Olympus Airways

Από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο:
Πρόεδρος: Βασίλειος Χρονόπουλος, δημόσιος υπάλληλος, κάτοικος Αττικής
Διευθύνων σύμβουλος: Δημήτριος Βασιλείου, ιδιωτικός υπάλληλος, μόνιμος κάτοικος Στοκχόλμης Σουηδίας
Μέλος: Βενετία Βραϊλα, συνταξιούχος

Το κεφάλαιο της εταιρίας είναι 24.000 ευρώ, μετοχική σύνθεση:
50% Ελένη Κακαβάνη
50% Θεόκλητος Νικολετάτος

https://www.geminet.gr/_intradownload/f109362b-3aed-4aa6-87a7-3461e5110d6f.pdf

Και για όποιον έχει όρεξη για διάβασμα:
https://www.geminet.gr/_intradownload/c9add550-ebc3-401c-9f3c-34297ad4ac8e.pdf

Η καταχώρηση στο businessregistry.gr βρίσκεται εδώ:
https://www.businessregistry.gr/PublicityFiles.aspx?BID=134111701000
 
Πίσω από όλα αυτά το όνομα Θ. Καραμπάτης. Καλή επιτυχία και προσοχή προς αυτούς που συνηθίζουν να απασχολούνται τζάμπα. Μόνο για ένα μήνα απλήρωτοι μετά φεύγετε. Είδατε τι έπαθαν κάποιοι άλλοι σε άλλες εταιρείες.
 
Απο όσα διάβασα παραπανω κατάλαβα οτι θα είναι μια εταιρεια σαν την παλιά ολυμπιακή δηλαδή θα κανει πτήσεις εσωτερικου ,ταυτόχρονα θα είναι παροχέας καυσίμου και υπηρεσιών αλλά δε μας λένε τους προορισμούς και ποτε θα ξεκινήσουν πτήσεις. Καλη επιτυχια και επικοδομητικες πτήσεις.
 
Λέτε να πάρουν κανένα αεροπλάνο της συγχωρεμένης Olympic ή αποκλείεται?
 
Μήπως αυτή την εταιρεια την ίδρυσε η κυβέρνηση και την πούλησε κατευθειαν γιατί όπως διάβασα στην δημοσίευση του thakaran αντλω τα εξης στοιχεία: η εταιρεια έχει ημερομηνία λήξης το 2065 από την στιγμη που θα μπει στο Γενικό Μητρώο αυτό με κανει και απορω. Δηλαδή η Aegean έχει και αυτή ημερομηνία λήξης; Εν τω μεταξύ έχουμε και εναν Γιαννιώτη στο διοικητικό συμβούλειο είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτριος Βασιλείου απο την Μουσιωτιτσα Δωδώνης Ιωαννίνων :banana: :banana: .
 
Τα εν λόγω μέλη του Δ.Σ. είναι η λογίστρια της H3,ο υπεύθυνος Ασφαλείας (Security) και ο εκ Σουηδίας συνεργάτης,ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου με το οποίο είχε συνεργαστει και η αείμνηστη SKYGREECE. Με κάθε επιφύλαξη,εμπλέκονται και "παλιοί Ολυμπ[ιακάριοι".
 
Ας αφήσουμε τα περιττά posts με εικασίες, προβλέψεις, προφητείες κλπ και ας επικεντρωθούμε σε χρήσιμα μηνύματα και πληροφορίες για την εταιρία.
Πάντως αν ισχύει αυτό περί Καραμπάτη, νομίζω ότι πλέον ο τύπος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ "ίδρυσης" αεροπορικών εταιριών (και κλεισίματος τους συνάμα...) :rolleyes:
 
Στο φατσοβιβλιο παντως υπαρχει και μια (ανεπισημη) σελιδα τους, που σημαινει οτι μπορει να μην ειναι καν απο αυτους... Αν και περισσοτερο για placeholder το κοβω.
 
Και επειδή τίποτα κρυπτόν του φόρουμ, το 2008 είχε πέσει στην αντίληψή μας και σε σχετικό θέμα μια Olympus Airlines. Να έχει άραγε σχέση (αποτυχημένη προσπάθεια να άνοιγε το 200:cool: ή σύμπτωση;
 
Top