LGKR/CFU Kerkyra "Ioannis Kapodistrias"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Η Αερολέσχη Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία (ΕΛ.Α.Ο.) διοργανώνει στην Κέρκυρα στις 21, 22 και 23 Μαρτίου Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Αεροπορίας και FLY IN. Υπολογίζεται ότι τα αεροπλάνα και τα υπερελαφρά αεροπλάνα που θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας στις ημερομηνίες της εκδήλωσης θα υπερβούν τα 30.
Η εκδήλωση θα έχει επετειακό χαρακτήρα λόγω της συμπλήρωσης 150 ετών από την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα .
 
Σκουπιδότοπος το αεροδρόμιο - Τους έκραξαν τα κανάλια της τηλεόρασης- χθες, σήμερα βγήκε και ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της πόλης.
Πότε θα βάλουμε μυαλό;
Στην αρχή της τουριστικής περιόδου πας και αλλάζεις / ανανεώνεις την σύμβαση καθαρισμού του αεροδρομίου;

http://www.metaforespress.gr/aeroporika ... ropis.html

:evil:
Αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την χώρα, με αυτούς τους τρόπους δίνεις δύναμη σε κάθε υπεργολάβο / συντεχνία / συνδικαλιστή να κάνει ότι θέλει και να προσδιορίζει τις τιμές των υπηρεσιών όπως θέλει ….με το αζημίωτο φυσικά. :rant:
Όπως και με την ΔΕΗ τώρα το καλοκαίρι πάνε να περάσουν το νομοσχέδιο, τον Μάρτιο τι κάνανε;
 
Άντε να δεχτώ :doubt: ότι όλα πήγαν στραβά με τους διαγωνισμούς, τις πληρωμές και ότι άλλη π@π@ριά επικαλεστεί ο καθένας, το ερώτημα είναι γιατί πρώτος ο ίδιος ο αερολιμενάρχης συνεπικουρούμενος απ' τους υπόλοιπους εργαζομένους του αερολιμένα δεν πήραν μερικές σακούλες να μαζέψουν αυτό το ρεντίκολο ή έστω να ειδοποιήσουν τον δήμο να στείλει συνεργείο. Τελικά, αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και τον τόπο σου... :with:
 
Η κατάσταση είναι πάντως ρευστή και όντως για 2-3 μέρες ήταν σκουπιδότοπος, λόγω επίσχεσης εργασίας εργαζομένων της παλιάς εταιρείας (ήταν απλήρωτοι 1 χρόνο ακριβώς). Η απόφαση δεν ήταν του αερολιμενάρχη και δεν είναι συνήθως σε τέτοιους διαγωνισμούς, αλλά της κεντρικής υπηρεσίας της ΥΠΑ. Πάντως εδώ και 4 μέρες η καινούργια εταιρεία έχει αναλάβει το έργο, αλλά με λιγότερα άτομα συνολικά από την προηγούμενη, και ήδη φαίνεται διαφορά στην καθαριότητα...προς το χειρότερο σε σχέση με παλιά. Μετά πείτε μου οτί δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν τα αεροδρόμια...
 
η νέα εταιρεία που μόλις ανέλαβε, πήρε το διαγωνισμό δίνοντας χαμηλότερη τιμή απο την εταιρεία που ήταν εγκατεστημένη 15 χρόνια... ιδιωτική οικονομία είναι αυτό ... ιδιωτικοποιημένη είναι η καθαριότητα εδώ και τόσα χρόνια, όπως και το security... άρα τα δείγματα μιας ιδιωτικοποίησης τα βλέπουμε ήδη !!! Οπως για παράδειγμα το γραφείο της Aegean ( που συγχωνεύτηκε με την "ανταγωνιστική" ΟΑ) είναι κλειστό τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αλλά πλέον δεν διαμαρτύρεται κανείς, δεν φωνάζει κανείς " Εγώ σας πληρωνω ρεε" και φεύγει άπραγος με το κεφάλι σκυμμένο !!
 
OA701":148zhxb1 said:
Άντε να δεχτώ :doubt: ότι όλα πήγαν στραβά με τους διαγωνισμούς, τις πληρωμές και ότι άλλη π@π@ριά επικαλεστεί ο καθένας, το ερώτημα είναι γιατί πρώτος ο ίδιος ο αερολιμενάρχης συνεπικουρούμενος απ' τους υπόλοιπους εργαζομένους του αερολιμένα δεν πήραν μερικές σακούλες να μαζέψουν αυτό το ρεντίκολο ή έστω να ειδοποιήσουν τον δήμο να στείλει συνεργείο.
διότι είναι 'άρχοντας'. Μετάφραση: έβαλε τα κομματικά του βίσματα, διορίστηκε, έγινε δημόσιος υπάλληλος, και άρα θα κάνει οτιδήποτε για να μην κάνει το παραπάνω, διαμαρτυρόμενος συνεχώς για τους άλλους που δεν κάνουν τη δουλειά τους. Όχι, δεν γνωρίζω τον κύριο/κυρία. Αλλά, όπως σωστά λες...
OA701":148zhxb1 said:
Τελικά, αν δεν αγαπάς αυτό που κάνεις και τον τόπο σου... :with:
 
satcorfu":32iq85ix said:
Οπως για παράδειγμα το γραφείο της Aegean ( που συγχωνεύτηκε με την "ανταγωνιστική" ΟΑ) είναι κλειστό τις περισσότερες ώρες της ημέρας, αλλά πλέον δεν διαμαρτύρεται κανείς, δεν φωνάζει κανείς " Εγώ σας πληρωνω ρεε" και φεύγει άπραγος με το κεφάλι σκυμμένο !!

Τα γραφεία της Aegean από αρχές Απριλίου αν δεν απατώμαι είναι ανοιχτά 05.00 με 21.00.

satcorfu":32iq85ix said:
η νέα εταιρεία που μόλις ανέλαβε, πήρε το διαγωνισμό δίνοντας χαμηλότερη τιμή απο την εταιρεία που ήταν εγκατεστημένη 15 χρόνια... ιδιωτική οικονομία είναι αυτό ... ιδιωτικοποιημένη είναι η καθαριότητα εδώ και τόσα χρόνια, όπως και το security... άρα τα δείγματα μιας ιδιωτικοποίησης τα βλέπουμε ήδη !!!

Για την επίσχεση εργασίας που έκαναν και το χάλι που δημιουργήθηκε δε νομίζω ότι φταίνε, μετά τους 12 μήνες που είναι απλήρωτοι από το κράτος. Το security τι αρνητικό έχει να επιδείξει;
 
Τα γραφεία της Aegean από αρχές Απριλίου αν δεν απατώμαι είναι ανοιχτά 05.00 με 21.00.

...αλλά δεν πειράζει που τον υπόλοιπο μισό χρόνο ισχύει αυτο που έγραψα ??? ή μήπως δεν είναι αληθεια ?? πόσος κόσμος μπαίνει στο αεροδρόμιο για να κάνει μια αλλαγή, ή τέλος πάντων δεν έχει δυνατότητα και γνώσεις μέσω web και βλέπει "ΚΛΕΙΣΤΟΝ" και κάνει μεταβολή και φεύγει??


Για την επίσχεση εργασίας που έκαναν και το χάλι που δημιουργήθηκε δε νομίζω ότι φταίνε, μετά τους 12 μήνες που είναι απλήρωτοι από το κράτος. Το security τι αρνητικό έχει να επιδείξει;
οι τελετυταίοι που φταίνε είναι οι - κακοπληρωμένοι έτσι και αλλιώς- εργαζόμενοι του καθαρισμού , που δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω και άλλα που τους συνέβαιναν τόσα χρόνια.
Τις ευθύνες και τους λόγους που οδήγησαν στην ΜΗ πληρωμή του εργολάβου όμως μήπως τις γνωρίζεις να μας τις πείς ? κάτι με μειώσεις μισθών του προσωπικού που δέν αναπροσάρμοσε ταυτόχρονα και το αντίστοιχο ποσό της σύμβασης ακουσα....είναι αλήθεια ?? αν ναί, τη διαφορά ποιός την τσέπωσε? αν είναι αλήθεια βέβαια, έεε???
όσον αφορά το security, οι αποδοχές είναι τόσο minimum , οσο δεν πάει άλλο, ενώ γνωρίζουμε και την περίπτωση με την χρήση μέσων και προσωπικού για έλεγχο άλλων εγκαταστάσεων, για το οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο, έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος??? "απο τη μύγα ξύγκι " δηλαδή.....ελληνική ιδιωτική πρωτοβουλία σε όλο της το μεγαλείο !!!
 
Καλημέρα σας.
Παρατήρησα η πτήση απο Αθήνα ΟΑ 404 στις 8/4/2016 και η ΟΑ 402 στις 10/4/2016, μετά απο κύκλους που έκαναν πάνω απο την Κέρκυρα , επέστρεψαν στην Αθήνα. Γνωρίζει κάποιος τον λόγο παρακαλώ;
Ευχαριστώ
 
ήταν χαμηλή ορατότητα κυρίως.. η χαμηλότερη που σημειώθηκε στα METAR των ελληνικών α/δ στις 10/4 σίγουρα. Οφειλόταν κυρίως στη σκόνη που έφερνε το χαμηλό μέτωπο απο Αφρική
 
Top