Πρόβλημα στην αγορά εισιτηρίου

πράξη; υπάρχουν δλδ τέτοια εισιτήρια;

στην ιστοσελίδα την ellinair δεν βρίσκω κάτι...
 
IATA/TASOS":1gr3efbh said:
Εχει γίνει πράξει. Στην Ellinair που γνωρίζω .... Αλλα δεν θα γίνει σε όλες τις εταιρείες από όσο ξέρω.

Έχεις βρει στο site τους τέτοια εισιτήρια;
Γιατί εγώ δεν είδα σε καμία από τις ημερομηνίες που έβαλα.
 
Στο site δεν υπάρχουν. Μόνο από το τηλεφωνικό κέντρο ή από το αεροδρόμιο.
 
Δλδ απτο σάιτ της Ryanair δεν θα δημοσιευθουν από τις 13-26,όπως ειπαν μηδενικά εισιτήρια; θα πρεπει να τρεχω στο αεροδρόμιο και να τους βάλω να ψαχνουν τετοια εισιτηρια;;
 
Δλδ του δεκάρικου άσχημα είναι;

Tελευταία δεν παρακολουθώ τις τιμές αλλά χθές και σήμερα είδα ότι οι Ιρλανδοί μάλλον τρολάρουν την Aegean αφού πληθαίνουν τα τάλιρα και τα δεκάρικα μες στη high season και ακόμη και last minute. Αν αποφάσισαν να φάνε μερίδια...
 

Attachments

  • Select_-_Ryanair.com_-_2015-07-09_20.45.50.png
    Select_-_Ryanair.com_-_2015-07-09_20.45.50.png
    51,9 KB · Προβολές: 3.597
  • Aegean_Airlines_-_Επιλογή_πτήσεων_και_ναύλων_-_2015-07-10_15.35.39.png
    Aegean_Airlines_-_Επιλογή_πτήσεων_και_ναύλων_-_2015-07-10_15.35.39.png
    60,5 KB · Προβολές: 3.597
Συγκινούμαι... Την τελευταία φορά που έγινε τέτοιος πόλεμος τιμών (αν και τότε μπορεί και να ήταν σικέ) ήταν το 2009 από ΟΑ/Α3. Θυμάστε την κατάληξη...
 
Το πρόβλημα μάλλον είναι ότι εάν προσφέρουν τα δωρεάν εισιτήρια online θα μπορούσε να τα κλείσει ο καθένας, και όχι μόνο οι Έλληνες.
 
Δηλαδή αν κάποιος ξένος πάει στο αεροδρόμιο να βγάλει εισιτήριο θα του το αρνηθούν;

Η Sky Express πάντως τα έβγαλε στο site της, διαφορετικά από τις υπόλοιπες πτήσεις μιας και για τις συγκεκριμένες η προέλευση/προορισμός είναι Αθήνα_Προσφορά (και όχι Αθήνα) :banana:
 
αυτή τη στιγμή με τα καπιταλ κοντρολς μπορει κανείς να αγοράσει εισιτήριο σε ξένες εταιρίες, αν αυτές δεν τηρούν λογαριασμό στην ελλάδα? γιατί έχει ανακοινωθεί πως αγορές μέσω ιντερνετ γίνονται μόνο σε επιχειρήσεις που έχουν λογαριασμό στην ελλάδα. τελικά τι ισχύει?
 
Αυτή την στιγμή μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο μόνο αν η εταιρεία έχει λογαριασμό στην Ελλάδα ή μέσω της Airtickets, αλλά υπάρχει επιβάρυνση σε σχέση με το να το αγόραζες απευθείας από την εταιρεία.

Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις Aegean και Olympic Air, αλλά ούτε και με την Ryanair καθώς έχει Ελληνικό λογαριασμό, από την στιγμή που εκτελεί τακτικές εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα.
 
Top