Olympus Airways

Re: olympus

Μην είναι αλλά SkyGreece φοβάμαι..
 
Re: olympus

Νεα skygreece μας βρηκε?
Εχει δοκιμασει κανεις να παρει τηλεφωνο να δουμε τι ειναι?
Το domain παντως εγινε register 08/04/2015
 
Μερικές πρώτες πληροφορίες υπάρχουν στο νήμα της Hermes, συγκεκριμένα εδώ: viewtopic.php?p=180433#p180433
 
Ααα, τέλεια μαγκεψαμε οποίου του την καπνισει φτιάχνει μια αεροπορική. Τουλαχιστον ξέρουμε ποιος ιδιοκτήτης την εχει; ICAO έχει, κωδικό κλησης, τι αεροπλάνα εχει ξέρουμε; Πάντως το site τους δεν μου βγάζει συστημα κρατήσεων προορισμούς κλπ. Μονο βγάζει αρχική σελιδα,επικοινωνία και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι τώρα. Αλλα όπως προειπαν άλλοι, η αναγέννηση της skygreece ειναι ,άλλος ken stathakis και παπα Νικόλαος Αλεξανδρής εξ Καναδά και Αμερικης μαζί με το επιτελείο του.
 
Είναι η εταιρεία που φτιάχτηκε ώστε να "προστατευθούν" περνώντας σε αυτήν τα περιουσιακά στοιχεία της HERMES εν όψει της επικείμενης κατάρρευσης της Air Mediterrane.
 
Καμία σχέση με Hermes - Air mediterranee . Υπομονή ☺
 
Ελπίζω να μην επαναλειψουν το εγχείρημα των υπερατλαντικων πτήσεων της sky greece το οποίο απέτυχε παταγωδώς. Olympus airways το όνομα ξέρετε απο που το εμπνευστηκε ο ιδρυτής απο το πασίγνωστο βουνό τον Ολυμπο και ξέρετε με ποσά αεροπλάνα θα ξεκινήσει με 12 πρός τιμήν τον 12 θεών του Ολύμπου και θα ονομαστούν Δίας,Ηρα και ούτω κάθε εξής και για σλογκαν: Στον Ολυμπο και ακόμα παραπέρα. Πέρα όμως απο την πλάκα ελπίζω αυτή η εταιρεια να μην έχει την ίδια κατάληξη με την sky greece. :D
 
Φτάνει.
 
Top