Skygreece Airlines

Το δελτίο τύπου δεν γράφει για ποια σεζόν αφορά η ανακοίνωση, μπορεί να εννοεί μετά από 5-10 χρονάκια...
 
Το πρώτο βήμα για να υπάρξει – ξανά μετά την εποχή της Ολυμπιακής - απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με την Βόρεια Αμερική με τακτικά δρομολόγια ανακοινώθηκε χθες από την εταιρεία SkyGreece

Δηλαδη η Delta, η Air Canada, η Air Transat, η US Airways και παλιοτερα η Continental δεν κανουν απευθειας δρομολογια? Δημοσιογραφια της πλακας, ως συνηθως :evil:
 
Αν δεν παίζει χριστιανικούς ψαλμούς το IFE δεν μετράει.
 
H SkyGreece Airlines S.A. αναζητά προσωπικό για την κάλυψη των παρακάτω θέσεων.

• Administration
• Commercial & Sales
• Customer Services
• Engineering
• Finance & Accounting
• Flight Operations / Cabin Crew
• Ground Operations
• Human Resources
• Information Technology
• Legal / Procurement
• Marketing & Communications

http://www.skygreece.com/careers.php
 
Το τελευταίο τους χαρτί φαίνεται ότι παίζουν αυτή την περίοδο. Προσπσθούν με νύχια και με δόντια να κλείσουν συμβόλαιο για τσάρτερ στην Ευρώπη. Ηδη τα έξοδα τρέχουν , με το να έχουν ένα σταματημένο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο από μόνο του είναι πολύ μεγάλη ζημιά.
Κάτι ακούγεται οτι μάλλον έχουν κλεισει ηδη ένα συμβόλαιο για Ευρώπη.
Ξέρουν και οι ίδιοι οτι αν τελικά δεν καταφέρουν να πετάξου η εταιρεία απλά δεν θα υπάρχει. το αμέσως επόμενο διάστημα .Να δούμε αν θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία.
 
1) Madrid σε Equitorial Guinea από βδομάδα
2) Manchester σε Islamabad απο 30/6


για να δουμε......
 
Μήπως, λέω μήπως, ακούγεται γνωστή αυτή η περίπτωση; Μπορεί να μπερδεύομαι αλλά είχα ακούσει για μια Hellenic Imperial που έτσι άρχισε και μετά φαλίρησε λόγο ανικανότητας...
 
Η 'Αυτοκρατορική' έκανε αρκετά περισσότερα από την SkyGreece. Πρώτα-πρώτα, πράγματι πέταξε. Και στην Αμερική, και στο NBJ (μεταφέροντας την Εθνική Ελλάδας στο WorldCup). Δεν θυμάμαι αν τα δρομολόγια που εκτελέστηκαν ήταν πιο πολλά από τα δάκτυλα του ενός ή δύο χεριών, κάπου εκεί. Δεύτερον, είχε περισσότερα του ενός ΑΦ. Έτσι, για να φτάσει τον 'πήχυ' της ...Αυτοκρατορικής, η SkyGreece έχει καιρό ακόμα. (πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας πήχυς....)
 
Παιδιά έτυχε να είμαι Αθήνα τις τελευταίες μέρες και μίλησα με κάποιους από το αεροδρόμιο.
Η εταιρεία είναι ότι φανεί του λολοστεφανή.
Στα παιδιά που είναι να πετάξουν τους λένε κάθε μέρα και διαφορετικούς προορισμούς,την μία τους έλεγαν Γαλλία ,την άλλη Αγγλία ,την άλλη έλεγαν ότι δεν θα πετάξουν καθόλου,καθυστέρησαν την εκπαίδευση των παιδιών 10 μέρες.
Στα γραφεία υπάρχει το απόλυτο μπάχαλο,κανείς δεν ξέρει τίποτα εκεί μέσα ,μου είπε ένας φίλος πως οι πιο πολλοί είναι γλάστρες άσε που δεν υπήρξε καμία αξιοκρατία εκεί μέσα όλοι είναι μιλημένοι και οι συνεντεύξεις ήταν για τα μάτια του κόσμου.
Ακόμα και συμβόλαιο να έκλεισε που πας ρε καραμήτρο με ένα αεροπλάνο;Ποια σοβαρή εταιρεία θα σε εμπιστευτεί με ένα αεροπλάνο;Και αν σου πάθει ζημιά τα αεροπλάνο στο Ισλαμαμπάντ τι θα κάνεις εκεί;
Όσο για τους προορισμούς τι να πω εξωτικοί, χειρότεροι και από την HELLENIC.
Έγω έχω πειστεί πρόκειται για άλλο ένα πλυντήριο μαύρων πιάτων και σερβιτσίων
Η αποτυχία της εταιρείας είναι δεδομένη και γιατί το λέω αυτό μα οι ίδιοι άνθρωποι που βούλιαξαν την HELLENIC τώρα βρίσκονται στο τιμόνι της skygrrece.
Ότι συμβαίνει στην Ελλάδα με λίγα λόγια,οι πολιτικοί που κατέστρεψαν την χώρα τώρα είναι αυτοί που θέλουν να μας σώσουν και τα αποτελέσματα τα βιώνουμε στο πετσί μας καθημερινά.
ΥΓ
Πάτερ να κάνεις συμβόλαιο ενός μήνα στα καινούργια παιδιά έλεος για όνομα του Θεού δηλαδή ούτε εσύ πιστεύεις ότι θα πετάξεις;; :thx: :thx: :thx:
 
Top