Aegean Cabin Crew

Re: Cabin Crew

Να είμαι ειλικρινής, η προηγούμενη μου άρεσε περισσότερο..
 
Καλησπερα! ειμαι νεα στο γκρουπ και συγχωρειστε τυχον λαθη μου. Θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει ακριβως το να " εχεις την εδρα σου στην Αθηνα π.χ. σε μια αεροπορικη εταιρια ,στγκεκριμενα της aegean." Θα πρεπει να νοικιασω σπιτι εκει διοτι εκει θα μενω ???
 
eiriniflo":3u5s19c7 said:
Θα πρεπει να νοικιασω σπιτι εκει διοτι εκει θα μενω ???

Ακριβως καθώς όλα τα κυκλώματα που θα κάνεις θα ξεκινούν από Αθήνα και θα τερματίζουν στην Αθήνα π.χ. ATH-HER-ATH-JTR-ATH ;)
 
Μαλιστα..Ευχαριστω πολυ! Να κανω κι αλλη μια ερωτηση διοτι τωρα ειναι ανοιχτη η προσληψη για 400 ατομα στην flydubai..και μαλλον θα κανω αιτηση. Ειναι καλη εταιρια? ΣΕ σχεση με την fly emirates?
 
Μάλιστα! Ευχαριστώ! Αλλη μία ερώτηση...Ο μισθός θα φτάνει για να μπορέσω να νοικιάσω? Πόσο ειναι περίπου ο μισθός ?
Και σε ποια περιοχή πρέπει να νοικιάσω για να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου????
 
Καλησπέρα, θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος η κάποια που δουλεύει στην Αιγαίου ως cabin crew η εκπαίδευση πόσο διαρκεί και εάν είναι στην τοποθεσία που μένεις. Επίσης από τη στιγμή που δουλεύεις στην εταιρία , πόσες μέρες άδεια δικαιούσαι και το εβδομαδιαίο πρόγραμμα πως πάει? πχ. 5 μέρες πετάς 2 ρεπό.. Τα stand by κάθε πότε είναι και πρέπει να βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο? Τέλος, πόσες πτήσεις έχεις σε μία μέρα και διανυκτερεύεις σε άλλη πόλη/Χώρα η γυρνάς σπίτι σου? Συγνώμη για τις πολλές απορίες μου και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Δικαιουσαι 30 μερες αδεια το χρονο...μινιμουμ 8 ρεπο το μηνα ετσι το προγραμμα σου μπορει να ειναι 5 on 2 off οπως ειπες η πιο καλο οπως 4 on 3 off η και πολυ χειροτερο οπως 6 on 1 off μεσα σε μια εβδομαδα...εξαρταται απο την εποχη και τις πτησεις...standby συνηθως εχεις 1 η 2 το μηνα και απο τη στιγμη που σε καλεσουν πρεπει το αργοτερο σε 90 λεπτα να εισαι αεροδρομιο..οσο για διανυκτερευσεις εξωτερικο το ξεχνας εκτος απο λαρνακα εσωτερικο εχει αρκετες στην κερκυρα ροδο ηρακλειο κτλπ...συνηθως φτανεις αργα βραδυ φευγεις πρωι για πτηση παλι...γενικα το επαγγελμα αυτο αν δεν σου αρεσει πραγματικα τοτε σιγουρα θα σε δυσκολεψει πολυ η προσαρμογη και ο νεος τροπος ζωης...τα δρομολογια μπορει να ειναι απο πολυ μικρα μεσα σε μια μερα οπως πχ αθηνα σαντορινη και πισω μεχρι και πολυ μεγαλα οπως αθηνα θεσσαλονικη μετα στουτγκαρδη μετα επιστροφη πισω θες και μετα παλι πισω αθηνα...μαξιμουμ ωρες απασχολησης σε μια μερα 14 ωρες!!!!! Και μινιμουμ περιπου 4!!!αρα βλεπεις οτι δεν μιλαμε καθολου για σταθερο ωραριο...
 
καλησπέρα σε όλους!! Τελικά δεν πήγα τότε στην ryanair άκουσα την συμβουλή του φίλου από εδώ! Επιτέλους έβγαλε θέσεις η aegean!! Έστειλα βιογραφικό. Στη συνοδευτική επιστολή δεν έστειλα τίποτα και φωτογραφία έστειλα μία που είχα με μαζεμένα μαλλιά και χαμόγελο αλλά ποιοτικά δεν είναι πολύ καλή. Πειράζει? Η διορία αποστολής βιογραφικών είναι μέχρι 31/1/2016. Άρα μήπως ξέρει κανείς πότε περίπου καλούν για συνέντευξη? Έχω ένα άγχος γιατί έχω κανονίσει ταξίδι το Μάρτιο μήπως συμπέσουν. Ευχαριστώ πολύ.
 
Μετά από μερικές βδομάδες σε καλούν για την συνέντευξη και μέχρι το τέλος της βδομάδας σου λένε αν σε πήρανε. Η εκπαίδευση κρατάει ένα μήνα και τις 3 τελευταίες μέρες πάτε στη Φρανκφούρτη στους προσομοιωτές της Lufthansa (όλα πληρωμένα). Όσο για το πότε θα σε πάρουν μην αγχώνεσαι.. Παίρνουν πολλά γκρούπ κατά τη διάρκεια του έτος και κάνουν πολλές συνεντεύξεις οπότε και να μην σε πάρουν τώρα θα σε πάρουν μετά (και σε μένα το ίδιο έτυχε). Καλή επιτυχία σου εύχομαι!! :)
 
flyhigher σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!
όταν λες μετά από μερικές εβδομάδες καλούν για συνέντευξη εννοεις αφού λήξει η προθεσμία των βιογραφικών η αφού στείλεις το δικό σου?? Ξέρεις με τη σειρά καλούν? Πχ με σειρά προτεραιότητας βιογραφικών? Αν δεν μπορείς να πας στη συνέντευξη όταν σου πούν μπορείς να πας σε άλλο γκρούπ αν το ζητήσεις?? Τέλος αν με το καλό σε πάρουνε έχεις τη δυνατότητα να ζητήσεις ρεπό για μία εβδομάδα η όχι? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά σε κόβω κατανοητή-ό !! και σε ευχαριστώ και πάλι!!
 
Top