Turkish Airlines στην Ελλάδα

Έχουμε κάποιο νέο για το θέμα της πτήσης για την Θεσσαλονίκη;

Με αφορά άμεσα κιόλας γιατί έχω και κάποιες κρατήσεις (24/12, 1/1, 14/1 και 19/1) και σε κάθε περίπτωση η IST είναι transit. Πάντως τα συστήματα κρατήσεων ακόμη τις εμφανίζουν κανονικά.
 
Συνεχίζουν οι πτήσεις κανονικά :great:
 
Ok, ωραία ευχαριστώ, αυτό είχα καταλάβει.
 
Είναι τόσο συμφέρουσα η χρήση 777 σε πτήση 1 ώρας ;;;
 
Σε point-to-point δρομολόγια, ασφαλώς και δεν είναι οικονομικό να βάζουν 777. Εάν όμως σκεφτείς ότι η απογευματινές πτήσεις φέρνουν όλους τους connecting επιβάτες από την Ασία και τη Βόρειο Αμερική και ότι η βραδυνή πτήση από Αθήνα προς Κωνσταντινούπολη κάνει πολύ καλά connections προς Πεκίνο, Σαγκάη, Χονγκ Κονγκ, Ταϊπέι, Τόκυο, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Κουάλα Λούμπουρ κ.ά., καταλαβαίνεις ότι και Α380 να είχαν, θα το έβαζαν στη γραμμή της Αθήνας. Με λίγα λόγια: θα είναι γεμάτο transit επιβάτες.
 
Αν κατάλαβα καλά θα στέλνουν οι Τούρκοι 777 το βράδυ και 330/340 το πρωί; :shock:

Σήμερα όπως και πέρυσι τέτοιες μέρες έκανα το ΑΤΗ-ORY μέσω SAW και Pegasus: το κολλάω εδώ γιατί οι μισοί επιβάτες της πρώτης πτήσης ήταν και στην δεύτερη. Αν ακούει κανείς.
 
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα. 777 και 330; Εντάξει σε λίγο θα δούμε και 330 στη Θεσσαλονίκη. 3 φορές ταξίδεψα με ΤΚ από Θεσσαλονίκη προς Κων/πολη οι περισσότεροι έφευγαν για transit. Όταν από SKG σου δίνει του περισσότερους Ευρωπαϊκούς προορισμούς με 230ευρώ ακόμη και 2 βδομάδες πριν και σου δίνει και πολύ καλές τιμές για Αμερική και Ασία ποιον θα επιλέξεις;
 
Ξερουμε γιατι την Παρασκευη το βράδυ ακυρώθηκε η πτήση των 2100 SKG-IST?
 
Υπήρχαν κάποιες πτήσεις (κυρίως βραδινές) που ήταν ακυρωμένα/προγραμματισμένα. Επίσης είναι και 3-4 πτήσεις μέσα στον Απρίλη.
 
Top