ATC live in Greece

Φίλε viclec, αφού είσαι λοιπόν αρχαριος (και καλα κανεις), να σε παραπεμψω στο παρακάτω topic, ωστε να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά μια συγκεκριμένη λέξη! :)

viewtopic.php?f=9&t=6998&p=112964&hilit
 
Να'σαι καλα αυτο χρειαζομουν ! :D δεν θα το ξαναμπερδεψω τωρα :Ρ
 
@viclec δεν είπε σκέλος , σκύλος είπε ! :D
ανέφερε ότι ενδέχεται να χτύπησε σκυλί κατά την απογείωση
 
Ωχ, ευχαριστω για την πληροφορια επαθα ενα σοκ μολις το ακουσα :Ρ μακαρι να ειναι καλα το σκυλι και να μην χτυπησε!
 
Καλησπερα σε ολους. Τον τελευταιο καιρο ειχα σαν χομπι να μπαινω στο Liveatc και να ακουω συνομιλιες στο lgav approach. Εδω και λιγες μερες (6 μέρες, 7 ωρες και 39 λεπτα για την ακρίβια:p) το feed του lgav approach ειναι down. Μηπως γνωριζει καποιος εαν αυτο ειναι συχνο φαινομενο και αν προκειται να επανέλθει σύντομα? Ευχαριστω
 
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Το πρωί έτυχε να ακούω Liv ATC και Α/φος της Α3 που έκανε το δρομολόγιο Χανιά Τροντχάιμ,ενημέρωσε τον ΕΕΚ για τη φωτιά στη Λακωνία.Πρέπει να ήταν οι πρώτοι που την είδαν.Πετούσαν στα 25000πόδια και ανέφεραν το σημείο 65χλμ ΒΔ από το σημείο που βρίσκονταν αυτοί.
 
Re: Aegean's Airbus Α320 Family

Ναι, όντως ο εντοπισμός φωτιάς από αεροσκάφος συμβαίνει σχετικά συχνά, ιδίως από αεροσκάφη που πετούν σχετικά χαμηλά, γύρω στα 20000-24000 ft. Μερικές φορές επίσης εντοπίζουν εκτεταμένη θαλάσσια ρύπναση από πετρελαιοειδή, που δεν είναι αντιληπτή από κάποιον που κινείται στην επιφάνεια.
 
Ξέρει κάποιος γιατί "έπεσε" η αναπαραγωγή της προσέγγισης στο LGAV από το live Atc;
 
Λίγο καθυστερημένη ενημέρωση... αλλά είδα οτι πρόσφατα,
στο http://rdrinfo.net, λειτουργεί μια αντίστοιχη προσπάθεια,
ακούω LGAV Approach αλλά και αρκετά ακόμη ATC feeds.
 
Top