Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
tasos-SMI":upw8lqr7 said:
Στην περίπτωση της Σάμου τουλάχιστον,δεν είναι ακριβώς έτσι. Έχω την αίσθηση οτι έχει "ψωμί" η γραμμή και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου,κυρίως λόγω της κακής ακτοπλοϊκής σύνδεσης. Όλα αυτά θα φανούν όμως. Ας μην προτρέχουμε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρίας,είναι πολύ ευχαριστημένοι με τις πρώτες κρατήσεις και σκέφτονται να παραμείνουν και τον χειμώνα - στην Χίο άν καταλαβαίνω σωστά.Εδώ πάει το παραπάνω bold :!:

Πάντως τίποτα σε αυτό τον κόσμο δέν έγινε χωρίς θυσίες,δηλάδη άν δέν δοκιμάσουν να μείνουν τον χειμώνα και να μπαίνουν αρχικά 'μέσα' ,δέν πρόκειται να καθιερωθούν ποτέ είτε στα δρομολόγια είτε στην συνείδηση των επιβατών σάν μία 'μεγάλη' εταιρία.Εξαρτάται βέβαια άν έχουν το περιθώριο να μπαίνουν μέσα οικονομικά και τί ακριβώς θέλουν να γίνει η εταιρία τους.
 
SX-DIQ το πρώτο ATR42-300 της Άστρα σύμφωνα με το διαύγεια
 
Τελικά SX-DIR το πρώτο ATR42 και μόλις έφτασε SKG σύμφωνα με το Facebook της Astra. Σχεδόν κουραμπιές... :(
 
Παιδιά δύο Atr 42 θα πάρουν συνολικά για φέτος?
 
Από την μία βλέπω τα atrάρια της astra και θυμάμαι ολυμπιακή, μετά βλέπω τα bae τους και θυμάμαι τότες που τα χε η Αιγαίου, και μετά πέφτω κάτω όταν βλέπω τα 737αρια της ellinair που επίσης πετούσε η ολυμπιακή και η Αιγαίου, νοσταλγία, άλλες εποχές, χωρίς προβλήματα, χωρίς eurogroups, φτάνει τόσο, ξέφυγα. Καλοτάξιδο να είναι, και υπομονή στους επιβάτες γιατί πετάει κάπως αργά . . .
 
Δύο ναι, απ'ότι φαίνεται και από τα σχόλια της εταιρείας, αλλά και απο τη διαύγεια που ανέβασε παραπάνω ο Dreamliner-X. Εντός ημερών και το -DIQ λογικά.
 
jj_lgkr":11qq73n7 said:
Σχεδόν κουραμπιές... :(

:| Είχα ελάχιστες ελπίδες ότι θα το έκαναν κι αυτό(κ το άλλο) μπλέ αλλά προφανώς δέν το έχουν σίγουρο ότι θα το κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι,οπότε...Πάντως εντελώς μικρά/διακριτικά και τα logo :rolleyes:

ΥΓ.Ξέρει κανείς ποιό ήταν το πρώτο του νηολόγιο όπως και του SX-DIQ που θα έρθει;
 
Σύμφωνα με τα σχόλια της εταιρίας στο facebook, στην φωτογραφία της οποίας το link παρατέθηκε παραπάνω, το αεροσκάφος θα παραμείνει και μετά το τέλος της θερινής περιόδου, οπότε και θα βαφτεί ξανά.
 
Μετά από λίγο ψάξιμο και πηγές, το ένα ATR θα πρέπει να είναι το cn 278 που είχε πάει SOF από τις 29/4 και το άλλο (μάλλον το SX-DIR) πρέπει να είναι το cn 130 (πρώην LZ-ATS) που ήταν stored ολόλευκο στη Σόφια από πέρσι και είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα και η Athens Airways .
 
Τουρκικη βοήθεια ζήτησε η Αstra...

Το TC-ATH (Α321) της Atlas Jet έγινε ferry DLM-RHO πριν από λίγο με κωδικό AZI701P!!!

Eν τω μεταξύ το SX-DIO φαίνεται σταματημένο στο TLV από τις 28/5.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top