Αναζήτηση οικονομικών πτήσεων

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Για ΝΥ οι 3 εταιριες που αναφερεις ειναι πολυ καλες σκεψου και την British Airways ομως.
Τα 200 ε για το Αθηνα - Τουλουζη ειναι παρα πολυ καλα, κλεισε γρηγορα μην εχεις καμια εκπληξη!!!
 
Athanasios83":wqbfhhyz said:
στο γυρισμο πεταω με alitalia οποτε οι αποσκευες συμπεριλαμβανονται στην τιμη.

Με τρώει να σχολιάσω αλλά δεν θα πω τίποτα...καλή τύχη μόνο :twisted:

Πήγαινε όμως στο site που σε κατευθύνει το skyscanner, για να σιγουρευτείς ότι είναι όντως 200Ε... Τις μισές φορές βγαίνει ότι ο ναύλος δεν είναι διαθέσιμος ή σου βγαίνουν κάτι extra fees 30-40Ε...200E είναι καλή τιμή και για μένα για την εποχή.
 
Ψάχνω για πρωτοχρονιατικο ταξίδι, δεν εχω καταλήξει ακομα σε πια πόλη να παω . Απο θεσσαλονικη ξεκινάω .
1η επιλογή ειναι το Edinburgh , που εχω ψαξει με ryanair μέσω Λονδινου ή Ρωμης ή easyjet. τιποτα ομως που να μην πρεπει να ξενυχτίσω στο αεροδρομιο !

αλλες επιλογές ειναι το Αμστερνταμ που δεν υπαρχει κατι σε λογικες τιμες, Παρισι, Πραγα, ισως Βρυξέλλες και Μπριτζ, εχετε να μου προτείνετε καποια ετερια αλλη απο θεσσαλονικη που μου διαφευγει ισως ??

Σας ευχαριστω
 
Ε οχι και Μπριτζ..σιγα μην ειναι και πόκερ.. :D Μπριζ εννοεις...Τελος πάντων,εγω δεν κατάλαβα αφου θέλεις να πας Εδιμβούργο γιατι δεν βρίσκεις πτήσεις που να μη χρειάζεται να ξενυχτίσεις..Πας LGW με Easyjet, συνεχίζεις απο εκει με την ιδια εταιρεια για ΕDI.Στην επιστροφή κατεβαίνεις STN με U2/FR και απο κει Θεσ/νικη..

Aλλη επιλογή: πας Λονδίνο όπως σου ειπα και επιστρέφεις με Easy στην Αθηνα στις 4 Ιαν κι απο κει με μία άλλη πτηση Θεσ/νικη..

3η επιλογή: πας με Ryanair CIA και απο κει Εδιμβούργο τοσο στο πηγαινε όσο και στο ελα..Ή πας μεσω Ρωμης και γυρνας μεσω Λονδίνου ή μεσω Σαρλερουα...αναλογα με τις τιμες και τις μερες..

Και ξαναρωτάει γιατι λες οτι πρεπει να ξενυχτήσεις;...
 
ναι εχεις δίκιο για το Μπριζ :)
στην 1η επιλογη στην επιστροφή κατεβαίνω Stansted με U2/FR τι ενοεις ? την Ryanair ?

σε ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες .
Οσα ειχα ψαξει προς το παρών ειχε ξενύχτι .
 
Μάλλον δεν εχεις μαθει τους κωδικούς εταιρειών..U2=Easyjet, FR=Ryanair...

Μήπως αυτά που ειχες ψάξει τα έψαξες απο κανενα airtickets.gr, airfasttickets κτλ.. αντι να δεις κατευθείαν τα σάιτ των αεροπορικών εταιρειών;
Δες τις επιλογές που σου προτεινα..δεν εχει ξενυχτι
 
νασαι καλα σε ευχαριστω πολυ, απο τις επίσημες σελιδες ψαχνω απλα δεν ηξερα για το U2 οτι ειναι easyjet το FR κατι μου εκανε μιας και πεταω πιο συχνα με ryanair ! εχω καιρο να δω το U2 μαλλων :) βρηκα πτησεις για EDI απλα βγαίνουν απο 250-280 euro, κατι παρόμοιο εκανα για AMSTERDAM
thanks
 
Eαν ειναι με επιστροφή τα 250-280 ειναι παρα πολύ καλή τιμή για Πρωτοχρονιά,διότι γινεται της .....εκδιδομένης στο Εδιμβούργο εκεινη την περίοδο και οι τιμές εκτοξεύονται κατακόρυφα..
 
Μηπως υπαρχει αλλη εταιρεια εκτος απο την aegean που να εχει πτησεις απο Αθηνα για Σαντορινη;
 
Top