Minoan Air

Αυτοί δεν έχουν αποφασίσει ακόμη σε ποια χώρα θα πετάνε...
 
Καλησπέρα και πάλι στο φόρουμ.Αγαπητέ Αρόλιθα,η κοροιδία της sky express είναι ολοφάνερη και έρχεσαι στα λόγια μου.Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει το παιχνίδι που παίζει.Καλές γιορτές
 
Η Minoan πρέπει να σταμάτησε πτήσεις γύρω στις 10/1. Υπάρχει πλάνο να ξαναρχίσει, ή θα το κάνει πάλι για κανά τριήμερο της καθαράς Δευτέρας ας πούμε;

Προς το παρόν στη σελίδα της πατάς τα δρομολόγια και σου βγάζει ένα pdf που λέειcoming soon :banana:
 
Jerry τι να πω ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο ρόλος της συγκεκριμένης εταιρείας. Όποτε θέλει πετά όποτε θέλει σταματά τις πτήσεις. Ένα σταθερό πτητικό έργο ΔΕΝ έχει και αυτά τα λίγα που κάνει δεν τα προωθεί . Απορώ πώς υπάρχει ακόμα. Κρίμα
 
Υπάρχει με την ανέχεια του απλήρωτου προσωπικού της, τα στραβά μάτια τις Υ.Π.Α. καθώς και τους θεατρινισμούς - ψευδό λεβεντοσίνες των διοικούντων φίλε μου...ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι… :wall:
 
Τελευταίες πληροφορίες λένε ότι προετοιμάζονται για δρομολόγια σε Ιταλία και Ισπανία!!!!!!!!και όπως λέγεται σύντομα θα ανακοινώσουν το πρόγραμμα της Ελλάδας για την low peak περίοδο.......που θα αρχίζει από τέλος Μαρτίου....η και πολύ νωρίτερα!!!
Αναφορικά με τα γραφόμενα του"χαμηλού..και......κάτω από"...ασφαλώς είναι πολύ κολλητός;;;;;;;;........στην εταιρεία.......για να έχει τέτοια πληροφόρηση.......(μπορεί νάναι και κομμένος);;;;
Δίνεις την εντύπωση φίλε πως θα χαρείς αν κλείσει η εταιρεία....
Τουλάχιστον κατόρθωσε μέχρι τώρα να κρατάει χαμηλά τις τιμές στους προορισμούς που πετούσε.
Βλέπεις ακόμη δεν βγήκε από τις γραμμές π.χ. της Μυτιλήνης και ανέβασε τις τιμές στα ύψη....η άλλη εταιρεία...ξέρεις εκείνη...η ανταγωνίστρια!!!!! με τις άγονες ........τις υπέρογκες!!!!!!
Γι αυτό όμως κουβέντα.
Ίσως βέβαια να μην το ξέρεις.....γιατί όταν το μάθεις ίσως γίνεις "high and above"!!!!!!!!!
Όσο για το προσωπικό εάν όντως είναι έτσι τα πράγματα,του αξίζουν συγχαρητήρια για την στήριξη της εταιρείας.....Ξέρει καλύτερα..γιατί μάλλον βλέπει προοπτική...ίσως και λεβεντιά......
Σημ:η συντήρηση των αεροπλάνων γίνεται τον χειμώνα!!!!
 
Με κάθε επιφύλαξη σχετικά με το παρακάτω.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο της εταιρείας να κατεβαίνει για δήμαρχος στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι φωνές για απλήρωτους υπαλλήλους όλο και πληθαίνουν δημιουργώντας ένα βαρύ κλίμα στο εσωτερικό της εταιρείας με το μέλλον αυτής να είναι αβέβαιο.

Σχετικά με το πτητικό της έργο ακόμα καμία ενημέρωση.
Το δρομολόγιο HER - IOA - HER που ήταν προγραμματισμένο να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο 2014 δυστυχώς δεν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα.

Καλό θα ήταν όποιος γνωρίζει κάποιος επιπρόσθετες πληροφορίες να τις μοιραστεί μαζί μας.

;)
 
Η προεδραρα θα παιξει μπαλιτσα στο Καστελι και οχι στο Ηρακλειο...
 
Ερωτηση για τους πιο εμπειρους!!Ιρκος για εσεναχτυπαει η καμπανα!!!! Ψαχνοντας για τα τελευταια νεα της ΜΙΝΟΑΝ μηπως βρω για την ανακοινωση του νεου προγραματος της εταιριας και κανοντας search κατα χρονολογια, επεσα πανω στο παρακατω κειμενο. Μπορει καποιος να μας πει τι εχει γινει. Ειναι σωστο αυτο που καταλαβαινω οτι υπαρχουν κατηγοριες απο το εξωτερικο γοια την εταιρια μας????Άφησε κανένα χρέος με το αεροδρόμιο Lugano- Agno , η εταιρεία Minoan Air, η οποία έκανε τις πτήσεις προς Ρώμη και τη Βιέννη για τέσσερις μήνες κατά το παρελθόν έτος , από 29 Μαρτίου έως 31 Ιουλίου. Αλλά Toccata και Φούγκα του στο Ticino θα κοστίσει περίπου ένα εκατομμύριο φράγκα για το κοινό .

Όπως έχει ήδη αναφερθεί από την ιστοσελίδα μας το περασμένο καλοκαίρι επιβεβαιώθηκε σήμερα από την Corriere del Ticino , με βάση τις απαντήσεις του Δήμου Λουγκάνο κάποιες επερωτήσεις και τις δηλώσεις του Λουκά Bolzani , διευθυντής του Lugano Airport στο μετοχικό PS .

Από αυτό το εκατομμύριο , 250.000 φράγκα αποτελούνται από μια άμεση συμβολή στην εκστρατεία μάρκετινγκ της ελληνικής εταιρείας , ενώ το υπόλοιπο εξηγείται από έμμεσες ενισχύσεις , όπως η χρήση των προεξοφλημένων αερολιμενικών υπηρεσιών .

Είναι, ωστόσο , όπως εξηγείται και από τον Angelo capodicastero Jelmini , μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική στην περιφερειακή αεροπορίας . Ακόμη και η αεροπορική εταιρεία Darwin Ticino στην πραγματικότητα θα επιδοτούνται από την περιφέρεια της Σικελίας και της επαρχίας του Bolzano , για € 5.100.000 κατά τα τελευταία τρία χρόνια .


http://www.ticinonews.ch/ticino/191180/ ... ato-debiti

οι γνωριζοντες Ιταλικα ας μας κανουν μια πιο ακριβη μεταφραση διοτι την εκανα μεσω google traslator!!
 
Top