Γενικές ερωτήσεις για πτήσεις με ryanair

Re: ερωτηση για ryanair

καλημερα καθως πλησιαζει η ημερομηνια του ταξιδιου μου ηθελα να ρωτησω στην διαδικασια check in καπου πρεπει ζηταει αριθμο ταυτοτητας ή διαβατηριου για το παιδι μου ομως που ειναι 3 ετων τι πρεπει να βαλω αφου δεν εχει ουτε ταυτοτητα ουτε διαβατηριο εχω βγαλει ταυτοπροσωπια ομως δεν εχει καποιο αριθμο επανω μονο αριθμο δημοτολογιου που ομως ειναι 5 ψηφιος ενω η ταυτοτητα εχει παραπανω ψηφια το δεχεται το συστημα ?
 
Re: ερωτηση για ryanair

Καλημέρα η γυναίκα μου ειναι έγκυος στον έβδομο μήνα υπάρχει πρόβλημα ; Γιατί κάπου άκουσα πως μερικές εταιρίες δεν αφήνουν να ταξιδέψουν ισχύει κάτι τέτοιο
 
Re: ερωτηση για ryanair

Πραγματικα εψαξες κ δεν βρηκες κάτι; Οι περισσότερες εταιρίες μετα την 28 εβδομαδα θέλουν χαρτί γιατρού. Η Ράιαν θέλει να συμπληρωθεί μια φόρμα.

http://www.ryanair.com/gr/questions/chi ... d-infants/
 
Re: ερωτηση για ryanair

Μπηκα σημερα να κανω το τσεκ-ιν για παρασκευη 27 του μηνος αλλα επειδη η επιστροφη ειναι 2 Ιουλίου δεν μου κανει το τσεκ-ιν επιστροφης..Δεν εχω αγορασει θεσεις,το αφησα φρι..Μπορω να το προχωρησω για το τσεκ-ιν μονο για το ενα σκελος και αλλη μερα για το αλλο ή αυτο γινεται μονο στους επιβατες που εχουν προαγοράσει θέσεις..; Οταν πάτησα συνέχεια για δοκιμή με πήγε στη σελίδα με τα έξτρα,ασφαλεια ταξιδιού, βαλίτσες,κτλ..και μπερδεύτηκα και ξαναγύρισα πίσω και το ακυρωσα το τσεκ-ιν... :?
 
Re: ερωτηση για ryanair

Ναι μπορεις να το επιλέξεις. Σου έχει επιλογή να κάνεις μόνο το πήγαινε.
 
Re: ερωτηση για ryanair

kachius":3dnhfvtu said:
Καλημέρα peripolo.
Πρόσφατα ταξίδεψα και εγώ Αθήνα/Θεσσαλλονίκη με επιστροφή.
Θέσεις εγώ είχα κλείσει (=αγοράσει/προπληρώσει) οπότε δεν είμαι σίγουρος για την περίπτωσή σου, αλλά από όσα έχω διαβάσει, εφόσον κάνεις check-in συγχρόνως σε όλους θα σας δώσει διπλανές θέσεις. Άμα θες, μετά το check-in πες μας αν είναι όντως έτσι να ξέρουμε.
Για τις τσάντες καλά τα λες. Να πω πως στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τις αποσκευές.
Πολλοί είχαν 2 χειραποσκευές και πολλών η μία ήταν τεράστιος σάκος. Δε σου προτείνω κάτι τέτοιο φυσικά καθώς δε ξέρεις πότε μπορεί να αποφασίσουν να ελέγξουν (ή έστω να "τσιμπίσουν" τους υπερβολικούς) αλλά την οποιαδήποτε γυναικεία τσάντα πιστεύω (βάση της πρόσφατης εμπειρίας μου) θα την επιτρέψουν χωρίς σκέψη ως δεύτερη.
Γενικά, με όσα λέγονται ήμουν και εγώ αρκετά αγχωμένος με τα πως-και-τι αλλά όλα κύλισαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ και σε κανέναν.
Να φανταστείς χρειάστηκε (πριν την ημέρα της πτήσης) να αλλάξω ονόματα στα εισιτήρια 2 φορές (ένα δικό μου λάθος και ένα δικό τους στη διόρθωση του δικού μου) χωρίς κανένα πρόβλημα ή χρέωση. (το λάθος μου ήταν ότι έβαλα ελληνικούς χαρακτήρες στα ονόματα των επιβατών και ενώ στο site φαίνονταν μια χαρά, στην κάρτα επιβίβασης έβγαζε λατινικούς αλλά λάθος, όχι τη σωστή μετατροπή)


Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.
Την εμπειρία σου με την Ryanair πιστεύω θα τη χαρείς όσο και εγώ!


Καλησπέρα, γενικά δεν αναγράφη πουθενά οταν βάζεις το όνομα σου οτι πρέπει να ειναι στα λατινικά και οχι στα ελληνικά. Πετάω την κυριακη το πρωί και το boarding pass ειναι με το όνομα μου σε οτι νάνε λατινικά γράμματα ξες που θα απευθυνθώ για να το αλλάξω γιατί απο το σίτε δεν βγάζω άκρη.
 
Γενικες ερωτησεις

Γεια σας,
Σε καποιες μερες θα πεταξω με ryanair για χανια
Θελω να ρωτησω επειδη πρωτη φορα πεταω με αυτη την εταιρεια στο Βενιζελος το terminal της ειναι εκει που ειναι και οι αλλες εταιρειες η καπως απομκρυσμενο οπως εχω ακουσει οτι ειναι σε αεροδρομια του εξωτερικου?
Επισης αφου ειναι πτηση εσωτερικου θα υπαρχει αυστηρος ελεγχος στο μεγεθος της χειραποσκευης?δεν εννοω κατι τρελο.Μια τσαντα πλατης που αποτι την εχω μετρησει ξεφευγει 2-3 εκατοστα απο τις διαστασεις που θελουν. Επισης επειδη ειδα οτι μεσα στο αεροπλανο χρεωνουν ακομα και το νερο,επιτρεπουν να εχεις μαζι σου ενα μπουκαλακι η μια σοκολατα πχ?
Και τωρα καποιες ερωτησεις περιεργειας.Αυτο που ειδα οτι πετανε σε μεγαλυτερο υψος απο τις αλλες για οικονομια καυσιμων ισχυει και αν ναι μπορει να γινει αντιληπτο?Επισης ξερετε με το να μην υπαρχουν αριθμημενες θεσεις αν γινεται σκοτωμος σε σημειο ξυλου για το ποιος θα προλαβει παραθυρο κτλ?Δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα να εχω παραθυρο απλα παω με την κοπελα μου και αν γινεται θελουμε να κατσουμε μαζι

Υ.Γ.Με Β737-800 δεν πετανε?
Υ.Γ.2 Τι μυθοι κυκλοφορυν για αυτες τις εταιρειες...Μολις ειπα στην μανα μου οτι θα πεταξω με ryanair μονο στην εκκλησια να προσευχηθει δεν πηγε
 
Re: Γενικες ερωτησεις

A) Όταν λέει Αθήνα, εννοεί το Ελ. Βενιζέλος ;)
Β) Σχετικά με την τσάντα, λογικά δεν θα έχεις προβλημα (αν είναι όπως τα γράφεις), αλλά αν σου τύχει τότε ... :wall:
Γ) Νερό και σοκολάτα, ή κάτι παρόμοια = κανένα πρόβλημα. Απλά το νερό πρέπει να το αγοράσεις αφού περάσεις τον έλεγχο ασφαλείας, διότι δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου υγρά σε συσκευασίες μεγαλύτερες των 100 ml.
Δ) Μην σε απασχολεί το ύψος. Λόγω τις μικρής απόστασης, δεν θα πετάξεις πάνω από 25.000 πόδια.
E) Το check-in θα το κάνεις ηλεκτρονικά (από 7 μέρες πριν, αν θυμάμαι σωστά). Αν η κράτηση και για τα δύο άτομα έγινε μαζί (ένας αριθμός κράτησης) τότε το σύστημα θα σας δώσει θέσεις δίπλα-δίπλα.

Ναι με B737-800 θα πας, και μην ακούς τους μύθους. Καλά να περάσεις στα Χανιά.

Υ.Γ. Έκανα merge του θέματός σου με το ήδη υπάρχων.
 
Re: Γενικες ερωτησεις

Ευχαριστω
Για αυτο με τις θεσεις πως θα δωσει διπλα διπλα αφου δεν δινουν αριθμημενες?
 
Top