Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,το πήγαινε θα είναι γύρω στις 16/09 +-2 μέρες επιστροφή μετά από καμια βδομάδα ανάλογα.
 
Αν και το ATH-LHR-ATH με Α3 μοιάζει ελκυστικό στα 200Ε περίπου,με μια μινι-αναζήτηση το λεωφορείο LHR-Cardiff κοστίζει το λιγότερο 30 λίρες αν το κλείσεις νωρίς,για αύριο πχ ζητάνε 50 λίρες!
Αντίθετα το αυριανό BRS-Cardiff κοστίζει 11 λίρες.
 
Θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορεί κανείς να αγοράσει ένα ναύλο που βρίσκει στο matrix της ITA software. Πρέπει να απευθυνθώ σε κάποιο τουριστικό πράκτορα ή μπορεί να γίνει από κάποια ιστοσελίδα πώλησης εισητηρίων; Μπορεί κανείς να μου προτείνει επιλογές; Ευχαριστώ.
 
Η απάντηση υπάρχει στην αρχική σελίδα του Matrix - Search:
Note: Tickets cannot be purchased directly from ITA Software.
If you find a fare you like, you can give the information from this site to your travel agent or airline when making a booking.
 
Φίλε Akis εννοείται πως πριν απευθυνθώ στο forum διάβασα τι γράφει το matrix και επίσης έκανα και κάποια τηλέφωνα σε πράκτορες. Κανείς όμως δεν μπόρεσε να μου δόσει τους ναύλους που έδινε το matrix και επίσης κανείς (από αυτούς που επικοινώνησα) δεν ήξερε την ύπαρξή του (όλοι βλέπουν amadeus και sabre) . Επίσης καμιά από τις κλασσικές ιστοσελίδες αναζήτησης δεν δίνει αυτούς τους ναύλους. Συνεπώς, δεν μπορώ να τους κλείσω παρότι είναι σημαντικά φθηνότεροι. Και επανέρχομαι στο ερώτημα: μπορεί κάποιος να με παραπέμψει κάπου που να μπορώ να εκδόσω εισητήριο από ναύλους του matrix ;
 
Έχει τύχει να βρω σε online ταξιδιωτικά πρακτορεία τους ίδιους ναύλους. Στη χειρότερη δοκίμασε στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αν δεν βρεις κι εκεί τους ναύλους, τότε κάτι βρωμάει...
 
Έψαξα τόσο στην εταιρεία όσο και σε ψαχτήρια και οι διαφορές είναι μεγάλες. Οπότε πιθανόν κάτι να φταίει με το matrix. Ευχαριστώ πάντως....
 
Η ryanair από Καλαμάτα για Ιταλία τί λέει;
 
Καλησπερα...μια ερωτηση.προκειται να κανω ενα ταξιδι νεα υορκυ χριστουγεννα.μπορειτε να μου πειτε ποιες εταιριες αξιζουν γι αυτο το ταξιδι απο αποψη εξυπηρετησης/ανεσης ? σκεφτομαι να ψαξω 2/3 εταιριες( lufthansa .. swiss και turkish )
 
Καλημερα και απο εμενα παιδια. Προκεται να κανω ενα ταξιδι Αθηνα-Τουλουζη και κατελιξα σε εισητηρια με επιστροφη για 5 αυγουστου-11 σεπτεμβρη γυρω στα 200 ευρω μαζι με αποσκευες. Στο πηγαινε πεταω με Air France οπου πρεπει να πληρωσω εξτρα τις αποσκευες, ενω στο γυρισμο πεταω με alitalia οποτε οι αποσκευες συμπεριλαμβανονται στην τιμη. Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το ποσο του εισητηριου και αν καποιος εχει καποια προσφορα η καποια καλυτερη τιμη, θα σας παρακαλουσα να με ενημερωσετε. Το εισητηριο δεν το εχω κλεισει ακομα, αλλα θα το κλεισω αμμεσα μεσα στις επομενες ημερες και η τιμη που αναφερω ειναι απο skyscanner.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον σας
 
Top