραγματικα,διοτι δεν εχω δυνατοτητα να δηλωσω σε αλλες εταιριες που πληρωνονται οι εκπαιδευεις/δεν πληρωνεται η διαμονη και σε μεγαλες εταιριες του εξωτερικου ηδη εχω δηλωσει και δεν με εχουνε παρει πουθενα ή γραφει καθαρα οτι δεν παιρνουνε στην ηλικια μου (30,5)
ελπιζω να προλαβετε να δειτε το μηνυμα πριν το διαγραψουνε.
σας ευχαριστω πολυ ολους
 
γνωριζει κανεις ποτε μπορει να ξεκινησουν οι συνεντευξεις στη θεσσαλονικη και ποσο θα διαρκεσουν?γτ απ οτι ειδα για περσι οι συνεντευξεις συνεχιστηκαν μεχρι και αρχες απριλιου..ισχυει κατι τετοιο?!
 
μπορω να ρωτησω γιατι λογοκρινετε το φορουμ και σβηνετε αναρτημενες αποψεις μελων? Δεν ειναι το φορουμ της Αιγαιου, να θυμισω..αντε γιατι πολυ ψηλα τον πηραμε τον αμανε.
 
Όσο κάποιοι - κάποιες γράφουν ότι τους κατέβει, ανορθόγραφα κείμενα, κεφαλαία, greeklish, τα ίδια και τα ίδια, ερωτήματα που έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες σελίδες, ειρωνικά και υποτιμητικά σχόλια κ.ο.κ. οι δημοσιεύσεις θα πηγαίνουν στον...κουβά! Τίποτα δεν διαγράφεται! Όλα πηγαίνουν στο σχετικό topic "Λάθος Δημοσιεύσεις" το οποίο όλοι μπορούν να δουν. That's the rules :|
 
Εχουμε το δικαιωμα να λεμε ολοι την γνωμη μας καθως το πολιτευμα μας ειναι δημοκρατικο.πολλες δημοσιευσεις διαγραφονται χωρις να ειναι ανορθογραφες ουτε greeklish ουτε γελειες.Ας σεβαστειτε τις ανθρωπινες αποψεις και ερωτησεις των μελων που αγωνιουν για το μελλον τους.ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
 
Η δημοκρατία ως πολίτευμα χαρακτηρίζεται απο ΚΑΝΟΝΕΣ. Τους οποίες δεν σέβεστε (όχι εσείς προσωπικά). Με την εισοδό σας σε αυτό το forum κάνατε αποδοχή των κανόνων αυτών. Αν δεν μπήκατε στον κόπο να τους διαβάσετε μπορείτε να το κάνετε τώρα. Αν όχι θα πρέπεί συνέχεια να συζητάμε για το τι "ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ" και τι "ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ". Τέλος τα off topic. Επιστροφή στο θέμα μας.
 
socrates ο 'δικαιος'!!!!το ξερουμε απο την αρχαιοτητα αυτο.ας μη ρητορευεις αλλο για το τι θα γραφει ο καθενας η τι γραφει.αμπελοφυλλοσοφιες που δεν εχουν νοημα ουτε χωρο και τοπο αναμεσα στο αγχος και την αγωνια των μελων αυτου του forum
 
Top