Έρευνα Ικανοποίσης Καταναλωτών της Aegean Airlines

  • Thread starter A318
  • Ημερομηνία δημιουργίας

A318

Νέο μέλος (Tourist)
Εγγραφή
01/09/2006
Μηνύματα
6
Likes
0
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
SIA
Το παρακάτω ερωτηματολόγιο έρευνα για ακαδημαϊκό σκοπό . Η συμμετοχή σας θα κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας της έρευνας αυτής (καθώς και της πτυχιακής μας εργασίας!). Σας παρακαλώ να απαντήσετε σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμμετοχή! :!: :!:

Προσοχή : Παρακαλώ να απαντήσετε όσοι έχετε πετάξει έστω μια φορά με την Aegean Airlines :great:

:arrow: https://docs.google.com/forms/d/1X8JjXk ... s/viewform" onclick="window.open(this.href);return false;
 
Ένας κύριος λόγος επιλογής της Α3 για αρκετό κόσμο είναι η μη ύπαρξη 2ου αερομεταφορέα στη γραμμή καθώς και η απουσία εναλλακτικού τρόπου (τραίνο, ΚΤΕΛ, ΙΧ) ή ο χρόνος που απαιτείται με την εναλλακτική (ταξίδι 14 ωρών με πλοίο, 6-7 ώρες στο λεωφορείο ή το ΙΧ). Αυτά δεν αποτυπώνονται στο ερωτηματολόγιο οπότε δεν το απάντησα...
 
Η εργασία όπως προανέφερα είναι καθαρά για ακαδημαϊκό σκοπό και μετρά την ικανοποίηση από μια πτήση με την εταιρία και ΟΧΙ την κατάσταση των αερομεταφορών που επικρατεί στην Ελλάδα (μονοπώλιο).
Παρόλα αυτά ευχαριστώ για τον χρόνο σας ...
 
Οι ερωτησεις 4 και 5 ειναι οι ιδιες. δλδ ποιος θα φταιει αν τρολλαρουμε?
Στην 17, εννοεις μικτά ή καθαρα? :mrgreen:
 
Παίδες, ενα ερωτηματολόγιο ειναι όπως πολλα αλλα που έχουν εμφανιστεί σε αυτο το forum (και αρκετά άσχετα με την αεροπορία). Η κάντε το και βοηθήστε έναν άνθρωπο στην εργασία του, η μην το κάνετε καθόλου αλλα χωρίς σχόλια.
 
Μετρά την ικανοποίηση, σύμφωνοι, ωστόσο όταν ζητάς κριτήρια επιλογής δεν θα έπρεπε να αναφέρεται και η έλλειψη εναλλακτικής; Για κάποιους είναι και το μόνο κριτήριο ανεξαρτήτως αν αρέσουν τα υπόλοιπα ή όχι. Anyway, καλή τύχη με την εργασία, πολλοί περάσαμε απο τέτοια :)
 
θα ήθελα να σε ρωτήσω Α318 αν επικοινώνησες με την εταιρεία και η έρευνα γίνεται με την υποστήριξής της ή είναι δική σου πρωτοβουλία. Σε ρωτάω γιατί και εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους για να υποστηρίξουν την εργασία μου αλλά δεν τα κατάφερα.

Όπως και να χει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία!!
 
Καλησπέρα Prigipas και καλή χρονιά,
με την εταιρία προσπάθησα να επικοινωνήσω και για την ακρίβεια από τις 4 Οκτωβρίου είχα ξεκινήσει να προσπαθώ (με e-mail και facebook " και μόνο στο fb μου είπαν ότι έχουν πάρει τα e-maill μου στο αρμόδιο τμήμα") αλλά ακόμα τίποτα.
Έτσι αποφάσισα με τον καθηγητή μου να την κάνω μόνη μου με όσο δείγμα βρω!!!
Ευχαριστώ πολύ !!! :)
 
Συμπληρωσα και εγω την ερευνα... ''ΙΚΑΝΟΠΟΙΣΗΣ'' , περισσοτερο , για να βοηθησω την Α318 , αλλα ταυτοχρονα μπαινω και στον ...''πειρασμο'' , ( συγνωμη seven4seven ) να κανω 2-3 ερωτησουλες . !!! Α) θα κοινοποιηθουν τα στοιχεια , της ερευνας καπου ( στο φορουμ εδω ?? , στην Α3 ?? , σε καποιο ινστιτουτο ??? κλπ ) . Β) Ποσο καιρο θα διαρκεση η συλλογη στοιχειων ???
 
Η τελευταία ερώτηση εχει ορθογραφικό λάθος..γραφει "πως νομίζεται.." ενώ το σωστό ειναι πως νομίζετ-ε...ειναι β' πρόσωπο πληθυντικου όχι γ΄ ενικό μεσου/παθητικού ρήματος..δεν ειναι το ρημα νομιζομαι αλλά νομίζω
 
Top