Easyjet

H κυρα-Κάρολυν ανακοίνωσε σημαντικές εξελίξεις για την ΕΖΥ το 2016:

1. Κλείνει η βάση στο FCO 2.Ανοίγει βασεις σε VCE με 4 α/φη , BCN με 3 (πόσους θα αντέξει αυτή η BCN ειδικά με την τεράστια παρουσία της VY εκει, την FR και την ΝΟ?) 3. Ενισχύει τις βάσεις σε MXP με 3 /αφη και σε NAP με 1 ακόμη..
Ειδικά για το FCO είπε, όπως θα διαβάσετε και εσείς, ότι δεν ειχαν τα αναμενόμενα κέρδη/yields σε σχεση με άλλα ιταλικά αεροδρόμια, ότι είχαν υψηλά τέλη και κακή εξυπηρέτηση επιβατών,αλλα αυτό εχει να κανει με την εταιρεία χάντλινγκ φαντάζομαι. Και τώρα που κλεινει το Τ3 μετά τη φωτιά και γίνεται ενα μπαχαλο με τις ακυρώσεις, τις αλλαγές Τέρμιναλ κτλ.όλα χειροτερεύουν..Πάντως στοχεύουν σε 2εκ. ετησίως επιβάτες από το FCO (από τα τωρινά 3,:cool:..
Νομίζω αναμενόμενα αυτά με τις VY,FR να μπαστακώνονται εκεί συν όλες τις άλλες εταιρείες, κάποια αναγκαστικά θα υποχωρούσε..

http://mediacentre.easyjet.com/stories/9257
 
H κυρα-Κάρολυν όμως φαίνεται να είναι "σφιχτή" με τις αυξήσεις των ιπτ. συνοδών, υπάρχει πλέον ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων
Thousands of holidaymakers face travel disruption in the summer peak due to a strike threat by easyJet cabin crew in a row over pay.

Staff are planning to walk out over pay after talks between the unions and the budget airline broke down following months of negotiations.

The pay dispute involves more than 2,000 cabin crew who are threatening to stage a walkout.
:arrow: http://www.travelweekly.co.uk/Articles/ ... trike.html
 
Έχει κάποιος εμπειρία εάν οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ τραπεζών γίνονται ακόμη δεκτές για πληρωμές από το σαιτ της Easyjet ή είναι μπλοκαρισμένες λόγω capital controls ?
 
Λοιπόν, έκανα κράτηση 21-7-15 και ενημερώνω για τα εξής:

1) Ελληνικές τραπεζικές κάρτες ΔΕΝ δουλεύουν ΚΑΘΟΛΟΥ τώρα με την easyjet στο σίτε της. Δοκίμασα από 2 διαφορετικές ελληνικές τράπεζες και βγαίνει μήνυμα ότι η τράπεζα ΑΡΝΗΘΗΚΕ τη συναλλαγή (declined).

2) Από το σίτε της airtickets.gr γίνεται η κράτηση αλλά με ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ επί της τιμής.
Στο σίτε της Easyjet ο ναύλος ήταν 90€ με χρεωστική κάρτα ή 92€ με πιστωτική.
Η ίδια θέση στο σίτε της airtickets.gr ήταν 121 ευρώ με πιστωτική !!!

Καπέλο 20 ευρώ (ή άνω του 20% ...). ΕΛΕΟΣ !!! Και δυστυχώς όποιος δεν έχει κάρτα ξένης τράπεζας (όπως έχουν οι περισσότεροι βουλευτές της κυβέρνησης με καταθεσάρες στο εξωτερικό που είχαν προετοιμαστέι) πρέπει να πληρώσει την αισχροκερδή αυτή διαφορά αλλιώς δεν ταξιδεύει .... Καλωσήρθαμε δηλαδή στην Κούβα του Αιγαίου ....... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
Δηλαδή οι ξένοι (ή οι έχοντες καταθέσεις στο εξωτερικό και κάρτες) τις ίδιες θέσεις τις πληρώνουν ....φθηνότερα !!!
 
Οι Ελληνικές κάρτες δεν γίνονται δεκτές για on line συναλλαγές με το εξωτερικό μέχρι νεοτέρας. Το ίδιο θα συμβεί για οτιδήποτε προσπαθήσετε να αγοράσετε, ακόμα και με χρήση paypal κ.τ.λ..
 
Ανάμεσα στις χαρές και τα πανηγύρια για τα 20στά γενέθλια -παρόντος Στέλιος- αλλά και τη βράβευση της McCall ως business leader of the year, βγήκε ότι μιλάνε με LH ώστε να βαδίσουν στα βήματα του MOL και να ταϊζουν λεγκασάδες στα long haul...
:arrow: http://www.travelweekly.co.uk/Artic...joins+ryanair+in+mulling+feeder+services.html
 
Γνωριζει καποιος αν η προσθηκη στοιχειων διαβατηριου/ταυτοτητας ειναι διαθεσιμη πριν ανοιξει το check-in? Θυμαμαι παλαιοτερα οτι γινοταν κατα τη διαρκεια της κρατησης, τωρα ομως δεν το βλεπω πουθενα, ουτε στην ενοτητα ''διαχειρηση κρατησης''.
 
Τουλάχιστον από τον περασμένο Ιούνιο που ταξίδεψα με την Easyjet και σε επόμενες πτήσεις με αυτή μέχρι και σήμερα δεν μου ζήτησε σε κανένα στάδιο της κράτησης ούτε στο αεροδρόμιο στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου, όλα έγιναν με το ονοματεπώνυμο. Πάντα σε πτήσεις μεταξύ χωρών Shengen.
 
Κι εγω αυτο σκεφτηκα, μαλλον δεν χρειαζεται πλεον. Σ'ευχαριστω για την απαντηση.
 
Top