Aegean Charters

Πριν 2 μέρες η πτήση από Μάντσεστερ (639 αν θυμάμαι καλά) έφτασε στην Αθήνα μέσω Βρυξελλών ως 639Α ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο έτσι στη σελίδα του αεροδρομίου....γνωρίζει κανείς τι ακριβώς συνέβη?
 
Μάλλον σχετίζεται με αυτό εδώ. Προφανώς πήρε όσους επιβάτες δε χώρεσαν στη βραδινή BRU-ATH
 
Μπορεί το πείραμα με το Μπακού από την Αθήνα να μην πέτυχε πέρσι ωστόσο η Α3 θα συνδέει τη πόλη με τη Ρόδο σε εβδομαδιαία βάση Ιούνιο & Σεπτέμβριο και 2xWeekly Ιούλιο και Αύγουστο :great: . Σε συνεργασία με του tour operators duh!
:arrow: http://world.einnews.com/article/204396 ... f1v_2P9i8W
 
Με τιμες 390 ευρω και χωρις να βαλουν καμια προσφορα απο Μπακου για Αθηνα δεν νομιζω οτι και πολυ την ηθελαν αυτη την συνδεση.
Μηπως την εκαναν για τα ματια του κοσμου ;
 
Ξέρετε αν στις πτήσεις charter ισχύουν οι κανόνες για τα κιλά στις βαλίτσες και για τον αθλητικό εξοπλισμό;
Εφόσον η πτήση κανονιστεί από σύλλογο και για μεταφορά μελών με τον εξοπλισμό τους.
 
Επέκταση των charter από TLV μετά τα KGS,RHO,CHQ,KLX,HER,JMK,JTR,SKG (χτες αναχώρησαν από KLX συνολικά τρεις πτήσεις προς tlv :shock:) και σε πόλεις εκτός Ελλάδας, προς BCN και CTA.

Μπορεί μία εταιρεία να πραγματοποιεί πτήσεις σε τρίτες χώρες, έστω και αν αυτές είναι charter? :7:
 
Ως τσάρτερ φυσικά και μπορεί κ μπράβο τους :cool:
 
To SX-DVU είναι πάνω από την Ισπανία προς LIS, ως Α3 4010, προφανώς είναι η πτήση που μεταφέρει την Εθνική ποδοσφαίρου. Δε βρίσκω όμως ούτε στο site του ΔΑΑ, ούτε σε εκείνο της Λισσαβώνας την πτήση επιστροφής, ούτε κάποια άλλη πτήση (ferry flight π.χ.). Ξέρει κανείς αν θα επιστρέψει Αθήνα ή θα εκτελέσει κάποια άλλη πτήση;
 
Γυρίζει πίσω Αθήνα σαν ΑΕΕ6111... με νούμερο πτήσης AEE6XXX είναι μόνο τα ferry flights / reposition flights που χρησιμοποιεί η Aegean
 
Επανέρχονται και φέτος οι ναυλωμένες πτήσεις από Κω για Μάριμπορ, Σλοβενία κάθε Παρασκευή και από Κέρκυρα για Μάριμπορ κάθε Πέμπτη από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο.
 
Top