Aegean Charters

Σήμερα ξεκινούν κι πάλι οι πτήσεις της εταιρίας από και προς το Τελ Αβίβ.
 
Βγήκε κανένας γλάρος off πάλι; Το DVM ήρθε χθές βράδυ ως 219 αλλάζοντας το DVU όμως αναχώρησε κάποια στιγμή ως ferry και εκετελεί απ' το πρω'ι domestic απ' την ΑΤΗ. Αποτέλεσμα -1 α/φος στη Ρόδο and the winner is ... BHX καθώς η Α34330/1 φαίνεται να εκτελείται αντίστροφα (η 4330 θα έχει 14μιση ώρες delay) όπερ νοικάρικο προφανώς. Θα είναι Swiftair ή πάμε σε κάτι πιό γκλάμορους στυλ Titan άραγες;
 
Αφού κάνανε check-in μια ολόκληρη μέρα η αναχώρηση (Α3 4331) βγήκε για τις 01:10 τοπική ενώ η άφιξη (Α3 4330) για τις 00:30.
 
Kλαπ κλαπ κλαπ!
Μόνο 15 ώρες καθυστέρηση :oops: Τελικά δεν έπαιξε νοικάρικο, πάει το DVU. Οικονομία θα κάνουν μιάς και φαλίρισε ο labirint
 
Το κλείσιμο του Labirint φαίνεται ότι παρέσυρε τα RHO-KZN, RHO-ROV αλλά και τα τσάρτερ RHO-DME, συνεχίζει κανονικά η 980.
 
Το ίδιο και οι αντίστοιχες πτήσεις από Ηράκλειο. Χθες πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προγραμματισμένη SKG-ROV-SKG (A3588|9) που ήταν να πάει μέχρι αρχές Οκτωβρίου ενώ και η Α3972|3 KGS-DME-KGS μειώνεται σε 1xWeekly το Σεπτέμβριο. (Πριν ήταν να παραμείνει 2xWeekly μέχρι το τέλος της σεζόν).
Κρίμα και για την εταιρεία αλλά κυρίως για τον ελληνικό τουρισμό όπου τελευταία χρόνια η ρώσικη αγορά αποτελούσε χρυσωρυχείο. Μήπως του χρόνου αποφασίσει να μπει σε ROV & KZN με καθαρά προγραμματισμένες πτήσεις-μήπως από την Αθήνα?. Αλλά εάν τραβήξει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι η έκρυθμη κατάσταση μεταξύ Ρωσίας/US/EU βλέπω δυστυχώς να μειώνει, ίσως και αισθητά, τη διαθέσιμη χωρητικότητα της προς Ρωσία.
 
To DVT έκανε αξημέρωτα RHO-OSR (A34310 ex DME charter flight nr) ωστόσο φαίνεται να ξέμεινε εκεί :?: :!: :?: Δεν έχει ξαναπετάξει εκτός κι αν επέστρεψε ως A36***.

Παρεπιπτόντως, Ιούλιος-Αύγουστος για τη βάση της Ρόδου, μόνο για hardcore κ το αρχείο του Jerry :cool:
 

Attachments

  • A3@RHO.xls
    122 KB · Προβολές: 212
Νέοι προορισμοί εμφανίστηκαν απ΄τη Ρόδο μιάς και κόπηκε πολύ Ρωσία. Τη Δευτέρα πέταξε για WAW-PZN για να φέρει πγοιοτικό τουρισμό, ενώ έχουν ξεκινήσει πτήσεις και για UME, KUO ενώ πέταξε και 2 φορές για BGO και 1 για OSR, δεν ξέρω ωστόσο τι θα μείνει και για πόσο. Τα α/φη της Ρόδου έχουν "τρύπες", το DGK χθές ας πούμε είχε 16ώρο ρεπό, αρχές Σεπτέμβρη τέτοια κενά νομίζω δεν είναι ότι καλύτερο. Προφανώς μιας και δεν θέλει/μπορεί να κλείσει συμβόλαια για όλη τη σεζόν, η λύση είναι ακόμη περισσότερες τακτικές πτήσεις. Για να δούμε του χρόνου...
 
Τσάρτερ RHO-TIA ανακοινώθηκε χθές, Ιούνη με Σεπτέμβρη μια εβδομαδιαία.

Μήπως κάποιο πολύ καλό παιδί (ξέρει αυτός ;) ) έχει τα Α343** που θα γίνουν φέτος;
 
Top