Travelair club - πρόγραμμα μιλίων από την OA

Καλημερα σε ολους,
Γνωριζει κανεις αν μπορω ακομα να πιστωσω αναδρομικα μιλια απο ταξιδι με την Cyprus (ATH-HER) που εκανα στις 9/11/2012
στο Travelair club η λογω διακοπης συνεργασιας εχουν σταματησει?...
Κατι ειχα διαβασει στο site της ΟΑ μεχρι 15/12 νομιζω, αλλα δεν το βρισκω τωρα...
Ευχαριστω.
 
Στην προηγούμενη σελίδα εσύ μας είχες μεταφέρει το νέο.. :D
 
Olympic Air - Travelair Club

Εχει κανεις εμπειρια απο πιστωση μιλιων στο Travelair Club απο πτηση της Delta σε USA-Domestic flight?
Ευχαριστω!
 
Άμα όλες οι πτήσεις της Olympic Air -πλην των άγονων- θα γίνονται με κωδικό A3 τι νόημα έχει και το travelair club;
 
To Travelair Club ενοποιείται με το νέο Miles+Bonus
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τις 24 Νοεμβρίου 2014 το νέο Miles+Bonus θα είναι το ενιαίο ανανεωμένο πρόγραμμα επιβράβευσης της Olympic Air και της Aegean. Το νέο κοινό πρόγραμμα θα ανταμείβει ακόμα πιο γενναιόδωρα την προτίμησή σας με περισσότερα προνόμια και υπηρεσίες στην Olympic Air, στην Aegean και στο συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών. Επιπλέον, ως Miles+Bonus μέλος, η κάρτα σας θα αναγνωρίζεται πλέον σε όλο το δίκτυο της Star Alliance, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας με οποιαδήποτε εταιρεία-μέλος κι αν ταξιδεύετε. Ανακαλύψτε τα πάντα σχετικά με το νέο Miles+Bonus εδώ.

Σε περίπτωση που είσαστε μέλος και των δύο προγραμμάτων, του Travelair Club και του Miles& Bonus, θα έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε το άθροισμα των μιλίων εξαργύρωσης από τα 2 προγράμματα, ενώ θα υπερισχύσει το υψηλότερο επίπεδο κάρτας. Αν είστε μέλος μόνο στο Travelair Club όλα τα μίλια επιβράβευσης που έχετε συγκεντρώσει καθώς και το επίπεδο της κάρτας σας, θα μεταφερθούν στο νέο Miles+Bonus.
Σε επόμενες επικοινωνίες θα σας καθοδηγήσουμε με λεπτομέρειες για τη διαδικασία μετάβασης στο νέο Miles+Bonus.

Για την ομαλή δημιουργία του νέου Μiles+Bonus και την ασφαλή μετάβασή σας στο κοινό πρόγραμμα, από τις 7 Νοεμβρίου 2014 δεν θα είναι πλέον δυνατή η συγκέντρωση και η εξαργύρωση μιλίων στο Travelair Club. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την έναρξη του νέου Miles+Bonus, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε τον Miles&Bonus λογαριασμό που ήδη έχετε. Δεν είστε μέλος του Miles&Bonus; Κάντε κλικ εδώ για να γραφτείτε.
 
Συμπληρωματικά, για το together έρχεται και η εξής ενημέρωση (στον επικεφαλής):

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 7 Νοεμβρίου 2014 θα σταματήσει η λειτουργία του προγράμματος Together. Το σύνολο των μιλίων εξαργύρωσης που έχουν συγκεντρωθεί στον Together λογαριασμό στον οποίο είστε επικεφαλής, θα καταχωρηθούν στην προσωπική σας κάρτα Travelair Club.

Οπότε με αυτό τον τρόπο καταργείται το together της ΟΑ και μπορεί να επανεκιννήσει από κάποιο gold/silver member στο νέο M&B.
 
Top