Easyjet στην Ελλάδα

  • Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
SkyPan":3hwyr5o9 said:
Γνωρίζει κανείς γιατί πριν από λίγο η πτήση της U2 από LGW προς SKG προσγειώθηκε στην Αθήνα;

Καλησπέρα,
το divert οφείλεται σε incident με ελαφρύ δικινητήριο αεροσκάφος στο διάδρομο 34 του οποίου έσκασε ο ριναίος τροχός κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.Αν και συνολικά το όλο σκηνικό κράτησε μισή ώρα ήταν αρκετό για την easy να κανει divert η οποία την κοπάνησε μετά από ένα holding.
 
Cross":1b6fbnmf said:
Εχθές η ΕΖΥ4601 από Βερολίνο προς Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε στη Σόφια. Και οι δύο πτήσεις συνέχισαν αργότερα για το «Μακεδονία». Μήπως επικρατεί κακοκαιρία αυτές τις μέρες στη συμπρωτεύουσα;

Το κλασσικό τοπίο στην ομίχλη...η ομορφια του άσπρου πέπλου της Θεσ/νικης που μαμάει το πρόγραμμα των εταιρειών...
 
Ανοιξαν οι χειμερινές πτήσεις μεχρι 28 Φεβρουαρίου....Για την περίοδο 2014-15 τα νέα προς το παρόν είναι ότι:

-κρατάει όλους τους προορισμούς απο Θεσ/νίκη και το χειμώνα, αναφέρομαι σε ΜΑΝ,BSL,FCO.
-Aυξάνει το LGW σε 5w με πτήση και Σαβ και αναχώρηση 0725. Το ΜΑΝ θαναι Τριτη και Παρασκευή στις 2140, η Ρώμη Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και η Βασιλεία Τετάρτη και Σάββατο όπως παλια..Βεβαια όλοι οι προορισμοί αυξομειώνονται μεχρι και σε 1 την εβδομάδα αναλογα με την περίοδο..ας πουμε στη νεκρη περίοδο μετά τις γιορτές..

-Από Αθηνα κρατάει το Αμβούργο και χειμώνα,όπως αναμενοταν,με Ρωμη και Βερολίνο και αυτά να αυξομειώνονται..Παρίσι και Γενεύη δεν υπάρχουν ακόμα στο χειμερινό.Θα δειξει στην πορεία εαν τώρα...που βγαίνουμε από την κρίση :wall: , θα μπούνε και στο χειμερινο..
 
Δεν ξερω αν ειναι λογω του καινουριου δρομολογιου αλλα για HAM που ταξιδεψε φιλος μου ηταν πιτα. Και σε τιμες πολυ συμπαθητικες, 130€ πηγαινε-ελα με βαλιτσα ενω με LH/LX εβρισκε το λιγοτερο €230 και μερικες με μεγαλη αναμονη. Ηδη εβγαλαν και αυτες προσφορα στα 199€, φαινεται ενα καλο δρομολογιο που δν ειχε εξυπηρετηση απο Αθηνα. Και νομιζω το χειμωνα το σταματαει και η Α3

Το Βερολινο οσες φορες εχω ταξιδεψει ειναι σε πληροτητα γυρω στο 90% απλα τωρα τρωει και η A3 απο την πιτα για TXL
 
Οχι θα πετάει και το χειμώνα η Α3, καθε Πέμπτη και Κυριακή...ειναι ήδη ανοιχτες οι πτήσεις..
 
Παιδιά θα πετάξω με EasyJet και έχω μια απορία.Θα έχω μια τσάντα σαν αυτές του στρατού με διαστάσεις 55Χ30Χ27 και έχω κάνει διαδικτυακό Check in, θα έχω πρόβλημα με το βάθος που είναι 27cm αντί 25cm του κανονικού;
 
Αν εννοείς αυτή τότε φρόντισε να μην την έχεις γεμάτη τέζα ώστε και να σε βάλουν να την δοκιμάσεις, με λίγο στρίμωγμα να χωρέσει.
 
Το SKG-FCO μετά τις 28Οκτ zeroed out.. :( Που να αντέξει το αρχικά προγραμματισμένο για χειμώνα 3w, μπροστά στον όλεθρο των 9w της FR..Θα ήταν καλή εναλλακτική με την ΑΖ να μην πετάει το χειμώνα,αλλά αργά το σκέφτηκε η U2..Κάτι χειμώνες νωρίτερα έπρεπε να αντιδράσει,πριν έρθει η FR με τα 9ευρω της (τοτε με την επιδότηση) και τα σαρώσει όλα...Τώρα τα 9ευρώ περάσαν πια,μειναν τα 19,που και της U2 τα 24 μια χαρά ειναι,αλλά το θέμα είναι ότι εδραιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου η FR,οπότε και την έφαγε μπαμπέσικα..
Κι εδώ δεν ειναι Αθήνα για ναχει τόση κίνηση..Θαχει πάντως ενδιαφέρον το ATH-Rome φέτος..Κάποιοι θα βγουν λαβωμένοι,θεωρώ δύσκολο A3,AZ,FR,VY,U2 χειμώνα όλες με κέρδος...Οι πρώτες 2 είναι legacy,άρα η φαγωμαρα πέφτει στις άλλες 3.. :twisted: Τον επόμενο χειμώνα θα ξέρουμε.. :rolleyes:
 
H ερωτηση ειναι λιγο σχετική-ασχετη,αλλά δεν ήξερα που να την ποστάρω..Ξερει κανεις να μου πει τελικά με ποιες κάρτες χρεωστικές μπορει κανεις να κάνει κρατηση στηνEasy? Δοκιμασα με την χρεωστική της Πειραιως και δεν την δεχεται εκτός εαν την βάλω ως πιστωτική..που δεν ειναι..Η ίδια καρτα ομως γινεται δεκτή ως ειναι από την Ryanair αλλά όχι απτην Norwegian,αλλά ναι απτην Germanwings..etc..Κοινώς κρόσια τα νευρα,πρεπει ναχω καμιά 10αριά καρτες να δοκιμάζω..Η παλια της Κυπρου δεν ειχε θέμα με καμία εταιρεία..Η πειραιως ντεμπιτ..μας τακανε τσουρεκια :rant:
 
Από προσωπική εμπειρία, οι καινούργιες maestro(πλέον mastercard debit) είναι παντού αποδεκτές, και μάλιστα ως πιστωτικές. Ενώ οι visa debit/electron ακόμα εμφανίζουν προβλήματα σε κάποιες online αγορές. Αν υπάρχει η επιλογή από την πειραιώς ζήτησε mastercard debit. Τέλος διαφήμισης και /offtopic :mrgreen:
 
Top