Ταξιδιωτικά έγγραφα

Τι εγγραφα χρειαζομαι για ταξιδι εσωτερικου? ταξιδευω με ολυμπικ ερ μαζι με την οικογενεια μου αλλα τοδικο μου διαβατηριο εχει ληξει
 
Τις ταυτότητες σας, και τα εισιτήρια σας, τίποτε άλλο. Είναι πρώτη φορά που πετάτε ?
 
πρωτη φορα εσωτερικο...ηρθα χτες απο λονδινο μονιμος κατοικος...με ληγμενο διαβατηριο..οποτε δεν εχω ταυτοτητα..?! Μηπως δεχοντε αποιο αλλο εγγραφο? id?
 
Αγγλικό drivers license. Μου το έχουν δεχτεί στο Βενιζέλο. Και ληγμένο διαβατήριο δε νομίζω να είναι πρόβλημα για εσωτερικό, αμφιβάλλω ότι θα κοιτάξει κανείς στο boarding ημερομηνίες λήξης... Καλή πτήση.
 
ειμαι 14...συγνωμη που τα λεω σιγα σιγα :D :D μηπως να παω στο αστυνομικο τμημα πρωτα?
 
Φυσικά αν μπορείς, πέρνα από το αστυνομικό τμήμα να βγάλεις ταυτότητα! Επιτόπου βγαίνουν πλέον.
 
Ταξίδι στην Γερμανία - Διαβατήριο

Καλησπέρα σας,

Σκοπεύω να πραγματοποιήσω ένα ταξίδι στην Γερμανία (και συγκεκριμένα στο Βερολίνο). Δεδομένου του ότι η Γερμανία έχει αναστείλει την Συνθήκη Σένγκεν προσωρινά (λόγω των προσφύγων), μπορώ να ταξιδέψω από την Ελλάδα στην Γερμανία με την αστυνομική μου ταυτότητα και χωρίς διαβατήριο γιατί δεν έχω τον χρόνο (ούτε την υπομονή) να βγάλω;
 
Re: Ταξίδι στην Γερμανία - Διαβατήριο

Να φανταστώ ότι βαριέσαι να τηλεφωνήσεις και στην Πρεσβεία;
 
Re: Ταξίδι στην Γερμανία - Διαβατήριο

Η αναστολή της Σένγκεν δεν έχει να κάνει με τον τύπο του ταξιδιωτικού εγγράφου που χρησιμοποιείς. Αστυνομική ταυτότητα γίνεται δεκτή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άσχετα με το αν ταξιδεύεις σε χώρα Σένγκεν ή μη (δεκτή για Βρετανία, Κύπρο, Ιρλανδία κλπ). Απλά πρέπει η ταυτότητα να είναι νέου τύπου (να γράφει τα στοιχεία και με λατινικούς χαρακτήρες). Αναστολή της Σένγκεν σημαίνει απλά ότι θα κάνουν ελέγχους.
 
Re: Ταξίδι στην Γερμανία - Διαβατήριο

Δε βαρέθηκες να κάτσεις να κάνεις εγγραφή εδώ για να ρωτήσεις κάτι που θα το μάθαινες με ένα τηλ. στην Πρεσβεία.
 
Top