Minoan Air

@GP707: Δεν θα εμπιστευόμουν την σελίδα γιατί δεν ενημερώνετε ποια...

@Greg.CHQ: Ακόμα πετάει η εταιρία απλά δεν υπάρχει χώρος για ανάπτυξη, δεν είναι και το καλύτερο κλίμα η Ελλάδα για επενδύσεις αυτή την στιγμή.

Ας πούμε ότι έχουν κάποια σχέδια αλλά θα δούμε. Δεν θέλω να πω κάτι και να μην γίνει.
 
Αρχίζουν και αυτοί το Αθήνα-Σαντορίνη! 16 Ιουνίου η πρώτη πτήση αλλά...σε επιλεγμένες ημερομηνίες. Να είχαν και ένα low fair calender τουλάχιστον να βρίσκαμε τον γυρισμό. Αρχική τιμή 91,10
 
Και RHO-JTR έκαστη Τρίτη από 30/6, ιδανικό για ξέσκασμα μερικών ωρών. Να το διαφήμιζαν κι όλας καλά θα ήταν...
 
Η Minoan το έκλεισε το μαγαζί;

Το SX-MAR σήμερα πήγε Maastricht (όπου βρίσκονται και τα άλλα 3 F50) για συντήρηση. Έχει και άλλο F50;
 
Η σελίδα τους πάντως δουλεύει κανονικά όπως και το booking engine.
 
Νομίζω δεν υπάρχει άλλο Fokker. Σήμερα δεν έγινε καμία πτήση απ την εταιρία. Παρολαυτά αργά το βράδυ το SX-MAR επιστρέφει από Μάαστριχτ.
 
Γεια σας παιδιά, το αεροπλάνο πήγε για ένα check και ξαναγύρισε, η εταιρία πετάει. Ίσως δούμε ποιο πολύ κίνηση προς το τέλος του χρόνου ;)
 
Συγγνώμη, αλλά γιατί στέλνει η εταιρία το μοναδικό της αεροσκάφος για συντήρηση στο διάστημα που μπορεί να γεμίσει σχετικά άνετα τις πτήσεις της; Αυτή η λογική δεν βγάζει νόημα... :rolleyes:
 
Γεια σου Akis, αν έχεις μόνο ένα αεροπλάνο διαθέσιμο και έχει Scheduled Maintenance δεν μπορείς να το καθυστερήσεις. Αυτά λήγουν είτε με κύκλους ή ημερολογιακά και πρέπει να γίνει πριν την συγκεκριμένη ημερομηνία.
 
Σωστά μεν, αλλά όταν έχεις ένα αεροπλάνο όλο κι όλο, δεν αφήνεις το οποιοδήποτε check να γίνει στη μέση ακριβώς του ντάλα καλοκαιριού αλλά προνοείς νωρίτερα, πριν το καλοκαίρι...
 
Top