Hellenic Imperial Airways

αφού δεν έχει χρήμα για καυσιμα αλλα κυρίως χρήμα για να τα κάνει αξιοπλοΑ, τα βλέπω εκει μέχρι Δευτέρας Παρουσίας
 
Να τα κατασχέσουν λοιπόν. Θα βγάλουν και κέρδος!
Η λύση υπάρχει έτοιμη στο youtube.
Δεν χρειάζεται ούτε να φέρουν χρυσοπληρωμένους σύμβουλους να τους δώσουν οδηγίες.
Όλα περιγράφονται εδώ:
MegaStructures - Boeing 747 Breakdown
https://www.youtube.com/watch?v=RV1mElrLgSE

Υπάρχει έτοιμη ομάδα που κάνει το ίδιο στα Α340 και έχουν εμπειρία και στα 747 μιας που είναι πρώην μηχανικοί της ΟΑ. :mrgreen:
 
Κάτι αντίστοιχο που έγινε στον Πειραιά με τα πλοία του Αγούδημου, λοιπόν.
 
Καλοκαίρι του 2011 ,όλοι αυτοί οι γραβατωμένοι τύποι αυτά που έλεγαν τα πίστευαν;Δηλαδή πραγματικά πρέπει να δοθεί όσκαρ ηθποιίας σε όλους.Τι Ρομπερτ ντε νίρο,τι Αλ πατσίνο, αυτοί ξεπέρασαν όλους τους ηθοποιούς στην υποκριτική !!!!!!!Μιλάμε οι άνθρωποι είναι επεγγελματίες παπατζήδες!!!Όχι μόνο άνοιξαν δρομολόγια στην Αμερική αλλά θα ανοίξουν και το Κουβέιτ και το Λονδίνο μόνο στον πλανήτη Κρόνο δν μας είπαν ότι θα ανοίξουν βάση.Μαζί βέβαια και ο Πάτερ Αλεξανδρής, χωμένος και αυτός στην μεγάλη επιτυχία.Θέλει να επαναλάβει την επιτυχία και στην skygreece.
Το βίντεο το βρήκα σε άλλη ενότητα αλλά θεώρησα σκόπιμο να ανεβεί και εδώ
Καλή προβολή!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=KiV-EXpKT-g
 
Είναι αλήθεια ότι γίνεται συντήρηση για πτήση μεταφοράς των δύο α/φων Β-747 .
Να υποθέσουμε ότι έχει εξοφληθεί ο ΑΙΑ ή θα φάει φέσι και αυτός.
 
Πάνε Πακιστάν για πώληση σε νέο ιδιοκτήτη!
 
Ποιό από τα δύο ισχύει τελικά. Η αναχώρηση για το Πακιστάν ή η κατάσχεση από τους απλήρωτους εργαζόμενους https://aircraftsauction.wordpress.com/
WIDE BODY BOEING 747-200 AIRCRAFT FOR SALE και η πώλησή των με πλειοδοτικό διαγωνισμό.
 
CHRISTOS55":2u1pne3i said:
https://aircraftsauction.wordpress.com/
WIDE BODY BOEING 747-200 AIRCRAFT FOR SALE .
Συγκεκριμένα λέει AIRCRAFTS FOR SALE (το "aircraft" δεν έχει πληθυντικό), ο οποίος πληθυντικός υπάρχει και στην ονομασία του site :doubt:
Επίσης, όπως παρατήρησε κι ο Άκης, η aircraftsauctions έχει site κάτω από το wordpress και έχει ανοίξει email διεύθυνση στο... gmail. :rolleyes:
Όπως λέει λοιπόν, είναι μια ομάδα πρώην υπαλλήλων που δικαιώθηκαν νομικά και τους επετράπη να πουλήσουν τα 2 747. Τώρα, πως θα γίνει αυτό, άγνωστο!
 
Φίλε GP707 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και καλά έκανες που το σχολίασες διότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που νομίζουν ότι υπάρχει και πληθυντικός, προσθέτοντας το s στο aircraft (έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές για να πείσω). Έγραψα το σχόλιο για να μας ενημερώσει κάποιος από τους διεκδικητές των δεδουλευμένων, τους οποίους πρέπει να συγχαρούμε για την επιτυχία τους, διότι πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουνε να πουλάνε φέσια στην αγορά. Μπράβο λοιπόν και σε αναμονή για ενημέρωση.
 
Υπάρχει κάποια νεώτερη είδηση για το θέμα της κατάσχεσης ή μήπως πρόλαβε και τα εξαφάνισε ο Ιδιοκτήτης.
 
Top