Πρεμιέρα στην Αθήνα

Εγω που ταξίδεψα την περασμένη εβδομάδα έμεινα πολυ ευχαριστημένος και το αεροπλάνο ήταν γεματο
 
Και εγώ που ταξίδεψα μπορώ να πω πως όλα ήταν άψογα! Δε καταλαβαίνω αυτή την επίθεση που ασκούν μερικοί εδώ μέσα? Σας ''τρώει'' επειδή παίρνει μερίδιο από Α3 & ΟΑ??? Καλώς ή κακώς έτσι έχουν τα πράγματα και να μην είχαν τέτοιο τσεκούρι στις τιμές. Πιστεύω ότι σε 3-4 χρόνια αν τηρηθούν αυτά που λέγονται θα μετακινεί περισσότερους επιβάτες από τις δικές μας εταιρείες!
 
Πέταξα την 1 του μήνα με την δεύτερη πτήση για Θεσσαλονίκη. Η πτήση ήταν ontime, πληρότητα σχεδόν 100%. Πλήρωμα καμπίνας 4 άτομα (2 άντρες-2 γυναίκες ) εκ των οποίων 2 ήταν Έλληνες . Την επόμενη μέρα επιστροφή με την πτήση των 2130, καθυστέρηση 30 λεπτών όπως και η πτήση των 21,00 με καθυστέρηση μιας ώρας περίπου. Πληρότητα 80%. Πλήρωμα καμπίνας αλλοδαπό.
Γενικά ευχαριστημένοι με το ταξίδι αφού πληρώσαμε 20 ευρώ .
 
Cross":38fspzyr said:
sv1xv":38fspzyr said:
Μετά από αυτά προσωπικά θα κρατηθώ μακριά από Ryanair μέχρι να δείξει ότι αλλάζει πρόσωπο.
Και η Ryanair θα βάλει τη γάτα της να κλαίει... Οι κανινισμοί υπάρχουν για κάποιο λόγο. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί το προσωπικό εδάφους επειδή τήρησε τους κανονισμούς, είτε περί επιτρεπόμενων διαστάσεων χειραποσκευών ή περί χρονικού ορίου στην επιβίβαση. «Καρμιριές» είναι αυτά που κάνουν όσοι νομίζουν ότι με €9,99 θα έχουν VIP μεταχείριση.
να τη βάλει να κλαίει και να της κάνουμε όλοι εμπαργκο, άκου άφησε τσεκαρισμένους επιβάτες έξω και τους κατέστρεψε το ταξίδι, σε καμιά άλλη εταιρία δε γινονται αυτά, οι λιγδηδές, θα τους σιχαθούμε πριν καν έρθουν αυτούς
 
Μην βλεπετε μονο τα κακα της εταιριας αλλα να βλεπουμε και τα καλα της οπως ειναι τα φτηνα εισιτηρια που βολευουν τους ελληνες .Οταν κλεινεις εισιτηριο σου λεει ακριβως τι πρεπει να κανεις τωρα αν καποιος ηρθε με 10 βαλιτσες τι να του εκανε .Εδω τα dashakia 500 προβληματα βγαζουνε και ουτε μια ανακοινωση δεν κανει η εταιρια που ακομα τα επιδοτει ο φτωχος ελληνικος λαος.
 
Την περασμένη εβδομάδα έκανα το πρώτο μου ταξίδι με FR στην Ελλάδα (ATH-SKG) - και όχι από δική μου επιλογή. Μια ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι στην Αθήνα σταμάτησε η πρακτική του corral ! Υπήρχε βέβαια κάποιος που μαρκάριζε τις κάπως μεγάλες αποσκευές αλλά όχι το παραδοσιακό "μάντρωμα".

Κατά τα άλλα ομαλή πτήση, χωρίς καθυστερήσεις και με ότι περιμένει κανείς από LoCo.

Επίσης ο Βέλγος πιλότος στην άνοδο έκανε και μια επίδειξη της ευελιξίας του 737 σε σχέση με το κοιμισμένο Airbus. :rant:
 
Προχθές διαπίστωσα ότι η πρακτική του corral σταμάτησε και στην Θεσσαλονίκη.
 
Με αποτέλεσμα να γίνεται κατάχρηση και μετά να πρέπει να τρέχεις να μπεις πρώτος στην καμπίνα για να βρεις θέση στο locker για την δική σου τσάντα νιώθοντας βλάξ που χρεώνεσαι και αποσκευή...
 
Τι εστι corral ? Ας μας εξηγησει καποιος και μας τους αδαεις... Το google παντως δεν με διαφωτισε καθολου...
 
sv1xv":u2d8bqz9 said:
Επίσης ο Βέλγος πιλότος στην άνοδο έκανε και μια επίδειξη της ευελιξίας του 737 σε σχέση με το κοιμισμένο Airbus. :rant:

Θα ήθελες να μας εξηγήσεις για την ευελιξία του 737 σε σχέση με το κοιμισμένο Airbus :?:
 
Top