Πρόβλημα στην αγορά εισιτηρίου

Διωρθοστε με αν κανω λαθος ο περιορισμος ισχυει για αγορες εντος ελλαδας για εκτος ελλαδας αγορες δεν υπαρχει προβλημα.Πιο απλα υπαρχει περιορισμος 60€ στις ελληνικες καρτες αλλα οι ξενοι τουριστες που εχουν πιστωτικες απο εξωτερικο δεν εχουν προβλημα.
 
Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα εάν θέλεις να κλείσεις εισιτήριο μέσω Website ξένης αεροπορικής εταιρίας που ξεκινάει από το εξωτερικό. Γιατί πολλές ιστοσελίδες σε μεταφέρουν αυτόματα στον ticket shop της χώρας από την οποία ξεκινάς. Σε τέτοια περίπτωση ίσως πρέπει να κλείσεις μέσω ταξιδιωτικού γραφείου στην Ελλάδα.

Με πιστωτικές εξωτερικού ούτως ή αλλιώς δεν υπάρχει πρόβλημα, ούτε σε ελληνική ούτε σε ξένη αεροπορική.
 
Κατά πάσα πιθανότητα, δε θα υπάρξει πρόβλημα, εάν η συναλλαγή γίνει από ταξιδιωτικό γραφείο. Παρά το ότι τα γραφεία υποχρεούνται να πληρώνουν τις πωλήσεις για Ryanair με εταιρική κάρτα, η απόδειξη πώλησης εισιτηρίου αποστέλλεται από το υποκατάστημα Ryanair στην Ελλάδα (ελληνικός ΑΦΜ και ταχυδρομική διεύθυνση). Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει όταν γίνονται εκδόσεις μέσω του Amadeus ή του Galileo.
 
Μπορεί άραγε κάποιος να πληρώσει μέσω PayPal; :?:
 
Χωρίς να έχω κάνει προσωπικά αγορά από site του εξωτερικού, και το Amazon.co.uk και το AppStore της Apple δεν παίζουν με ελληνικές κάρτες. Εκτιμώ ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με paypal.
 
Αγορα εισιτηριων μονο με μετρητα πλεον...

Europe's largest low-cost carrier Ryanair (RYA.I) will allow Greek customers to pay with cash after capital controls caused problems with credit card payments on its web site.

http://www.reuters.com/article/2015/06/ ... 8X20150630
 
Ο SKAI ανακοίνωσε χθες την έναρξη του προγράμματος βοηθείας προς ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν αποκλειστεί στο εξωτερικό και δεν μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια επιστροφής με Ελληνικές πιστωτικές κάρτες.
Ιδιαίτερα από Αγγλία όπου πολλοί είχαν πάει για επαγγελματικές συνεντεύξεις προς εύρεση εργασίας. :great:

http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... ti-vivagr/
 
Εγω δεν είδα να λέει μονο με μετρητα, αλλά ότι εχεις δυνατότητα και με μετρητά λογω των δυσκολιών που συναντάν πολλοι με πιστωτικές/χρεωστικες..αυτο δεν σημαινει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την χρεωστική..θεωρητικά
 
Η δική μου απορία είναι η εξής (απλά από περιέργεια ρωτάω).

Έστω ότι η κάρτα μου δεν εγκρίνεται και πάω στο εκδοτήριο της Skyserv στο αεροδρόμιο για να αγοράσω το εισιτήριό μου, πριν από την πτήση. Γνωρίζει κανείς να μου πει, εάν θα χρεωθώ και το check-in fee του αεροδρομίου, δεδομένου ότι αγοράζω το εισιτήριο από το αεροδρόμιο, λίγο πριν την πτήση μου;
 
Το ρώτησα χτες και τελικά όχι, για εισιτήρια που αγοράζονται σε λιγότερο από 4 ώρες από τη πτήση δε χρεώνουν το check-in.
Κι εγώ το ίδιο σκεφτόμουν :twisted:
 
Top