AIA επεκτάσεις

Re: AIA master plans

Να κάνω την αφελή ερώτηση;
Τα αρχεία και οι δεσμοί της πρώτης δημοσίευσης υπάρχουν κάπου;
 
Re: AIA master plans

Τα original master plan files θα ήταν πράγματι πολύ ενδιαφέροντα!
Σε ένα γρήγορο googleάρισμα, μόνο αυτό βρήκα: http://www.naco.nl/english/worldwide-ex ... rport.html

Ως επέκταση φαίνεται ένα ενιαίο (;) terminal-αστέρι που φτάνει μέχρι το P3 parking με διάφορες προεκτάσεις...
 
Re: AIA master plans

εχει κανεις καμια ιδεα, προσωπικη για το πως θα μπορουσε να εκεκταθει ο aia? εχω μια προσωπικη εντυπωση οτι νεος αεροσταθμος δεν χρειαζεται και ο δορυφορικος σταθμος θα μπορουσε ναναι ο ''νεος'' αεροσταθμος με καποια εργα αναβαθμισης του. ενδιαφερον θεμα παντως.
 
Re: AIA master plans

Στο link που μας έδωσε ο AccelDrag παραπάνω υπάρχει μια απεικόνιση του νέου χώρου στάθμευσης για GA (δηλαδή για GA, BizJets και Bizprops) και για τα Cargo. Επίσης εδώ παρουσιάζουν μια πιθανή θέση του νέου mini TB, αν και η κόκκινη διαγράμμιση είναι τουλάχιστον διπλή σε σχέση με το υπάρχον MTB. Όλα πάντως τοποθετούνται ανατολικά του taxiway B. Για να δούμε θα μεριμνήσουν τώρα που είναι ακόμα νωρίς και για viewing deck; :doubt:
 
Re: AIA master plans

Από την συνέντευξη του CEO του Ελ. Βενιζέλος, Γιάννη Παράσχη που θα βρείτε εδώ
"... αυτή η ιδέα ότι θα δούμε ένα νέο terminal να φτιάχνεται όταν θα φτάσουμε τα 18,9 εκατομμύρια επιβάτες, αυτό δεν ισχύει."
 
Re: AIA master plans

Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η προσθήκη ενός terminal ακόμη στο αεροδρόμιο. Ξέρουμε λεπτομερή στοιχεία όπως τις δυνατότητές του και πότε θα είναι έτοιμο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... mogDH3ikgs
 
Re: AIA master plans

Φίλε airport, εγώ δεν είδα πουθενά νέο σταθμό παρά μόνο μια γέφυρα που συνδέει το κυρίως κτίριο με τον δορυφορικό σταθμό και τίποτα ιδιαίτερο. Δηλαδή την υπόγεια σύνδεση την έκαναν υπέργεια.
 
Re: AIA master plans

Ok κατάλαβα. Συγνώμη για το λάθος μου. πάντως στα άρθρα που γράφτηκαν έλεγε ότι αν φτάσουν τα 18.9 εκατομμύρια επιβάτες/έτος, τότε θα ξεκινούσαν νέο τέρμιναλ. Δεδομένου ότι φέτος είχαμε 20 εκ. και το αεροδρόμιο καλύπτει μέχρι 21 εκ. ίσως πρέπει να το σκέφτονται..
 
Top