Turkish Airlines

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
aakunz, μιας και είσαι o expert για τις Τουρκικές Αερογραμμές θέλω να ρωτήσω κάτι.

Βλέποντας όλες τις χορηγίες της εταιρίας με ομάδες διαφόρων αθλητικών διοργανώσεων και ομοσπονδίες, τις διαφημίσεις με celebrities και όλα τα υπόλοιπα (στόλος, ανάπτυξη...) που κοστίζουν αρκετά λεφτά, αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση είναι τα οικονομικά της εταιρίας. Είναι κερδοφόρα η εταιρία ή βοηθάει οικονομικά το κράτος; Ό,τι γνωρίζεις είναι ευπρόσδεκτο. :thx:
 
Δεν χρειάζεται να είσαι έξπερτ, είναι γνωστό ότι βοηθάει οικονομικά το κράτος, καθώς δεν έχει από πίσω του κάτι τύπου ευρωπαϊκή επιτροπή -όπως έχουμε εμείς- για να τους φρενάρει.
 
Από τις 22 Ιουνίου, η Turkish Airlines προσθέτει και ημερήσια πτήση μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, με διανυκτέρευση στην Αθήνα.

TK1842 D ATH IST I 0700 0820 0
TK1841 D IST I ATH 2320 0045+1 0

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η πτήση αναμένεται πως θα πραγματοποιείται με A320 family ή 737-800. Τα widebodies των υπόλοιπων πτήσεων της ημέρας, φαίνεται πως παραμένουν ως έχουν.
 
Προ ολίγου διάβασα αυτό :(
Φρικτό θάνατο βρήκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ένας τεχνικός αεροσκαφών όταν το κεφάλι του σφηνώθηκε στο φτερό ενός Boeing 777-300ER της Turkish Airlines!...
:arrow: http://www.protothema.gr/world/article/476547/frikto-dustuhima-se-aeroskafos-tis-turkish-airlines/

και αμέσως πήγε το μυαλό μου σε ένα αμφιλεγόμενο :?: άρθρο που διάβασα πριν μέρικες μέρες του former obama pilot όπου θεωρούσε την ΤΚ μη ασφαλή αεροπορική με πολλά δυστυχήματα την τελευταία 3ετία και τα οποία απέδιδε στην αποτυχία αντιμετώπισης του ρίσκου που έφερε η ραγδαία ανάπτυξη των τούρκων τα τελευταία χρόνια.
 
Η Turkish Airlines θα ειναι απο τη νεα χρονια, οπως ολα δειχνουν, grand sponsor του Ηρακλη. :mrgreen: :thx:
 
τι κερδος εχουν οι γριες απο αυτη τη συνεργασια? :?:
 
logojet...εννοοντας σαν μπαρτσελονα κλπ??/ :D :D (λεω και γω σαν αρρωστος χανουμτζης) ;)
 
Top