Aeroflot news

χαχα και μια μαργαρίτα στον κινητήρα :twisted:
 
Τζίσους, μαι Γκόσπατι!!! Δεν παραπέμπει πουθενά παρά μόνο στο νηπιαγωγείο της κόρης μου... Χάθηκε να βάζανε κάποιο original, retro liverly?
 
Πάλι καλά που δεν το μετονομάσαν σε "J.Lennon"
 
Σαν ιπτάμενη Μπάμπουσκα είναι..
 
Mε αφορμή τη ανακοίνωση δημιουργίας loco (πριν πεινάσουν μαγειρεύουν), ένα ξεκοκκάλισμα της SU και της ρωσικής αγοράς απ' το CAPA :cool:
:arrow: http://centreforaviation.com/analys...-their-absence-aeroflot-will-start-one-121718

Aγνοούσα ότι ο φετινός μαϊντανός στους ουρανούς μας, η Orenair, είναι δικιά τους :rolleyes:
 
Η Aeroflot σταματά τις πτήσεις της μέσα στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας φοβούμενη Θερμό επεισόδιο. Φαντάζομαι το ίδιο συμβαίνει και για την Transaero και την Russia.

http://www.defencenet.gr/defence/item/% ... F%8C%CF%84
 
Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου της ΙΑΤΑ έβγαλε την Aeroflot Πρώτη και στην business και στην Economy <best carrier on European Destination>
Εκτόπισε την Lufthansa στην Economy στην 2 θέση λόγω της παροχής γευμάτων κατά την διάρκεια των Ευρωπαϊκών πτήσεων.
Τις τελευταίες θέσεις σε αυτή την κατηγορία κατέλαβαν οι Alitalia και η Air France.
Παγκοσμίως η Aeroflot κατέλαβε την 8 θέση για business και την 9 θέση για economy. Την 1 θέση σε αυτή την κατηγορία κατέλαβε η JAL.
 
Η εταιρεία μετά την ακύρωση της παραγγελίας των 22 Β787 σκέπτεται να παραγγήλλει 22 Α350 που μπορεί να είναι Α350-1000 μετά την αξιολόγηση των αναγκών της εταιρείας.
Έχει είδη παραγγελίες για 8 Α350-800 και 14 Α350-900.

http://www.routesonline.com/news/29/bre ... daily-3-EU
 
H Aeroflot αγοραζει το 75% της Transaero για 1 Ρουβλη!!! Η Νο1 ιδωτικη αεροπορικη εταιρια της Ρωσσιας εχει συσσορευμενα χρεη που φτανουν το 1 δισ Ρουβλια, πριν λιγες μερες η Airbus εχει συμφωνηση στην αναβολη παραδωσης των 4 Α380. Δυσκολα για την αεροπορικη αγορα της Ρωσσιας που πλητεται απο την υφεση!
 
Top