SN Brussels

BRUSSELS Airlines

To πρώτο Α320 της Brussels εδώ
 
EDIT
Μετέφερα το ποστ στο σωστό τόπικ, εδώ :D
 
Το φετινό καλοκαίρι, ο κορυφαίος αερομεταφορέας του Βελγίου, η Brussels Airlines προσθέτει δέκα νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς στον πρόγραμμα πτήσεων από τις Βρυξέλλες. Αυτοί περιλαμβάνουν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, όπως τα τρία Γαλλικά αεροδρόμια σε Μπορντώ, Λούρδη-Πυρηναία και Κάλβι (Κορσική). Άλλοι προορισμοί διακοπών όπως το Ντουμπρόβνικ και το Ζάγκρεμπ (και τα δύο στην Κροατία), η Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), η Όλβια (Σαρδηνία/Ιταλία) και η Ίμπιζα (Βαλεαρίδες/Ισπανία) θα ενισχύσουν το δίκτυο δρομολογίων της Brussels Airlines. Νέοι αστικοί προορισμοί όπως η Ρίγα (Λετονία) και το Μπιλούντ (Δανία) θα εξυπηρετούνται μέσω απευθείας πτήσεων από Βρυξέλλες. Επίσης η αεροπορική εταιρεία θα επαναλάβει τις διηπειρωτικές πτήσεις προς Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώ το υπάρχον Αφρικανικό δρομολόγιο προς το Γιαουντέ (Καμερούν) θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση.
 
Τα κακομοιράκια τα 49 α/φ της εταιρείας μάλλον οδηγούνται στην Eurowings.
Μετά από τα 40 α/φ της airBerlin Θα φτάσει να έχει στόλο από 226 α/φ.

Τους έφαγε η Μαρμάγκα :(
 

Attachments

  • Eurowings_Brussels.xlsx
    9,9 KB · Προβολές: 150
Αν διαβάζεις τον βελγικό τύπο, μάλλον δεν είναι όλο αποφασισμένο τί θα γίνει με την Brussels Airlines, δηλ. εάν θα γίνει πλήρη απορρόφηση στην Eurowings ή μόνο μερική, εάν θα διατηρήσει το όνομά της κλπ.

Βέβαια, δεν γνωρίζω τί απ΄όλα αυτά είναι απλή επιθυμία των Βέλγων και τί θα γίνει στη πραγματικότητα. Όπως και να είναι, διάβασα ότι οι αλλαγές μάλλον δεν θα έρθουν πριν από το 2018.
 
Έχω μια μεγάλη απορία και ζητώ συγγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.

Η eurowings συγχωνευεται με αλλες εταιρίες ή αλλες εταιριες συγχωνεύονται με την eurowings;;;
 
Μάλλον η Eurowings ρουφάει τα πάντα. :?
Και για να κάνει θυγατρική Eurowings Austria :?: σε λίγο φοβάμαι ότι θα ρουφήξει και την Austrian Airlines. :oops:
Το πότε θα ρουφηχτούν οι Brussels Airlines το 2017 ή το 2018 θεωρώ μικρής σημασίας. :(
Μάλλον για αυτό στο σχεδιασμό α/φ της LH to 2025 θα υπάρχουν μόνο α/φ LH & LX, μάλλον λόγω του ότι η Ελβετία είναι εκτός ΕΕ δεν μπορεί η μαμά να ρουφήξει το παιδί της.
Απεχθές θα είναι να χαθούν τα εταιρικά ονόματα όπως έγινε με την TACA.
 
Top