air business international

nick15801

Economy-Class-Member
Εγγραφή
04/02/2012
Μηνύματα
133
Likes
2
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EGNX
Καλησπέρα,
Έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με την ABI; Νομίζω ότι είναι συμφερόντων Β. Ρέστη, αλλά είναι το μόνο που έχω. Αν έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες μπορεί να τις μοιραστεί μαζί μας.
 
Η ΑΒΙ υπάρχει στον Αεροπορικό χώρο από το 1982 ξεκινώντας τις δραστηριότητές της από την Λάρισα.
 
Να υποθέσω ότι αυτό σημαίνει ότι έχει πρόσωπο στην κοινωνία και δεν είναι κάποια εταιρία που χρωστάει της Μιχαλούς, δεν έχει αφήσει τους υπαλλήλους απλήρωτους 2-3 χρόνια κλπ ή απλά δεν έχουμε άλλα στοιχεία;
 
Φίλε nick, να μην υποθέσεις τίποτα απολύτως. Όλα αυτά που γράφεις και πολύ περισσότερα, έχουν συμβεί, με την επαύξηση ότι το πρόσωπο του ιδιοκτήτη είναι και μεγάλο και γνωστότατο στον αεροπορικό χώρο, τόσο που για τον λόγο που τον γνωρίζουν όλοι, είναι οι απατεωνιές του και διότι τους έχει δαγκώσει όλους και όχι μόνο την Μιχαλού. Απλήρωτους υπαλλήλους έχει αφήσει όχι μόνο 2-3 χρόνια αλλά και 23 εξ όσων γνωρίζω και στοιχεία υπάρχουν. Βασικότερο όλων όμως είναι ότι ο εν λόγω κύριος και δεν είναι ο μόνος στην αεροπορική αγορά, αλλά το σύνολο των εργοδοτών (πρόσφατα διαβάσαμε σε άλλη σελίδα την κατάσχεση και επικείμενη πλειοδοσία δύο αεροσκαφών). Στην ουσία όμως όλοι αυτοί τα κάνουν και θα συνεχίσουν να τα κάνουν, αφού κάθε φορά βρίσκουν νέους εργαζόμενους - θύματα. Το λάθος όμως δεν είναι δικό τους, είναι θα έλεγα επιχειρηματική τους μαγκιά, αφού οι εκάστοτε εργαζόμενοι νομίζουν ότι πιάσανε την καλή δουλειά και δεν το λένε πουθενά, ούτε ακόμη και όταν τους δαγκώσουν. Φοβούνται να πάρουν πληροφορίες από προηγούμενους εργαζόμενους , μήπως και τους πάρουν την δουλειά. Καλά να πάθουν όλοι από εδώ και στο εξής που δεν ρωτάνε που πάνε να εργαστούν, αφού και οι αρμόδιοι όχι μόνο δεν τους ελέγχουν αλλά τους κάνουν και πλάτες.

Ελπίζω να κατάλαβες κάτι και να βρεις μόνος σου τον τρόπο να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις αυτό, όπως υπάρχουν και πολλοί εργαζόμενοι που εν γνώσει τους εργάζονται και δεν πληρώνονται. Καλή τύχη.
 
Top