Skygreece Airlines

Σήμερα πάντως απ´ ότι έμαθα πήρε και την Άδεια Εμπορικής Εκμετάλλευσης.Στην ουσία από εδώ και μπρος "θεωρείται" εταιρεία οπότε μένει να δουμε τι θα γίνει.Εγώ προσωπικά τους εύχομαι τα καλύτερα.
 
Όλοι τους ευχόμαστε τα καλύτερα δεν τίθεται θέμα άλλα και οι περισσότεροι από εμάς είμαστε και λίγο υποψιασμένοι λόγω του πρόσφατου παρελθόντος.
 
Aν έχουν κάνει λάθη φίλε 747sp δεν θα το κρίνω εγώ που είμαι έξω από τον χορό,άλλωστε λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα.Το σίγουρο είναι ότι δεν χρωστάνε πουθενά όπως η HIA με την οποία την συγκρίνουν πολλοί και ότι "παίρνουν" οι ίδιοι εξ' ολοκλήρου,τόσο το ρίσκο που συνεπάγεται η καθυστέρηση όσο και το ως τώρα χρηματικό κόστος του εγχειρήματος.Μην ξεχνάμε σε ποια χώρα βρισκόμαστε,εδώ καθυστερεί ένα ραντεβού σε γιατρούς που μπορεί να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η ίδρυση αεροπορικής εταιρείας δεν θα αργούσε;Γι αυτό καλά να είναι και πάνω απ΄όλα να πετύχουν γιατί δεν θα είναι μόνο για το δικό τους καλό.
 
Ακούγεται πως πάνε για "τσαρτερ πτήσεις" στην Ευρώπη,είναι θέμα χρόνου να δούμε τι θα καταφέρουν φέτος και αν τα καταφέρουν, άλλωστε η σεζόν απέχει μόλις ένα μήνα.
 
Aληθεια; Θέλεις να μας εξηγήσεις τη διαδικασία που χρειάστηκε για να πάρει ETOPS μια εταιρεία που δέν έχει πετάξει ποτέ;
 
1. Ο παππάς πρέπει να σταματήσει να λέει ψέμματα. Ξέρει πολύ καλά ότι στην 2ο σελίδα του "Restricted AOC" γράφει ότι η εταιρία δεν έχει την έγκριση για Oceanic h ETOPS αλλά για μόνο για πτήσεις εντός Ευρώπης.

2. Δεν έχει πιλότους που μπορούν να πετάξουν το αεροπλάνο. Η ΥΠΑ απο ότι έχω ακούσει κοιτάει πολύ προσεκτικά το ΠΤΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ και εχθές μάλιστα βρήκαν παρα πολλά "Findings" που συνηθως δεν συνηθίζεται σε μία καινουργια εταιρια.

Με τετοιο Management δυστυχώς δεν πας πουθενα, πρέπει να βγουν να μας πούν την αλήθεια.
 
Χάος είναι η καλύτερη λέξη που μπορεί να πει κανείς για αυτή την εταιρεία,δεν ξέρουν τι τους γίνεται,δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να είναι αεροπορική εταιρεία.Ακόμα και τις συνεντεύξεις που κάνουν για να πάρουν καινούργια άτομα τις κάνουν με ένα "κου κου ρου κου" τρόπο.Τους παίρνουν τηλέφωνο να κάνουν συνέντευξη και μετά την ακυρώνουν η δεν απαντάνε,ότι να'ναι δηλαδή.Μ'αρέσει που έχουν και γραφεία και διοίκηση και management, εδώ γελάμε βέβαια,ούτε ερασιτέχνες δεν θα έκαναν τέτοιες "πατάτες"
Αυτό το πράγμα που έφτιαξαν δεν είναι αεροπορική, είναι τερατογέννηση που καλύτερα να μην πετάξει,αρκετά μας μαύρισαν την εθνική μας σημαία άλλοι υπερατλαντικοί.
Έτσι λοιπόν έχουμε μία εταιρεία (χαχαχαχα εδώ γελάμε) που έχει ένα αεροπλάνο παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο χωρίς να πετά,έχουμε μία εταιρεία(χαχαχαχα) που είναι ανοιχτή εδώ και δύο χρόνια χωρίς να πετά στον αέρα αλλά να πετά μέσω facebook και διαδικτύου.
Η πλάκα είναι πως θέλουν να κάνουν πτήσεις στην Ευρώπη!!!!Νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι είναι τίποτα ιθαγενείς που δεν ξέρουν από αεροπορία.Αν πάνε με αυτά τα μυαλά στην Ευρώπη θα φάνε πολλές κλωτσιές,πλέον στην εποχή μας οι αρπαχτές δεν επιτρέπονται ούτε βέβαια επιβιώνουν.
 
Η αλήθεια είναι πως έχουν μείνει χρονικά πολύ πίσω.....

Από της 26/2 έχουν λάβει την εμπορική τους άδεια. Δυστυχώς ακόμα περιμένουν από Καναδά & Νέα Υόρκη το authority για να ξεκινήσουν τις πτήσεις. Από τις αρχές Απριλίου θα ξεκινήσουν μερικές Charter πτήσεις στην Ευρώπη.

Για να δούμε . . .
 
Top